Gönderen Konu: İstanbul esteavva/ 4900greft/ yaş 27 07.12.24  (Okunma sayısı 2501 defa)

Samet Polat

• Jr. Member
  • **
Ynt: İstanbul esteavva/ 4900greft/ yaş 27 07.12.24
« Yanıtla #15 : 08 Ocak 2025, 02:08:14 »
öncelik olarak sen de diğer arkadaşlarının konusuna yazarsan onlarda sana yazar dostum sadece konu açıp beklemek olmuyor...
ekim öncesi saçların dht dolayı genetik dökülme incelmiş minoxil intihar olur tek seçenek finasterid +xpeci düşünürsen

minoxil saçlarını kısa zamanda fuffffff yapar...

bunun dışında saç ekimin ön çizgi biraz daha iyi olabilirdi ama kötü değil ve ekilen saç yönleri dik duruyor bu çok iyi olmamış umarım çıkınca garip ve seyrek durmaz dik açı olduğu için merkez ekim konusunda geliştirmeli kendini
Hocam öncelikle teşekkür ederim bende yardımınızı bekliyordum. Malesef forumu geç farkettim.. yoksa gideceğim tek yer hakan hocanın kliniği olurdu. Kendi saç yönlerimde aslında yana ve dik bir şekilde orası çok iyi yapardı ama geçti artık.. umarım çok fazla dik dik durmaz kendi saçlarımda dediğim gibi geri doğru ön bölgem özellikle. Minoxil neden intihar olur acaba ben forumda finasterid vs araştırdım ama fin xpecia minoxil işin içinden çıkamadım

Samet Polat

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #16 : 09 Ocak 2025, 13:47:34 »
Arkadaşlar süreç gerçekten insanın psikolojisini bozuyor. Hintell hocamın dik açı yorumundan sonra gerçekten ekimden soğudum. Bu ekim çim adam gibi mi gösterir sizce eğer öyle gösterirse yapacak hiçbir şey yok mudur ? Ben malesef ekimden sonra forumu gördüm büyük pişmanlık içindeyim. Kendi saçlarım baya uzadı . Kendi saç yönlerimde düz öne doğru değil göründüğü gibi. Minoxidil kullanıyorum sizce bırakmalımıyım 17-18 gün oldu kullanalı kendi saçlarımı döker mi

Samet Polat

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #17 : 09 Ocak 2025, 14:03:23 »
Kabuktan sonraki görüntüler

ANKARALI0671

• Full Member
« Yanıtla #18 : 09 Ocak 2025, 20:40:02 »
TELEŞLANMAA ÇOK KÖTÜ EKİMLERDE GÖRDÜM BİN OLMUŞTUR İNCELEDİĞİM EKİMLER AĞIR NEKROZLULAR BİLE Bİ ŞEKİLDE O SAÇI ÇIKARDI 6. VE 7 AYLARDA FİN BİRAZ TEHLİKELİ OLDUĞU İÇİN BENDE TERCİH ETMEDİM FAKAT XPECİA DA BAŞLADIM MERKEZİN VERDİĞİ EVOCAPİL TABLET VE SPREYE EK BAŞLADIM SENDE XPECİA DÜŞÜN DERİM KENDİ SAÇLARINI GÜÇLÜ TUT VİTAMİN KONTROLLERİNİ DEVLET HASTANESİNE GİDEREK BAKTIR ÜCRETSİZ ŞEKİLDE HANGİSİ EKSİK İSE TEMİN ET KULLANMANI TAVSİYE EDERİM DEMİR VE DEMİR BAĞLAMI GELİŞTİRMEK İÇİNSE KEÇİBOYNUZU PEKMEZLİ TAHİN ÖNERİRİM SONUÇLARA FAYDA EDİYOR KABAK ÇEKİRDEĞİ İÇİ DE AL CEBİNE KOY İŞ YERİNDE YERSİN TAVSİYELERİM BUNLAR OLUR EK Bİ TAVSİYE OLARAK MİNOX U BİRAZ ARAŞTIR FORUMDAN ÖYLE KULLAN BENCE CANINI DA HİÇ SIKMA MORALİNİ YÜKSEK TUT  :)
  • Ekim Tarihi: 28.11.2024
  • Ekim Merkezi ismi LİFE HAİR ŞAHİN ÇELİK
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 28
  • Medikal Tedavi SABAH EVOCAPİL TABLET+AKŞAM XPECİA TABLET+EVOCAPİL SPREY 5+5 FIS+D VİT+ÇİNKO+ASPİRİN+150 GRAM TAHİN PEKMEZ+100 GRAM KABAK ÇEKİRDEĞİ İÇİ
ŞAHİN ÇELİK SAÇ EKİM KONUMUN LİNKİ : https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=37034.0

