Anket

Saç ekim sonucu başarılı mı?

Gönderen Konu: ASUMAN HAİR - 4250 GREFT - YAŞ : 26 - 23.12.2024  (Okunma sayısı 9790 defa)

İbrahmzturk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ASUMAN HAİR - 4250 GREFT - YAŞ : 26 - 23.12.2024
« Yanıtla #61 : 20 Ağustos 2025, 20:27:08 »
Adam bağıra bağıra minox sprey kullandım diyor bıraktım dökülmeler başladı diyor adamlar hala çıkmış asuman şöyle asuman böyle diyor ya kardeşim çıkıp desenize minoxun başarısı bu diye yoruma bile almamışlar bu tür ekimcilerin altında hep aynı insanlar hep aynı klinikler . Asmedde adam 400 bin tl ektiriyor saç bitmiyor. Medekste 40 50 lere ektiriyor süpürge gibi oluyor. Bu iş asuman ahmet mehmet işi değil bu iş donör işi bunu kafanıza sokun . Sadece dikkat etmeniz gereken yerler merdiven altı olmasın arkadaşlar 5 senedir araştırıyorum inanın ekim yapanın başarı oranı saç başarı oranına etkisi yüzde 20 bile yok . Donörünüz sağlamsa ön çizgiyi güzel çizecek normal bir klinikte ektirin saçınızı yüz binler dökmeyin

İbrahmzturk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #62 : 20 Ağustos 2025, 20:30:03 »
Bu yazım burda kalsın arkadaşın sürecini hep beraber takip edelim görelim bakalım 1 sene sonra minoxun gücünü aman aman pardon tüh yanlış söyledim asumanın gücünü

Eminyildiz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #63 : 20 Ağustos 2025, 20:40:26 »
@kaysersoze xpecia bende cinsel anlamda isteksizlik ve menide azalma yapıyor, bıraktığımda düzeliyor. Ben psikolojik olabilir dedim belki ama hayır 3-4 defa denedim ve her seferinde aynı sonuç oldu

Eminyildiz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #64 : 20 Ağustos 2025, 20:44:03 »
@ibrahmoztrk 2 aydır minox kullanmıyorum, şu an tepelerde açıklığım var 2 ay önce saçlarım daha iyiydi gerçekten 6. Ay fotoğraflarına bakarsanız anlarsınız. Saç yapım sanki şu an inceldi ve dökülmelerim devam ediyor

Eminyildiz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #65 : 20 Ağustos 2025, 20:45:06 »
İyi yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim. Allah herkesi hayalindeki saça kavuşturur inşallah 🙏

punisher23

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #66 : 20 Ağustos 2025, 20:57:24 »
Dostum değişimini görünce senin adına çok sevindim. minoxile başla diyen uzman uzun seneler boyunca kullan, bırakma demesini de bilmeli demiyorsa olaya ticari baktığını ve işin içinde olmadığını anlayabiliyoruz. ekim sonucunun bilbordlara asılacak düzeyde olma sebebi malesef ki ekimden ziyade minoxil. doğru orantı bırakırsan gider saçlar. oh my god domates çorbası ne saç ekmişler denecek bir durum yok ortada. biz senin yol arkadaşınız ticari bakmayız doğruları söyleriz. minoxil ve fin kullan diyemem ama kullanmazsan saçlar yoğunluğunu kaybedecek.

Fangu

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #67 : 20 Ağustos 2025, 23:35:46 »
Dostum burdakilere bir şey sorma burası komisyon yeri olmuş

Ağzına sağlık, bu forum hakkında tam hissiyatım bu.

erich von

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #68 : 20 Ağustos 2025, 23:45:43 »
Adam bağıra bağıra minox sprey kullandım diyor bıraktım dökülmeler başladı diyor adamlar hala çıkmış asuman şöyle asuman böyle diyor ya kardeşim çıkıp desenize minoxun başarısı bu diye yoruma bile almamışlar bu tür ekimcilerin altında hep aynı insanlar hep aynı klinikler . Asmedde adam 400 bin tl ektiriyor saç bitmiyor. Medekste 40 50 lere ektiriyor süpürge gibi oluyor. Bu iş asuman ahmet mehmet işi değil bu iş donör işi bunu kafanıza sokun . Sadece dikkat etmeniz gereken yerler merdiven altı olmasın arkadaşlar 5 senedir araştırıyorum inanın ekim yapanın başarı oranı saç başarı oranına etkisi yüzde 20 bile yok . Donörünüz sağlamsa ön çizgiyi güzel çizecek normal bir klinikte ektirin saçınızı yüz binler dökmeyin

