Hekimseniz yeteri kadar bilgiye sahipsinizdir diye ümit ediyorum

2021-2022'de Propecia kullandım başlamadan önce Dahiliyede testler yaptırdım de Dermatolog'un fikrini de alıp üçümüz de kullanmaya uygun olduğuma karar vermiştik. Testlerim sıkıntısızdı testosteron seviyem 8 üzerinde 6.9 idi ve ilaçtan sonra libidom artmıştı bir miktar sperm sıvılaşması dışında bir şey olmadı hissetmedim en azından. Tedarik-ulaşım sorunları olmasaydı kullanmaya devam ederdim. Şimdi her yerde daha yaygın ve Popecia'ya başladım 10 gündür sorun yok.
Hocam öncelikle bazen ne kadar (misal) prof bile olsanız basic meseleleri unutuyor insan ben de size nacizane hatırlatmak isterim;
Porscar direkt prostat ilacı biliyorsunuz Propecia FDA onaylı saça yönelik şekilde üretiliyor. Ben korkusuz başladım iki sürece de şu ana kadar problem olmadı. Belki de plesebo etkisi yaşıyorum Proscar kullanmaya cesaret edemiyorum çünkü tamamen saf etken madde olduğunu çok düşünemiyorum ilaç hazırlanırken bir şeyler değişiyor diye algılıyorum. Yan etki yaşayanların çoğu Proscar kullanımından kaynaklı oluyor ve tabiki de iki sefer Propecia'dan yan etki alan kişileri de gördüm.
Eğer uğraşırım derseniz her gün minox + fin ve saça yönelik faydalı molekül karışımını deneyin ama bana her açıdan zahmetli geliyor kendime tavsiye etmiyorum pek. Size kalmış düzenli bir hayatınız varsa losyon şeklinde ilerleyin