Adam bağıra bağıra minox sprey kullandım diyor bıraktım dökülmeler başladı diyor adamlar hala çıkmış asuman şöyle asuman böyle diyor ya kardeşim çıkıp desenize minoxun başarısı bu diye yoruma bile almamışlar bu tür ekimcilerin altında hep aynı insanlar hep aynı klinikler . Asmedde adam 400 bin tl ektiriyor saç bitmiyor. Medekste 40 50 lere ektiriyor süpürge gibi oluyor. Bu iş asuman ahmet mehmet işi değil bu iş donör işi bunu kafanıza sokun . Sadece dikkat etmeniz gereken yerler merdiven altı olmasın arkadaşlar 5 senedir araştırıyorum inanın ekim yapanın başarı oranı saç başarı oranına etkisi yüzde 20 bile yok . Donörünüz sağlamsa ön çizgiyi güzel çizecek normal bir klinikte ektirin saçınızı yüz binler dökmeyin
... Gerçekten bilginin değil, sesin yüksek olduğu yerdeyiz sanırım.. Donör kalitesi elbette önemli ama bu işi 5 yıl araştırdım demekle değil, 5 yıl kaliteli iş ortaya koymakla oluyor. Asuman Hanım’ı karalayacak kadar uzman olan arkadaşlara önerim: Önce başarı oranının ne demek olduğunu öğrenin, sonra yorum yazın
5 yıl araştırıp hâlâ ‘donör’ faktörünü yeni keşfeden biri için yorumlarını ‘bilgilendirici’ değil, ‘ibretlik’ buluyorum
Neyse, biz yine de seni ciddiye alıyormuş gibi yapalım, en azından forumda eğlence oluyor.