Gönderen Konu: İZMİR BAYRAKLI LİKYA ESTETİK VE SAÇ EKİM MERKEZİ. YAŞ 31 3600 GREFT SAÇ EKİMİ  (Okunma sayısı 5335 defa)

Mustypk34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
bu merkezi mühürleyip kapattılar ruhsatı yok başka yerde ekim yapıyorlar buraya ektirecek arkadaşlar bence uzak durmalı hakkını bile savunamaz saç ekme yetkileri yok
valla ben ekim yaptırdım artık beklemekten başka yapacak birşey yok şuan 113. Gün oldu yarın güncelleme fotoğrafı atarım buraya umarım sorunsuz güzel saç çıkışlarım olur istediğim sonuca ulaşırım sonuç istediğim gibi olursa klinik çok umrumda değil kapanıp kapanmaması bu saatten sonra bana fayda sağlamaz 😃

Mustypk34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
114. Gün son durum bu şekilde

Mustypk34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Bugün tam 120.gün süreç sizce nasıl gidiyor kıymetli arkadaşlarım yorumlarsa sevinirim hintel hocam senden de yorum bekliyorum müsaitsen şimdiden herkese sağlıklı günler diliyorum

Kshvrz

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
4ay için gayet güzel. Bence güzel ilerliyor süreç. Hiç bir sıkıntı yok.

Mustypk34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
4ay için gayet güzel. Bence güzel ilerliyor süreç. Hiç bir sıkıntı yok.
yorum için teşekkürler hocam inşallah 2 ay sonra bi güncelleme daha yaparım

aragon006

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
4 ay için sonuç 10/6
Atak yaparsa 10/7 biter en fazla
Sık ekilmemis maalesef

Kshvrz

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
4 ay için sonuç 10/6
Sık ekilmemis maalesef
Ben katılmıyorum sana 4 ayda daha bebek saçlar çıkar. sonucun %60 demek gerçekçi değil.
Moralinizi bozmayın bazı kişilerde 4 ayda bile çıkmayanlar olabiliyor sonra 6 aydan sonra atak yapıyor birde forumda bir sürü ornek var. Doku kalınlığı greft güçlülüğü dolaşım faktörleri büyüme hızı kişiden kişiye değişiyor.. Ekimin sonucunu 8. Aydan once asla yorum yapmayın. Stres bile iyileşme ve büyüme hızını kotu etkiler..

Mustypk34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
4 ay için sonuç 10/6
Sık ekilmemis maalesef
eyvallah yorum için umarım istediğim gibi sonuçlar bekleyip görcem bakalım

Mustypk34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ben katılmıyorum sana 4 ayda daha bebek saçlar çıkar. sonucun %60 demek gerçekçi değil.
Moralinizi bozmayın bazı kişilerde 4 ayda bile çıkmayanlar olabiliyor sonra 6 aydan sonra atak yapıyor birde forumda bir sürü ornek var. Doku kalınlığı greft güçlülüğü dolaşım faktörleri büyüme hızı kişiden kişiye değişiyor.. Ekimin sonucunu 8. Aydan once asla yorum yapmayın. Stres bile iyileşme ve büyüme hızını kotu etkiler..
çok haklısın hocam şuan için açık konuşmak gerekirse stres fln yapmıyorum süreç nasıl ilerliyor sizlerden bilgi almak istiyorum forumda bulunma amacım herkes gibi bu yönde kıymetli yorumun için teşekkür ediyorum herkes hayalinde ki saçlara kavuşsun umarım iyi günler iyi çalışmalar herkese 👏

aragon006

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
4 ayda ben saçları tarıyorum  dostum . Boş kalan ufak bir yer bile yok . Ve o bölge ekim öncesi boş olmasına rağmen . 2 gün önce paylaşım yapıp ,fotolar kalıcı olmasın diye şimdi bilen bilir
Süreç kötü değil bu arada , yeteri kadar iyi değil arkadaşın

Mustypk34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
4 ayda ben saçları tarıyorum  dostum . Boş kalan ufak bir yer bile yok . Ve o bölge ekim öncesi boş olmasına rağmen . 2 gün önce paylaşım yapıp ,fotolar kalıcı olmasın diye şimdi bilen bilir
Süreç kötü değil bu arada , yeteri kadar iyi değil arkadaşın
doğrudur hocam güle güle tara saçlarını herşey gönlünüzce olsun 8. Ayda fotoğraf atarım çok gerekirse içime sinmezse 12 aylık süreç sonu başka bir ekim merkezinde sıklaştırma düşünebiliriz dünyanın sonu değil ya 😃

aragon006

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
İnsalalh gerek kalmaz reis  :D

Mustypk34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
İnsalalh gerek kalmaz reis  :D
inşaallah kankam 😃

Enes Ernim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu pozitifliğini hiç kaybetme eldekiyle mutlu olmayı bilen ömür boyu mutlu yaşar kardeşim. Görüntüde gayet güzel pik dönemine girmişsin 4-6 ay arası inş çok daha güzel olacak. Geçmiş olsun.

Facebook Twitter Instagram