Gönderen Konu: Dutan proscara geçmek  (Okunma sayısı 167 defa)

Saymın

• Jr. Member
  • **
Dutan proscara geçmek
« : 29 Aralık 2024, 14:02:55 »
Arkadaşlar merhaba 18 yaşımdan beri saç dökülmesi yaşıyorum şu an yaşım 25 genetik dökülme ve DHT’ye bağlı dökülme var saçlarım aşırı agresif şekilde dökülüyordu. Ben de 22 yaşında dutasteride başladım haftada üç kez alarak. Yanında minox ve bioting mineral vitamin vs kullamdım. Saçlarımda çok büyük etkiler oldu. Ancak bazı dönemler ara verince tüm etkiler gitti. Ben de sekiz ay önce saçlarımı sıfıra vurdum ve her gün dutasterdid almaya başladım. Libido‘da ve ereksiyonda sorun artmaya başlayınca yaklaşık bir aydır haftada üç kez almaya başladım. İki ay sonra saç ekimşm var. Günlük proscar(4 te1i) geçmeyi düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Lauri

• Hero Member
Ynt: Dutan proscara geçmek
« Yanıtla #1 : 31 Aralık 2024, 13:01:51 »
Dostum dutasterid sert bir ilaç, keza sen de tecrübe etmişsin. Finasterid görece daha az etkili bir ilaç, bundan dolayı yanetki daha hafif olabilir belki. Bir ilaçta Sorun yaşıyorsan dğsiştirmen gerek ki, sen de bunu yapıyorsun.

Yalnız bu saç durumunda ekim yaptırman ne kadar doğru ondan emin olamadım. Ekim yaptırmaya değecek bir açıklığın yok gibi. iyice irdeledin araştırdın mı bu konuyu?

Saymın

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #2 : 31 Aralık 2024, 15:06:16 »
Dostum dutasterid sert bir ilaç, keza sen de tecrübe etmişsin. Finasterid görece daha az etkili bir ilaç, bundan dolayı yanetki daha hafif olabilir belki. Bir ilaçta Sorun yaşıyorsan dğsiştirmen gerek ki, sen de bunu yapıyorsun.

Yalnız bu saç durumunda ekim yaptırman ne kadar doğru ondan emin olamadım. Ekim yaptırmaya değecek bir açıklığın yok gibi. iyice irdeledin araştırdın mı bu konuyu?

Hocam bazıları bana bu saça ekim bile olmaz diyor daha detaylı fotolar diğer konularımda var bazıları da yaşın genç diyor. Ama ben genç yaşlarımı zaten saçlı bir şekilde geçirmek istiyorum kararsız kaldım :(

ivenrec

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 08 Ocak 2025, 11:19:33 »
Haftada 3 kez kullanmak etki anlamında nasıldı? Her gün almaktansa haftada 3 gün almak daha mı mantıklı?

Saymın

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #4 : 08 Ocak 2025, 23:01:09 »
Haftada 3 kez kullanmak etki anlamında nasıldı? Her gün almaktansa haftada 3 gün almak daha mı mantıklı?

Hocam ben her gün aldığımla 3 gün aldığım arasında pek fark göremedim. Ama saça etkisi ciddi anlamda var. Fakat 3 gün almada yan etkiyi daha az hissetim 2-3 aydır 3 gün alıyorum. Saçta farklılık düşüş yok.

Cemil Aydın

• Full Member
« Yanıtla #5 : 08 Ocak 2025, 23:30:37 »
Dut etkisini ne zaman görmeye başladın

Saymın

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #6 : 09 Ocak 2025, 01:01:00 »
Dut etkisini ne zaman görmeye başladın
Hocam ben 2 buçuk yıldır falan kullanıyorum 2.3. Aydan itibaren etki göstermeye başladı. Zaten çok yüksek oranda Dht yi baskılıyır(yüzde 95 civarı) finasterid kullansaydım bu etkiyi alır mıydım bilmiyorum.

Facebook Twitter Instagram