Samet Polat

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #19 : 09 Ocak 2025, 20:57:23 »
TELEŞLANMAA ÇOK KÖTÜ EKİMLERDE GÖRDÜM BİN OLMUŞTUR İNCELEDİĞİM EKİMLER AĞIR NEKROZLULAR BİLE Bİ ŞEKİLDE O SAÇI ÇIKARDI 6. VE 7 AYLARDA FİN BİRAZ TEHLİKELİ OLDUĞU İÇİN BENDE TERCİH ETMEDİM FAKAT XPECİA DA BAŞLADIM MERKEZİN VERDİĞİ EVOCAPİL TABLET VE SPREYE EK BAŞLADIM SENDE XPECİA DÜŞÜN DERİM KENDİ SAÇLARINI GÜÇLÜ TUT VİTAMİN KONTROLLERİNİ DEVLET HASTANESİNE GİDEREK BAKTIR ÜCRETSİZ ŞEKİLDE HANGİSİ EKSİK İSE TEMİN ET KULLANMANI TAVSİYE EDERİM DEMİR VE DEMİR BAĞLAMI GELİŞTİRMEK İÇİNSE KEÇİBOYNUZU PEKMEZLİ TAHİN ÖNERİRİM SONUÇLARA FAYDA EDİYOR KABAK ÇEKİRDEĞİ İÇİ DE AL CEBİNE KOY İŞ YERİNDE YERSİN TAVSİYELERİM BUNLAR OLUR EK Bİ TAVSİYE OLARAK MİNOX U BİRAZ ARAŞTIR FORUMDAN ÖYLE KULLAN BENCE CANINI DA HİÇ SIKMA MORALİNİ YÜKSEK TUT  :)

Hocam moral verdiniz teşekkür ederim yorumunuz için. Xpeciadüm başladım. Fin için cesaret edemem. Minox konusunda forumda çok büyük ikilem var ömür boyu kullansam saçım devam edecekse sıkıntı yok ama belli saçım var onların gitmesindende korkuyorum kararsız kaldım. Ekilen Saçlarım dik ama umarım kendi saçlarımla karışırda kötü gözükmez sağ tarafımın yönü yatık güzel verilmiş ama ortadak itibaren solun en dibine kadar dik gözüküyor çok hafif bi eğim var 90 derece olmasa da 70 derecelerde . Birde saçım kalın yapılı ve çoklu tel fazla. Tekli tel çok çok az çıktı 2-3-4 çok fazla var ön hattada dizmişler o da ayrı endişe veriyor bana. Forum gerçekten ekimden önce bir nimetmiş onu anladım biz yararlanamadık ama belki 7-8 ay sonra ön hat için hakan hocaya gitme düşüncem var 600-700 greft bile önün dikliğini kapatır siz ne düşünürsünüz?

ANKARALI0671

• Full Member
« Yanıtla #20 : 09 Ocak 2025, 21:07:35 »
TEK KÖKTE ÇOKLU GREFLERİN ÇIKMASI BAYA İYİ BİRŞEY BU ARADA FAKAT ÖN HATTA NİYE EKMİŞLER HİÇ Mİ ÇIKMADI SANKİ TEKLİ GREFT ANLAYAMADIM YANİ ÇOKLU GREFLERİN BESLENMEYE DAHA ÇOK İHTİYACI VAR XPECİA BAŞLAMAN İSABET OLMUŞ BENCE DOĞRU KARAR , EĞER ÖN ÇİZGİN BİRAZ YAPAY DURURSA EN FAZLA 1000 GREFTLE VE SAĞLAM BİR MERKEZLE ÇÖZEBİLİRSİN HELE Kİ 500 600 GREFTLE FALAN ÇÖZÜLECEK GİBİ OLURSA DİREKT KORAY ERDOĞANA YAPTIRIRDIM BU İŞLEMLEMİ BEN Bİ ÇIKIŞLAR BİTSİN 7 8 AY OLDUN NİHAİ SONUCA GÖRE KARAR VERİRSİN BELKİDE ÇOK GÜZEL OLACAK BİLEMEYİZ 
  • Ekim Tarihi: 28.11.2024
  • Ekim Merkezi ismi LİFE HAİR ŞAHİN ÇELİK
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 28
  • Medikal Tedavi SABAH EVOCAPİL TABLET+AKŞAM XPECİA TABLET+EVOCAPİL SPREY 5+5 FIS+D VİT+ÇİNKO+ASPİRİN+150 GRAM TAHİN PEKMEZ+100 GRAM KABAK ÇEKİRDEĞİ İÇİ
ŞAHİN ÇELİK SAÇ EKİM KONUMUN LİNKİ : https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=37034.0

