Gönderen Konu: Türkiye Hastanesi / 6000 Greft / Yaş 32  (Okunma sayısı 368 defa)

efe3435

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Türkiye Hastanesi / 6000 Greft / Yaş 32
« : 18 Nisan 2025, 23:39:15 »
Selamlar arkadaşlar,

Başlıkta yazdığım üzere yaşım 32, 6000 greft ekim yaptırdım.

Ekim yaptırmadan önce, birkaç yıl boyunca aralıklı olarak PRP + Mezo + Dermapen yaptırmış, serum ve takviyeler kullanmıştım.

• Artık açılmalar iyice artınca ekime karar verdim ve 15 Martta ekim yaptırdım.
  • Ekim öncesi tıraşlı ve tıraşsız fotoğrafları aşağıda paylaşıyorum.
  • Ekimin 2. Günü sargı bezini açtılar.
  • Ekimin 11. Günü kabuk döktüler.
  • Kabuk dökme işleminden sonra şok dökülme başladı ve şu an neredeyse ekilen saçlardan hiç kalmadı. Bunun iyi olduğu, yeni saçların da bu oranla daha hızlı çıkacağını söylediler. Verdikleri şampuan, takviye ve yağı kullanıyorum şu an.

Sizce nasıl duruyor, yorumlarınız ne olur acaba arkadaşlar?

Şimdiden katkılarınız için teşekkür ederim.

efe3435

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Türkiye Hastanesi / 6000 Greft / Yaş 32
« Yanıtla #1 : 18 Nisan 2025, 23:43:01 »
İlk mesajda limit dolduğu için devamını buradan paylaşıyorum.

Ekim öncesi fotoğrafları paylaşmıştım buradan da 5. güne ait fotoğrafları paylaşıyorum.

efe3435

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 18 Nisan 2025, 23:57:12 »
Diğer fotoğraflar şöyle:
  • Ekimin 9. gününe ait 3 fotoğraf paylaşıyorum.
  • Ekimin 13. Gününe ait - yani yıkamadan 1-2 gün sonrasına ait de 2 fotoğraf paylaşıyorum
  • Buraya kadar gayet normal ilerliyor gibi geliyor bana.

efe3435

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 19 Nisan 2025, 00:15:03 »
Kabuk dökme işleminden sonra şok dökülme çok hızlı gerçekleşti bende. Dökülen saçların ucu kıvrım kıvrımdı - çengel gibi. Bu beni korkutmuştu ama ekim yerindeki danışmana sorduğumda bunun normal olduğunu asıl kökün içeride olduğu söyledi.

• Ekimden 25 gün sonra ilk PRP'yi yaptılar.
  • PRP'yi yapan uzman, ek'te göreceğiniz yan ve arka - ense üstündeki donör bölgesindeki boşlukları görünce, bu kısımların birazcık üstüne derma-roller kullanmamı önermişti ama
  • Hasta danışmanına bu 30.günün fotoğraflarını attığımda danışman, doktorla görüştüğünü ve derma-roller'ı kullanmamı, bu kısımların fazla jiletlendiğinden olabileceğini ve birkaç aya kadar geçebileceğini söyledi. Süreci kısaltmak için ne yapabileceğimizi sorduğumda, saç ekzosumu yaptırabileceğimi ama buna gerek olmadığını beklememi söylediler

Not: Ek'teki fotoğraflar ekimden tam 30 gün sonrasına aittir.

Bakınız özellikle yan ve ense üstüne ait fotoğraf, çizgi hattı belli oluyor baya.

Sizlerin özellikle bu konudaki deneyimlerinize ve uzman görüşlerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.
« Son Düzenleme: 19 Nisan 2025, 07:21:05 Gönderen: efe3435 »

Yusuf33

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 24 Ağustos 2025, 16:24:57 »
Merhaba güncelleme var mı? Benim dökülmem ve saç tipimle parallellik gösterdiği için süreci merak ettim.

Facebook Twitter Instagram