Gönderen Konu: MERSİN MEDİCALPARK | 19.12.24 | KÖK HÜCRE + EXOSOME + 5000 GREFT | YAŞ:38  (Okunma sayısı 3037 defa)

İstanbullu1905

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
34. gün resimleri bu şekilde arkadaşlar. operasyon başından beri değerlendirebilecek birileri yardımcı olabilir mi? Bundan sonra ne yapmalıyım? ne önerirsiniz?

çok zahmetli sıkıntılı ve masraflı bir süreç geçirdim yorumlarınıza ihtiyacım var

şuan hala saç derisinin tamamında hasassiyet var kaşınma batmalar oluyor. saç yönünde uvuç içi ile saç düzeltmek gibi bir hareket yapıyorum çok fazla dokunmak istemiyorum masaj ya da benzeri birşeyler önerir misiniz?

Bundan kullanabilirsiniz bende aldım kendim kullanıyorum saçımda yeni çıkan saçlar var

bet10

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları

Bundan kullanabilirsiniz bende aldım kendim kullanıyorum saçımda yeni çıkan saçlar var

anlayamadım hocam bu nedir? saç çıkmasına mı yardımcı oluyor?

İstanbullu1905

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
anlayamadım hocam bu nedir? saç çıkmasına mı yardımcı oluyor?

Bende yeni gördüm güzellik merkezinde kullanılıyor trendyoldan aldim yüksek frekans veriyor  bakalım 2 ay sonunda gözle görülür resim atarım öncesi sonrasi

atomcu

• Yeni üye
  • *

Bende yeni gördüm güzellik merkezinde kullanılıyor trendyoldan aldim yüksek frekans veriyor  bakalım 2 ay sonunda gözle görülür resim atarım öncesi sonrasi

Bir link falan atsaydınız hocam resimden ne olduğu anlaşılmıyor.

bet10

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bir link falan atsaydınız hocam resimden ne olduğu anlaşılmıyor.

bence de link alablilirsek iyi olur yani saç çıkmasına faydalı olmasa bile masaj olarak rahatlatır alınabilir

İstanbullu1905

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Yüksek frekans saç yazın trendyolda çıkıyor

Ayrıca yapay zekaya sordum
Yüksek frekans saç tarağı, yüksek frekanslı elektrik akımları üreten bir cihazdır ve genellikle saç ve saç derisi sağlığını desteklemek için kullanılır. İşlevleri şunlardır:

Kan dolaşımını artırır: Saç derisine hafif elektrik akımları vererek kan akışını hızlandırır, böylece saç köklerine daha fazla oksijen ve besin gitmesini sağlar.

Saç büyümesini teşvik eder: Folikülleri uyararak saç dökülmesini azaltabilir ve saçın daha hızlı uzamasına yardımcı olabilir.

Saç derisini temizler ve dezenfekte eder: Elektrik akımı sayesinde bakteri ve mantar oluşumunu engelleyerek kepek ve diğer saç derisi sorunlarını azaltır.

Sebum üretimini dengeleyebilir: Yağlı saç derisi olan kişilerde sebum üretimini kontrol altına alabilir, böylece saçın aşırı yağlanmasını önleyebilir.

Saç tellerini güçlendirir: Düzenli kullanım, saç tellerini daha kalın ve güçlü hale getirebilir.

Yüksek frekans saç tarakları genellikle güzellik salonlarında profesyonel olarak kullanılır, ancak evde kullanım için de modelleri mevcuttur. Kullanırken talimatlara uygun şekilde hareket etmek önemlidir.

bet10

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Yüksek frekans saç yazın trendyolda çıkıyor

Ayrıca yapay zekaya sordum
Yüksek frekans saç tarağı, yüksek frekanslı elektrik akımları üreten bir cihazdır ve genellikle saç ve saç derisi sağlığını desteklemek için kullanılır. İşlevleri şunlardır:

Kan dolaşımını artırır: Saç derisine hafif elektrik akımları vererek kan akışını hızlandırır, böylece saç köklerine daha fazla oksijen ve besin gitmesini sağlar.