Samet Polat

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #21 : 09 Ocak 2025, 21:22:08 »
TEK KÖKTE ÇOKLU GREFLERİN ÇIKMASI BAYA İYİ BİRŞEY BU ARADA FAKAT ÖN HATTA NİYE EKMİŞLER HİÇ Mİ ÇIKMADI SANKİ TEKLİ GREFT ANLAYAMADIM YANİ ÇOKLU GREFLERİN BESLENMEYE DAHA ÇOK İHTİYACI VAR XPECİA BAŞLAMAN İSABET OLMUŞ BENCE DOĞRU KARAR , EĞER ÖN ÇİZGİN BİRAZ YAPAY DURURSA EN FAZLA 1000 GREFTLE VE SAĞLAM BİR MERKEZLE ÇÖZEBİLİRSİN HELE Kİ 500 600 GREFTLE FALAN ÇÖZÜLECEK GİBİ OLURSA DİREKT KORAY ERDOĞANA YAPTIRIRDIM BU İŞLEMLEMİ BEN Bİ ÇIKIŞLAR BİTSİN 7 8 AY OLDUN NİHAİ SONUCA GÖRE KARAR VERİRSİN BELKİDE ÇOK GÜZEL OLACAK BİLEMEYİZ
İllaki tekli greftte var hocam ön hat için belki yeterdide ama yakın çekimlere bakarsanız hep çoklu greft ekmişler. Çok teşekkür ederim moral verdiniz inşallah dediğiniz gibi güzel bir ekim olur hiç gerek kalmaz. Gerek kalsada dediğiniz gibi maddiyat önemli değil çizgi doğal yapacak bir yere giderim. Ama inşallah tatmin eder ve gerek kalmaz 😊

Samet Polat

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #22 : 16 Ocak 2025, 10:45:10 »
Arkadaşlar 41. Günüm süreç sizce nasıl ilerliyor? Donörümde çok ciddi bir toparlamada oldu . Üstler bu şekilde kendi saçlarım uzuyor. Kendi saçlarımda bu saatten sonra şok dökülme olur mu ? Aksine ekstra çıkışlar olur mu kendi saçımda? Safir fue yöntemine rağmen sanki çok aşırı saç kaybım olmadı gibi hissediyorum ki ekstrada çıkışlar olursa ekimle birlikte yeterli doluluk olur mu? Şok dökülme çok çok nadir artık . Saçlarımıda 3 numaraya kestirdim yanları . Bu arada fotoğraflar saçım hafif ıslakken çektim tam kuru değil spot ışığın altında
« Son Düzenleme: 16 Ocak 2025, 10:57:45 Gönderen: Samet Polat »

Samet Polat

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #23 : 21 Ocak 2025, 16:09:33 »
Yoğun ışık altında 47. Günden . Bu saatten sonra  yoğunluk azalmaya mı artmaya mı gidicek süreçte ? Kendi saçlarımıda hesaba katınca

Samet Polat

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #24 : 22 Ocak 2025, 09:49:25 »
Arkadaşlar bir sorum olacak cevaplarsanız sevinirim. Ben takviye olarak şampunumda ve serumumda minoxidil var demiştim. Ama procapil yazıyor. Ekim merkezimle görüştüm minoxidil değil procapil var dediler kullanımı bırakma minoxidil gibi döngüye sokmaz zararı olmaz dediler . Sizce ne yapmalıyım çünkü ekim alanında görüldüğü gibi kendi saçlarımda var minoxidil etkisi yaratmaz mı ? 45. Gün için çıkışlarda var aslında sizin görüşleriniz nedir?

