Saç Ekimi Sonuçları
1-2 güne kabuklar dökülmeye başlamalısın. Merkezle görüş dostum bu konu için
Hocam dökülmeler gayet normal, her türden L J düz vs her türünü göreceksin gayet normal. Gayet homojen başarılı bi Ekim olmuş gibi gözüküyor. Umarım güzel bi sonuç alırsın
Herkese merhaba yarın 30. Gün olacak . 30 günlük süreçte 18. Gün saç dökülmesi arttı şuan hala devam ediyor kafamda saç kalmadı nerdeyse 😂 . Kullandığım takviyeler :Coraspin : 1. Ayı doldurup bırakacağım.Xpecia : Sabah ve akşam olmak üzere günde 2 tablet alıyorum.Propecia : Günde 1 tablet alıyorumD-colefor : Haftada 1 tablet alıyorunRogaine : Sabah akşam ekim yapılan bölgeye uyguluyorum. Kullandığım şampuan : Revita ve 3 günde 1 konazol ile yıkama yapıyorum2. Ay itibari ile merkez önerisi ile Solgar Vm2000 ve Alpha-Lipoic asid takviyelerini kullanmaya başlayacağım. Ayrıca merkez donör bölgesine Advantan krem sürmemi önerdi.Ekim bölgesi ve donör bölgesi fotoğraflarını paylaşıyorum.Beklentimi nasıl tutmalıyım ? sizce görüntü nasıl ? yorum yaparsanız çok sevinirim.
Merhaba 35. Günden yazıyorum saçlarımı kesebilir miyim ? Yoksa biraz daha beklememi mi önerirsiniz . Yan taraflar baya bi uzadı ve şekilsiz duruyor
Selam dostum görüntü guzel takviyeleri aksatmayip bekleme moduna geçicen artık 😀 Bu arada alopexy t kullaniyomusun asuman hoca kullanmani önerdimi
Bence makinaya vurdurma şuan için ama makasla düzeltirme yaptirabilirsin bi sorun olucagını zannetmiyorum
Merhabalar yan tarafları kesebilirisiniz bir sorun teşkil etmez
Traş sonrası donörü paylaşır mısın dostum🙏