Öncelikle herkese selamlar,
Güzel günleriniz olsun. 21 Aralık tarihinde Türkiye hastanesinde bende saç ekimi gerçekleştim. Tepe bölgesine herhangi bir ekim yapmadık, şakak ve tepeyi 2. ekime planladık.
Totalde 4000 greft ekimi gerçekleştirildi. Operasyon 9 saate yakın sürdü. Donör bölgemdeki saçların kalın olmasından dolayı oeprasyonun oldugundan biraz daha uzun sürdüğünü söylediler
Operasyonu sedasyonlu yaptırdım, ilk vurulan iğneleri hissetmedim desem yalan olmaz. Uyandığımda lokal iğneler vuruluyordu fakat sadece birşeylerin girip çıktığını anlıyordum, his pek fazla yoktu. Sedasyonlu yaptırdığım için gayet mantıklı bi karar verdiğimi düşünüyorum. Fakat etkisi geçtikten sonra alın bölgeme kanal açılımı için vurulan iğneleri biraz hissettim, ama 1-2 dk sonra uyuştuğu için gerisinde pek zorluk çekmedim.
Operasyon sırası kanamam biraz oldu, fakat operasyon sonrasında herhangi bi kanama ya da yara kanamasi vs yaşamadık. Ekimin temiz olduğunu düşünüyorum.
Burayı hem sedasyonlu, hem de yakın arkadaşlarım bulunduğu için tercih ettim.
Ekim fotolarımı da eklyorum, güzel ve değerli yorumlarınızı da beklerim
Şu an ekimin 6.günündeyim, operasyon sonrası şiddetli derecede ağrı ve sızım olmadı, fakat bazen ufak da olsa rahatsız etmeyecek derecede sızılar meydana geliyor sonra geçiyor. Bunlar da sanırım zamanla azalır diye düşünüyorum.
Ekim öncesi fotolar;