Onursal

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 22 Ocak 2025, 12:36:35 »
Arkadaşlar bir sorum olacak cevaplarsanız sevinirim. Ben takviye olarak şampunumda ve serumumda minoxidil var demiştim. Ama procapil yazıyor. Ekim merkezimle görüştüm minoxidil değil procapil var dediler kullanımı bırakma minoxidil gibi döngüye sokmaz zararı olmaz dediler . Sizce ne yapmalıyım çünkü ekim alanında görüldüğü gibi kendi saçlarımda var minoxidil etkisi yaratmaz mı ? 45. Gün için çıkışlarda var aslında sizin görüşleriniz nedir?
Procapilin döngüsü yok bununla birlikte etkinliği kanıtlanmamış oldugu için işe yarar yaramaz oldugu muamma, kullanmaktan cekineceginiz herhangi bir durum yok hocam.
« Son Düzenleme: 22 Ocak 2025, 13:25:32 Gönderen: Onursal »

kelinski

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 22 Ocak 2025, 13:24:18 »
Hocam minoxidil konusunu şöyle düşünün:

Bir bahçeniz var ve çimenleri hortumla suluyorsunuz. Hortumdan zehir ve besleyici mineraller geliyor.
Zehiri DHT olarak, besleyici mineralleri de vitaminler olarak düşünün. Hortum da kafanızdaki damarlar olsun.
Minoxil kullanarak siz sadece o hortumu genişletiyorsunuz ve akan su artıyor. İlk başlarda gelen minerallerin etkisiyle bahçeniz yemyeşil oluyor ama gelen zehir de artıyor hortum genişlediği için. Sonra çıkılmaz bir döngüye giriyorsunuz.

O yüzden BENCE minoxidil sürdürülebilir bir yöntem değil. Ve Türkiye’deki versiyonlar rogaine gibi değil, alkol içeriyor ve deriyi mahvediyor. Ekimden sonra toparlamak için evet iyi olabilir ama bırakınca daha beter yaptığı için BEN ŞAHSEN kullanmak istemedim.

Samet Polat

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #27 : 22 Ocak 2025, 13:35:51 »
Hocam minoxidil değil procapil kullanıyorum. Ben başta 2 si aynı sandığım için buraya minoxidil yazdım. Ama farklı olarak değerlendirenler var biraz kafa karıştırıcı onun için procapilinde minoxidil gibi etki yapıp yapmadığını merak ettim belki kullanıp farkını gören 2sini ayırtedebilen arkadaşlar vardır

Samet Polat

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #28 : 22 Ocak 2025, 13:38:15 »
Procapilin döngüsü yok bununla birlikte etkinliği kanıtlanmamış oldugu için işe yarar yaramaz oldugu muamma, kullanmaktan cekineceginiz herhangi bir durum yok hocam.

Bilgiler için teşekkür ederim hocam. Ekim merkezim ekilen bölgenin canlanmaya başladığını söyledi. Açıkçası bende öyle görüyorum ekilenlerden güzel uzayan çıkanlar başlıyor gibi . Procapilide düzenli kullandım belki bir faydası olmuştur. Ekim merkezim kesinlikle bırakma diyor şuan için. En iyisi kullanmak. Ben minoxidille aynı sandıgım için kontrollü bırakmaya başlamıştım azaltarak. Ama devam edeyim en azından ilk 6 ay

Samet Polat

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #29 : 24 Ocak 2025, 09:59:34 »
50. Günden merhabalar arkadaşlar. Saçlarımda son 1 haftadır hareketlenme görüyorum. Bu durumu paylaşmak istedim. Süreç sizce hızlı mı ilerliyor normal seyrinde mi? Çıkışlar farkediyorum bu çıkışlar tekrar şok dökülmeyle gider mi yoksa çıkanlar kalıcılıkla mı geliyor bu günlerde? Kendi saçlarımdada gelenler farkediyorum hem hem üstlerde hem greft alınan bölgelerde. Bu arada kendi saç yönlerim biraz farklı benim ilk fotolarımdanda görüleceği üzere. Geriye dik çıkıp sola doğru yatan kendi saçlarım

Facebook Twitter Instagram