... Gerçekten bilginin değil, sesin yüksek olduğu yerdeyiz sanırım.. Donör kalitesi elbette önemli ama bu işi 5 yıl araştırdım demekle değil, 5 yıl kaliteli iş ortaya koymakla oluyor. Asuman Hanım’ı karalayacak kadar uzman olan arkadaşlara önerim: Önce başarı oranının ne demek olduğunu öğrenin, sonra yorum yazın

5 yıl araştırıp hâlâ ‘donör’ faktörünü yeni keşfeden biri için yorumlarını ‘bilgilendirici’ değil, ‘ibretlik’ buluyorum

Neyse, biz yine de seni ciddiye alıyormuş gibi yapalım, en azından forumda eğlence oluyor.

mucahitt26

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #69 : 20 Ağustos 2025, 23:49:09 »
sonuç  harika güzel günlerde tara saçlarını
Asmed By Dilek Çakır saç ekimi

punisher23

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #70 : 21 Ağustos 2025, 00:09:54 »
... Gerçekten bilginin değil, sesin yüksek olduğu yerdeyiz sanırım.. Donör kalitesi elbette önemli ama bu işi 5 yıl araştırdım demekle değil, 5 yıl kaliteli iş ortaya koymakla oluyor. Asuman Hanım’ı karalayacak kadar uzman olan arkadaşlara önerim: Önce başarı oranının ne demek olduğunu öğrenin, sonra yorum yazın

5 yıl araştırıp hâlâ ‘donör’ faktörünü yeni keşfeden biri için yorumlarını ‘bilgilendirici’ değil, ‘ibretlik’ buluyorum

Neyse, biz yine de seni ciddiye alıyormuş gibi yapalım, en azından forumda eğlence oluyor.
3 ayda ekilen saçların çıktığını nerede gördün? konunun sahibi minoxili bıraktım saçlarım açıldı diyor. biraz daha zaman geçsin minoxilin etkisi tamamen geçtiğinde görürüz asuman hanımın başarı oranını.

İbrahmzturk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #71 : 21 Ağustos 2025, 00:23:32 »

İletilerine baktım sende ekiptensin sadece işin belli başlı 5,6 firmanın desteğini sağlıyorsun hatta bir kaç firmayı kötülediğini hastaları sizin desteklediğiniz firmalara yönlendirdiğini okudum . İnsanların vebalini nasıl çekeceksiniz diğer firmaların ekmeğiyle oynayıp iki kuruş para için bunu yapmanız ne kadar etik . Ben hiç bir firmayı kötülemiyorum dediğim gibi merdiven altına kimse ektirmesin. Ama teşkilatı kurup insanları sağlığından edecek ilaçlara ve belli başlı firmalara yönlendirmeniz ne kadar doğru? Hastalar baksın 8.10 firma harici gönderilere cevap bile vermiyorsunuz böyle geniş yelpazeli bir sitede insanların bütün umutlarını, mutluluğunu, hayallerini çalmanız hiç mi vicdanınızı sızlatmıyor ?

Fangu

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #72 : 21 Ağustos 2025, 00:28:13 »

insanların bütün umutlarını, mutluluğunu, hayallerini çalmanız hiç mi vicdanınızı sızlatmıyor ?

Fotoğrafta ekimin dizi dizi olmasından usta işi olmadığı belli ama forumun müdavimler ön çizgi muhteşem ekim süper diye yazıyor hemen

aragon006

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #73 : 23 Ağustos 2025, 19:45:40 »
Asuman hairin ekimlerinden " harun78 " nick'li arkadaşa da bı bakın . Geçenlerde güncelleme attı 1 yılı çoktan geçti minox bırakalı aylar oldu en ufak bir dökülmesi yok . Burda boş yaygara yapmayın elbette ufak farklar olacaktır ne bekliyordunuz kusursuzu Allah yapar sadece

Eminyildiz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #74 : 27 Ağustos 2025, 17:11:40 »
8.Ay Fotoğraflar

Takviyeler aynı devam ediyor. Dökülmeler yavaşladı akşam serum sürerken elime 5-10 tel arası geliyor.  Yorumlarınzı bekliyorum.

Facebook Twitter Instagram