Gönderen Konu: İZMİR BAYRAKLI LİKYA ESTETİK VE SAÇ EKİM MERKEZİ. YAŞ 31 3600 GREFT SAÇ EKİMİ  (Okunma sayısı 5339 defa)

Mustypk34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları

Mustypk34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Bugün kabuk dökümünden sonra ki 5.gün bu görüntü normal mi böyle olması yani bir sorun mu var acaba bilenler yardımcı olursa sevinirim

Mustypk34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Sevgili hintel hocam bakabilir misin zahmet olmazsa

Kshvrz

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Normal merak etme. Gayet güzel ilerliyor. Hiç bir sıkıntı yok. İşçilik güzel ve temiz.

Mustypk34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Eyvallah hocam sağolasın teşekkür ederim

Mustypk34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Bugün Saç ektireli 25 gün oldu 15.günde şok dökülme başlamıştı şuan için son durum bu şekilde  ve donör bölge

Mustypk34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Şok dökülme süreci ortalama kaç hafta sürüyor ve donör bölgede ara sıra kaşıntı ve yatarken bazen batma hissi gibi birşey oluyor bugün 27.gün bu arada coraspin ve xpecia kullanıyorum şampuan olarak sebamed baby var bittikten sonra hangi şampuanı önerirsiniz dalin mi kullanayım sizce fikirleriniz ve görüşleriniz nedir acaba

Enes Ernim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Şok dökülme oranıda sürecide kişiden kişiye değişiyor. Senin tamamlanmış gibi kalanlarla yola devam edersin muhtemelen. Kaşıntı batma hissi iyleşmeye çalıştığıyla alakalı muhtemelen donör bölgenin. Benim 65inci gün oldu halen ara ara donörde çekilme gerilme karıncalanma sivilce hissediyorum. Sebamed şampuan ekseriyetle kliniklerin önerdiği şampuan ph değeri 5.5 bununla devam edebilirsin etmeyeceksende 5.5 ph değerine sahip herhangi bir şampuanda kullanılabilir.

Mustypk34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Kıymetli yorumun için teşekkür ederim seninde saç ekimin tekrar hayırlı olsun inşallah çok güzel sonuçlar alırsın hocam bu arada forumda alpacin di sanırım bu isimde bir şampuan duydum ona başlamak şuan için mi erken mi sence ph değeri kaç bilmiyorum bakarım içeriklerine birazdan

Enes Ernim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok teşekkürler inş. beraber güzel sonuçlar alırız. Vallahi o şampuanla ilgili bilgim yok ona bak istersen ama genel olarak saç derisinin olması gereken ph değeri 5.5muş o sebeple onu arttıracak yada azaltacak şampuanlar önerilmiyor. En azından ekim süreci tamamlanana kadar.

Mustypk34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Bunu öğrenmem iyi oldu 12 aylık süreç boyunca bu 5.5ph değerini dikkate alıcam mutlaka onca emek boşa gitsin istemem 😊

Mustypk34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Şok dökülme başlamadan önce görüntü bu şekildeydi atmayı unutmuşum bu fotoğrafı

Mustypk34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Bugün 31.gün bitiyor son durum bu şekilde sanırım şok dökülme bitmek üzere 2-3 anca geliyor duşta saç teli ve donör bölgem toparlanıyor gibi saç ekilen yerde küçük yeni çıkan saç var gibi yoksa yanılıyor muyum

Mustypk34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
44.gün bugün ufak tüylenme nokta nokta saç çıkışı var gibi sanki donör bölgede iyi durumda rahatsız etmiyor düzenli olarak Xpecia kullanıyorum onun dışında kullandığım birşey yok şampuan olarakta Sebamed baby devam ediyorum klinik önerisi olduğu için eklemek istediğiniz tavsiyeleriniz varsa bekliyorum herkese sağlıklı günler dilerim

Facebook Twitter Instagram