Gönderen Konu: izmir Dr. Zafer Ulusan 29.01.2025 Saç Ekimi + 24.01.2025 Kök Hücre Yaş 25  (Okunma sayısı 13221 defa)

EkilenSacTeli

• Yeni üye
  • *
selamlar son durum nedir var mı bi atak saçlarda, ben aynı boşlukları gördükçe moralim bozuluyor
  • Ekim Merkezi ismi Medicalhair
  • Yaşınız 33

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
83. gün her hafta makineyle tıraş ediyorum kafayı 3 numara kesiyorum üstü yanı her tarafı. Şakak ekimlerinde başta da yamuk şekilde orantısız şekilde ekilmişti 2 farklı insan ekiyordu sağ taraf gayet güzel şekilde yerleştirilmişti ama sol taraf sağa sola bakıyordu, ilerde düzelir dediler 83. gün hala kötüye gidiyor bakalım hayırlısı. 83. gün fotoğrafları paylaşacağım şimdi.

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
.

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
.

Enes Ernim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
83. gün her hafta makineyle tıraş ediyorum kafayı 3 numara kesiyorum üstü yanı her tarafı. Şakak ekimlerinde başta da yamuk şekilde orantısız şekilde ekilmişti 2 farklı insan ekiyordu sağ taraf gayet güzel şekilde yerleştirilmişti ama sol taraf sağa sola bakıyordu, ilerde düzelir dediler 83. gün hala kötüye gidiyor bakalım hayırlısı. 83. gün fotoğrafları paylaşacağım şimdi.
Merhaba saçın çıkış yönleri ekenlerle değil kanal açan kişiyle alakalı. Yönle alakalı problem varsa kanallar yanlış açılmıştır. Üç ay ekim alanına makine önerilmiyor vurmuşsun ama bundan sonra biraz dinlenmeye al bari. Geçmiş olsun

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba saçın çıkış yönleri ekenlerle değil kanal açan kişiyle alakalı. Yönle alakalı problem varsa kanallar yanlış açılmıştır. Üç ay ekim alanına makine önerilmiyor vurmuşsun ama bundan sonra biraz dinlenmeye al bari. Geçmiş olsun
Yaptırdığım yere sordum alabilirsin dedi sorun olmaz dedi hatta jilet vs kullanabilirsiniz dediler ben makineyle aldım açıkçası. Makinanın kafasında tarağı var numaralı şekilde alıyorum sıfır geçmiyorum makasla arasında bir fark olacağını düşünmüyorum açıkçası ama neden makine ile almamalıyım açıklar mısınız?

Enes Ernim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kişiden kişiye değişmekle beraber üç aya kadar deri anca eski sağlıklı halini alıyor bu sebeple dış etkenlere daha fazla duyarlı makine ucu bakteri vs. Bir diğeri Olaki ekilen greft makina ucuna takılıp kökünden çeker alabilir diye.(110-120li günlerde ekilen alana masaj yaparken dört beş çoklu greft kaybı yaşamış biri olarak bizzat deneyimledim.) sen ekim yaptırdığın yerin direktiflerini baz al ama madem bu kadar iddialı konuşmuşlar vardır bir bildikleri

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kişiden kişiye değişmekle beraber üç aya kadar deri anca eski sağlıklı halini alıyor bu sebeple dış etkenlere daha fazla duyarlı makine ucu bakteri vs. Bir diğeri Olaki ekilen greft makina ucuna takılıp kökünden çeker alabilir diye.(110-120li günlerde ekilen alana masaj yaparken dört beş çoklu greft kaybı yaşamış biri olarak bizzat deneyimledim.) sen ekim yaptırdığın yerin direktiflerini baz al ama madem bu kadar iddialı konuşmuşlar vardır bir bildikleri
kabuk dökümünden itibaren kafamın her bölgesine parmak uçlarıyla masaj yapmamı söylediler ne kadar çok yaparsan o kadar iyi gibi. Şuan kafama sert olarak da arada masaj yapıyorum hala kafam acıyor ve ön taraflarda çizginin bittiği yerler zaman zaman acıyor garip şekilde, kaşınma ve kepek dökümü de yaşıyorum. Kafam hala uyuşuk ama azaldı %50 azalma var ama yağmur yağdığında kafama gelen suyu hissetmiyorum garip geliyor 3 ay oldu nerdeyse ve 1 hafta sora prp'ye gideceğim bakalım fark ettirecek mi merak ediyorum. Kafamı 3 numaraya vurmasam rahat edemem kafaya takarım yanlar simsiyah yoğun tepesi beyaz falan garip geliyor, 3 numara yaptığım zaman hem kafa çok rahat hem görünüş mükemmelleşiyor hem de zihnim ferah kafama takılmıyor falan. Elektronik sigara içiyorum ekimden sonra 2ay içmedim ama 1 aydır gün içerisinde içiyorum.

