Gönderen Konu: Yardımınıza ihtiyacım var  (Okunma sayısı 256 defa)

kaaninho

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Yardımınıza ihtiyacım var
« : 04 Ocak 2025, 00:51:50 »
Arkadaşlar cidden fikirlerinize çok ihtiyacım var. Öncelikle yaşım 20 yks'ye hazırlanıyorum. 2 sene mezuna kaldım. Kısaca 5 6 ay boyunca stresli bir yaşamım daha olacak. Saçlarımda ise yanlarda açılma var. Tepe bölgesinde bir sıkıntı yok şuan. Yani dışardan birisi baktığı zaman açılma anlaşılmıyor ama babam nw7 olduğu için 26 27 yaşlarımda tamamen kel kalacağım. Şuan da xpecia kullanıyorum ama çok fazla bi etki etmedi gibi ya da ben farkedemedim. Bu yüzden finasteride başlamayı düşünüyorum.Açıkçası sınav senesinde de olduğum için cinsel isteği düşürmesi şimdilik çok işime yarar. Sizce ne yapmalıyım 5 6 ay sonra başlasam belki çok daha fazla saç kaybım olacak o yüzden şimdi başlamayı düşünüyorum. Finas içinde 20 yaş çok erken değil bence başlanabilir diye düşünüyorum tabi sizin görüşleriniz daha önemli

ahmet bwb

• Jr. Member
  • **
Ynt: Yardımınıza ihtiyacım var
« Yanıtla #1 : 05 Ocak 2025, 01:58:58 »
Arkadaşlar cidden fikirlerinize çok ihtiyacım var. Öncelikle yaşım 20 yks'ye hazırlanıyorum. 2 sene mezuna kaldım. Kısaca 5 6 ay boyunca stresli bir yaşamım daha olacak. Saçlarımda ise yanlarda açılma var. Tepe bölgesinde bir sıkıntı yok şuan. Yani dışardan birisi baktığı zaman açılma anlaşılmıyor ama babam nw7 olduğu için 26 27 yaşlarımda tamamen kel kalacağım. Şuan da xpecia kullanıyorum ama çok fazla bi etki etmedi gibi ya da ben farkedemedim. Bu yüzden finasteride başlamayı düşünüyorum.Açıkçası sınav senesinde de olduğum için cinsel isteği düşürmesi şimdilik çok işime yarar. Sizce ne yapmalıyım 5 6 ay sonra başlasam belki çok daha fazla saç kaybım olacak o yüzden şimdi başlamayı düşünüyorum. Finas içinde 20 yaş çok erken değil bence başlanabilir diye düşünüyorum tabi sizin görüşleriniz daha önemli

fotoğraf atar mısın lütfen
ekstra tedavi için önerilere açığım:
1mg dutasteride kapsül (günlük)
5mg minoxidil kapsül (günlük)
çinko
d vitamini
biotin
haftalık 1mm dermastamp microneedling

kaaninho

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 05 Ocak 2025, 13:45:14 »

ahmet bwb

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #3 : 05 Ocak 2025, 15:37:59 »
dediğin gibi açılma yok gerileme normal zaten çizgin de geride 6 ay 1 senede çok bi fark yaşamazsın muhtemelen
daha rahat olduğun zaman doktor gözetiminde tahlillerinle birlikte başlamanda fayda var
hormonlar vs dengesini biraz daha bulur daha erken başlayan yok mu var şu an bi aciliyetin yok gibi görüyorum ben
ekstra tedavi için önerilere açığım:
1mg dutasteride kapsül (günlük)
5mg minoxidil kapsül (günlük)
çinko
d vitamini
biotin
haftalık 1mm dermastamp microneedling

kaaninho

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları