Gönderen Konu: İZMİR BAYRAKLI LİKYA ESTETİK VE SAÇ EKİM MERKEZİ. YAŞ 31 3600 GREFT SAÇ EKİMİ  (Okunma sayısı 5374 defa)

Kshvrz

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Gayet sağlıklı

Mustypk34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları

Mustypk34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
146.Gün duş sonrası ıslak görüntü bu şekilde bakalım sonuç nasıl olacak 1 yıl sonunda merakla bekliyorum. Bu arada 2 seans prp yaptırdım ve 3 ay düzenli Xpecia kullandım hla kullanmam gerekli mi bilgim yok bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim cümleten iyi haftasonları diliyorum...

Violator

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Islak hali böyleyse gidişat harika bence. Saçlar istediğin seviyeye gelene kadar xpecia devam.
  • Yaşınız 36

Mustypk34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Islak hali böyleyse gidişat harika bence. Saçlar istediğin seviyeye gelene kadar xpecia devam.
eyvallah hocam teşekkür ederim güzel yorumun için

Kshvrz

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Islak foto pek anlaşılır olmamış düşman süstürücü olmuş😄 ama iki ay sonraki foto bomba olucağı aşikar hocam😎.

Mustypk34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Islak foto pek anlaşılır olmamış düşman süstürücü olmuş😄 ama iki ay sonraki foto bomba olucağı aşikar hocam😎.
  valla çok motive oluyorum Allah razı olsun güzel dilek ve yorumlar için

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
sürece göre saç çıkışları devam ediyor ama kuru ve birazda kaldırıp çekersen daha net görürüz alanı
Global Moderator

Mustypk34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
sürece göre saç çıkışları devam ediyor ama kuru ve birazda kaldırıp çekersen daha net görürüz alanı
Hintell hocam yorum için teşekkür ederim buyrun şuan oda ışığında anca bu kadar çekebildim gündüz vakti güneşte çekerim bir kaç gün sonra

Kshvrz

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Daha 5 ay olmamışken sonuç şimdilik yeterli diye düşünıyorum. Ki bu 3 ay sonra çarpı iki olucak. Güzel görünüyor. Mutlu günlerde kullan hocam.

Mustypk34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Daha 5 ay olmamışken sonuç şimdilik yeterli diye düşünıyorum. Ki bu 3 ay sonra çarpı iki olucak. Güzel görünüyor. Mutlu günlerde kullan hocam.
eyvallah hocam umarım herkesin gönlünce olsun

alkolikbiri

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
bu kliniği çok eleştiriyorlar ama gayet başarılı, mis gibi olmuş

Violator

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
bu kliniği çok eleştiriyorlar ama gayet başarılı, mis gibi olmuş
Ekim öncesi saçları gayet iyi durumda. Başarısız olsaydı süpriz olurdu. Kliniği parlatmaya gerek yok diye düşünüyorum.
  • Yaşınız 36

alkolikbiri

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
neden sen izmirde başka bir klinikte mi çalışıyorsun yoksa :)

Facebook Twitter Instagram