Saç büyümesini teşvik eder: Folikülleri uyararak saç dökülmesini azaltabilir ve saçın daha hızlı uzamasına yardımcı olabilir.

Saç derisini temizler ve dezenfekte eder: Elektrik akımı sayesinde bakteri ve mantar oluşumunu engelleyerek kepek ve diğer saç derisi sorunlarını azaltır.

Sebum üretimini dengeleyebilir: Yağlı saç derisi olan kişilerde sebum üretimini kontrol altına alabilir, böylece saçın aşırı yağlanmasını önleyebilir.

Saç tellerini güçlendirir: Düzenli kullanım, saç tellerini daha kalın ve güçlü hale getirebilir.

Yüksek frekans saç tarakları genellikle güzellik salonlarında profesyonel olarak kullanılır, ancak evde kullanım için de modelleri mevcuttur. Kullanırken talimatlara uygun şekilde hareket etmek önemlidir.

19.750 tl yazıyor fiyat olarak. gerçekten bu parayı verdin mi hocam? deniyimleriniz nasıl peki?
ben de doktoruma sormayı düşünüyorum ama 2-3 ay kullanıp bir kenara atılacaksa bu paraları vermek çok mantıklı gelmiyor.

İstanbullu1905

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları

19.750 tl yazıyor fiyat olarak. gerçekten bu parayı verdin mi hocam? deniyimleriniz nasıl peki?
ben de doktoruma sormayı düşünüyorum ama 2-3 ay kullanıp bir kenara atılacaksa bu paraları vermek çok mantıklı gelmiyor.

1100 TL Trendyol da

bet10

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
1100 TL Trendyol da

link verir misiniz?
ayrıca kullanımdan memnun musunuz?

enes karakuş

• Yeni üye
  • *
Merhaba sizden yaklaşık 1 ay sonra benim ekimim gerçekleşmiş. İnşallah güzel sonuçlar alırız son durum nasıl acaba?

İstanbullu1905

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
link verir misiniz?
ayrıca kullanımdan memnun musunuz?

Yeni çıkan tüyler var biotinden mi yüksek frekans tan mi emin değilim her 2 sini kullanıyorum
https://ty.gl/e3lecps5wuy1y

bet10

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba sizden yaklaşık 1 ay sonra benim ekimim gerçekleşmiş. İnşallah güzel sonuçlar alırız son durum nasıl acaba?

Merhaba. benim şok dökülme bitti sayılır ama ekilen köklerden çıkmalar başlamadı eski kökler uzadı biraz. dönor bölge de kapandı.

57. gün  resimlerimi ekledim. yorumlarınızı merak ediyorum. lütfen birbirimize yardımcı olalım. özellikle bu konuda tecrübeli arkadaşların yorumları önemli hepimiz için

Lazrail

• Jr. Member
  • **
Saç çıkışları genelde 90. günde yavaş yavaş olmaya başlar.Sürecin daha çok başındasınız.
  • Ekim Merkezi ismi Bekir BEK
  • Greft Miktarı 2221
  • Yaşınız 27
  • Medikal Tedavi vitamin d3,xpecia,omega 3

bet10

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç çıkışları genelde 90. günde yavaş yavaş olmaya başlar.Sürecin daha çok başındasınız.

evet öyle diyorlar hocam teşekkürler yorum için

bir de merak ediyorum kök kayıpları olduğu ne zaman anlaşılıyor? yani mesela küme halinde bozuk para büyüklüğünde falan kayıplar yaşanıyor mu? neden yaşanır? olmaması için ne yapılmalı?

bet10

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Güncelleme için yeni resimlerimi ekliyorum. 87. gün ekim bölgesinde durum bu şekilde.

Gördüğünüz gibi hala çıkmadı ekilenler bu durum normal mi? Sizin ne zaman başladı?

bilgilendirirseniz sevinirim.

bu arada doktorumun önerisi ile takviyeleri bıraktım, diyet ve spora da başladım

Facebook Twitter Instagram