Gönderen Konu: ANKARADA SAÇ EKİMİ YAPILACAK YER ÖNERİSİ  (Okunma sayısı 157 defa)

Baybars

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
ANKARADA SAÇ EKİMİ YAPILACAK YER ÖNERİSİ
« : 03 Şubat 2025, 19:44:40 »
Merhaba arkadaşlar 32 yaşındayım saçlarım da neredeyse son 8 senedir aynı şekilde ve boşlukta tabi zamanla dökülme hızında artış oluyor ama görüntü olarak aynı olduğunu söyleyebilirim. böyle bir saça ve özellikle aralardaki boşluklara ekim yapılabilir mi merak içerisindeyim.
Bir de ankarada önerebileceğiniz hocalar kimdir Bekir Bek beyi istemiştim ama fiyatı benim bütçemi fazlasıyla aşıyor.
Yorumlarınız için teşekkürler

Kerimm34

• Hero Member
Ynt: ANKARADA SAÇ EKİMİ YAPILACAK YER ÖNERİSİ
« Yanıtla #1 : 04 Şubat 2025, 00:25:20 »
Tam ekimlik bir durumun var iyi bir merkezde güzel sonuç alman yüksek ihtimal ,ankara hakkında ise çok bilgim yok hocam forumda en çok şahin bey tercih ediliyor onun dışında ankara  için özellikle tercih edilen bir yer pek duymadım .pardon hlc var birde unutmadan ekleyeyim.

ANKARALI0671

• Full Member
« Yanıtla #2 : 06 Şubat 2025, 16:45:44 »
BEKİR HOCAYA MADDİYAT YETMİYOR DEDİNİZ GİBİ BEN ŞAHİN HOCAYI TAVSİYE EDERİM ANKARADA
  • Ekim Tarihi: 28.11.2024
  • Ekim Merkezi ismi LİFE HAİR ŞAHİN ÇELİK
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 28
  • Medikal Tedavi SABAH EVOCAPİL TABLET+AKŞAM XPECİA TABLET+EVOCAPİL SPREY 5+5 FIS+D VİT+ÇİNKO+ASPİRİN+150 GRAM TAHİN PEKMEZ+100 GRAM KABAK ÇEKİRDEĞİ İÇİ
ŞAHİN ÇELİK SAÇ EKİM KONUMUN LİNKİ : https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=37034.0

Baybars

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 12 Şubat 2025, 13:39:50 »
Tam ekimlik bir durumun var iyi bir merkezde güzel sonuç alman yüksek ihtimal ,ankara hakkında ise çok bilgim yok hocam forumda en çok şahin bey tercih ediliyor onun dışında ankara  için özellikle tercih edilen bir yer pek duymadım .pardon hlc var birde unutmadan ekleyeyim.
Hocam sizce aralara girmeleri mümkün mü yıllardır daha bekle dökülür dediler ama dökülmedi pek şimdi nasıl olur bilemiyorum.

Baybars

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 12 Şubat 2025, 13:41:00 »
BEKİR HOCAYA MADDİYAT YETMİYOR DEDİNİZ GİBİ BEN ŞAHİN HOCAYI TAVSİYE EDERİM ANKARADA
Hocam Şahin Bey'i övenin çok olduğunu görüyorum ama çoğu konusunda da başarısız ekim görüyorum sonuç kısmında çoğu kişi mutsuz bunun nedeni nedir?
Siz de orda mı ektirdiniz

Facebook Twitter Instagram