Gönderen Konu: Dr Yetkin Bayer Klinik 4100 greft 15.11.2024  (Okunma sayısı 3963 defa)

molinua

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr Yetkin Bayer Klinik 4100 greft 15.11.2024
« Yanıtla #46 : 14 Haziran 2025, 10:03:32 »
buradan düzelmesi zor.başarısız bir ekim olmuş.
« Son Düzenleme: 14 Haziran 2025, 10:23:39 Gönderen: molinua »

Beyonder

• Hero Member
« Yanıtla #47 : 15 Haziran 2025, 18:08:07 »
Merhabalar, bu kliniğe hakim değilim öncelikle
Finasterid araştırıp kullanmaya başlayın isterseniz seyrek ve ince saçlarınız. Biraz daha sabır gösterin gelişime göre doktorunuza memnun olmadığınızı söyleyin.
  • Yaşınız 30
Prozinc Plus

muglali1993

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 15 Haziran 2025, 20:45:46 »
Teşekkür ederim değerli yorumunuz için finasterid riskli bir ilaç uzun dönem etkileri kişiden kişiye göre çok değişiyor kullanılmasını bir hekim olarak 40 yaşın altına da çok önermem kimseye.. hele de öncesinde DHT değeri bakılmamışsa ve spermiogram çalışılmadıysa … Lokal finasterid etkili DHT inh kullanmak daha sağlıklı olabilir.Onu kullanmaya başlayacağım.Tekrar teşekkür ederim sizin nezdinizde tüm yorum paylaşan dostlara ..

Beyonder

• Hero Member
« Yanıtla #49 : 15 Haziran 2025, 21:41:33 »
Hekimseniz yeteri kadar bilgiye sahipsinizdir diye ümit ediyorum :)

2021-2022'de Propecia kullandım başlamadan önce Dahiliyede testler yaptırdım de Dermatolog'un fikrini de alıp üçümüz de kullanmaya uygun olduğuma karar vermiştik. Testlerim sıkıntısızdı testosteron seviyem 8 üzerinde 6.9 idi ve ilaçtan sonra libidom artmıştı bir miktar sperm sıvılaşması dışında bir şey olmadı hissetmedim en azından. Tedarik-ulaşım sorunları olmasaydı kullanmaya devam ederdim. Şimdi her yerde daha yaygın ve Popecia'ya başladım 10 gündür sorun yok.

Hocam öncelikle bazen ne kadar (misal) prof bile olsanız basic meseleleri unutuyor insan ben de size nacizane hatırlatmak isterim;
Porscar direkt prostat ilacı biliyorsunuz Propecia FDA onaylı saça yönelik şekilde üretiliyor. Ben korkusuz başladım iki sürece de şu ana kadar problem olmadı. Belki de plesebo etkisi yaşıyorum Proscar kullanmaya cesaret edemiyorum çünkü tamamen saf etken madde olduğunu çok düşünemiyorum ilaç hazırlanırken bir şeyler değişiyor diye algılıyorum. Yan etki yaşayanların çoğu Proscar kullanımından kaynaklı oluyor ve tabiki de iki sefer Propecia'dan yan etki alan kişileri de gördüm.

Eğer uğraşırım derseniz her gün minox + fin ve saça yönelik faydalı molekül karışımını deneyin ama bana her açıdan zahmetli geliyor kendime tavsiye etmiyorum pek. Size kalmış düzenli bir hayatınız varsa losyon şeklinde ilerleyin :)
  • Yaşınız 30
Prozinc Plus

muglali1993

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 16 Haziran 2025, 00:33:04 »
Evet ikisinin de etken maddeleri aynı proscar etken madde olarak propecianın neredeyse 5 katı kadar DHT inbitörü içeriyor.Herkes sizin gibi ayrıntılı testle bu ilaca başlamalı . Bu ilacın yan etkilerini de iyi bilmek gerekir depresyon genetiğine yatkın hastalarda derin depresyona , jinekomastiye yatkınlık olanlarda jinekomastiye hatta infertiliteye vs .. bir çok yan etkisi var bu yüzden saç ekimi yapan hekimlerimiz ( hepsine saygım sonsuz tabiki ) gerekli kan sonuçlarını ve testleri görmeden başlamamalılar.Forumda görüyorum ki bir çok saç ekim merkezi vitamin gibi bunları dağıtıyor . FDA onayı olsa da testleri yaptırılmadan kullanılmamalı , sizin vasıtasınız ve katkınızla da tekrar okuyacak olanlara hatırlatalım.
Değerli mesajınız için tekrar teşekkür ediyorum.

Facebook Twitter Instagram