Gönderen Konu: izmir Dr. Zafer Ulusan 29.01.2025 Saç Ekimi + 24.01.2025 Kök Hücre Yaş 25  (Okunma sayısı 13212 defa)

EkilenSacTeli

• Yeni üye
  • *
hayır benimkiler pamuk gibi yumuşacık küçükkende öyleydi diplerdeki saçlar büyüdü hep onu kastediyorsan hepsi sırma gibi dibi görünüyor

Benim elime dimdik geliyor dipte kaldı onlar, herhalde şoka falan uğradılar umudu kestim artık onlardan :))
  • Ekim Merkezi ismi Medicalhair
  • Yaşınız 33

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Benim elime dimdik geliyor dipte kaldı onlar, herhalde şoka falan uğradılar umudu kestim artık onlardan :))
bana 3 aylık dutas bişi verildi 3 aylıkta kırmızı kafa için lazer bakalım gidiyom ekim olmadan saç telleri kalınlaşırsa benim mükemmel olucak. ama kalınlaşma olmazsa dibi seyrek şekilde görünürse çok kötü duruyor. şu 3 aylık süreyi de atlatalım istediğim görüntü olsun röpörtaj bile vericem :D

asilhan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Lazer prp bu telleri senin istediğin şekilde kalınlaştırmaz. Ha kalınlaştırır tabiki ama sen yine memnun olmazsın. Bomboş kafa kocaman alana ekim yapılmış sen istiyorsun ki dibi görünmesin ve bunu ıslak saça floresanın altında yapıyorsun öyle bişey yok. Şakak harici hiçbir problem görmüyorum ben

Nerdeoeskisaclar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Lazer prp bu telleri senin istediğin şekilde kalınlaştırmaz. Ha kalınlaştırır tabiki ama sen yine memnun olmazsın. Bomboş kafa kocaman alana ekim yapılmış sen istiyorsun ki dibi görünmesin ve bunu ıslak saça floresanın altında yapıyorsun öyle bişey yok. Şakak harici hiçbir problem görmüyorum ben
.  Kuruyken de ışık altında derisi çok görünüyor hiçbir türlü başarılı bir ekim değil fazla iyimser yaklaşmışsın bence.ne sonuçlar görüyoruz burda açık alanı çok iyi dolduran yerler var. Hatalarını kabul edip ücretsiz şekilde revize ekim yapmaları gerekli

Facebook Twitter Instagram