Deniz Sayın

• Jr. Member
  • **
Açıklık alana göre ilerlemesi normal hocam ya benimde aynı gidiyor süreç hemen hemen. Prp vakti geldi geçti bile gidemiyorum onca iğne acısından sonra:))
Sen bir git bakalım nasıl oluyor :)

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Açıklık alana göre ilerlemesi normal hocam ya benimde aynı gidiyor süreç hemen hemen. Prp vakti geldi geçti bile gidemiyorum onca iğne acısından sonra:))
benim kafam hala uyuşuk ama baya acıdı harbi harbi acıdıydı operasyon. Kök hücre bile acıttıydı öyle normal şekildeydi bakalım prp nasıl olacak.

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
91. Gün geldi çattı prp için hiç aramadılar sormadılar gün vermediler. Biz size hatırlatacağız dediler hatırlatmadılar. Ben yazmadıkça durumumu sormuyorlar ilgilenmiyorlar orası çok daha kötü açıkçası bilmiyorum diğer ekim yerlerine göre burası daha pahalıydı ama yine de tüm ekim yerleri parayı çokta versen ilgi sıfır :) Yarın ben yazacağım prp için bakalım nekadar acıyor ben sana örneklerim şakaklara falan vurursa içim yanabilir 😂

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Öncelik olarak sürecün tekrar hayırlı olsun.
Saçları bu kadar kestirirsen çıkışları anlayamayız bu kadar kısa kestirme bir anlamı olmaz görüntünün ama dolmaya başlamış kısa olsada az çok belli. Bunun dışında saç ekim merkezinin seni arayıp çağırmasının şu an için bir anlamı yok. Yapacakları bir şey yok çünkü prp filan yaptırmıyacaksan . 12 ay sonunda sonuçda sorun olursa ancak görüşme talep edersin bunun dışında  6 /7 aylarda hiç saç çıkmas ise görüşürsün dostum.
Global Moderator

EkilenSacTeli

• Yeni üye
  • *
91. Gün geldi çattı prp için hiç aramadılar sormadılar gün vermediler. Biz size hatırlatacağız dediler hatırlatmadılar. Ben yazmadıkça durumumu sormuyorlar ilgilenmiyorlar orası çok daha kötü açıkçası bilmiyorum diğer ekim yerlerine göre burası daha pahalıydı ama yine de tüm ekim yerleri parayı çokta versen ilgi sıfır :) Yarın ben yazacağım prp için bakalım nekadar acıyor ben sana örneklerim şakaklara falan vurursa içim yanabilir 😂

baya hareketlernmiş senin ya maşallah bi de prp patlatıldığında coşar bunlar :D
  • Ekim Merkezi ismi Medicalhair
  • Yaşınız 33

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Öncelik olarak sürecün tekrar hayırlı olsun.
Saçları bu kadar kestirirsen çıkışları anlayamayız bu kadar kısa kestirme bir anlamı olmaz görüntünün ama dolmaya başlamış kısa olsada az çok belli. Bunun dışında saç ekim merkezinin seni arayıp çağırmasının şu an için bir anlamı yok. Yapacakları bir şey yok çünkü prp filan yaptırmıyacaksan . 12 ay sonunda sonuçda sorun olursa ancak görüşme talep edersin bunun dışında  6 /7 aylarda hiç saç çıkmas ise görüşürsün dostum.
Teşekkür ederim. Saçları kısa kesiyorum 19 yaşından itibaren hep 3 numara gezmeye alıştım yılların alışkanlığı var biraz uzayınca tuhaf geliyor ama 6. Ay'da dökülmeler tamamen duracak söylendi ozamandan itibaren uzatabilirim. Saç ekim merkezleri beni arasın beni pofpoflasın gibi birşey söylemedim 3. 6. 9. Ay prpde biz sizi çağıracağız hatırlatacağız hayırlı olsun diyip gönderdiler demek istediğim buydu. İzmirde ekim yaptıran tanıdığım 8 kişi var bunlardan 4 tanesi likyada yaptırdı benim verdiğim ücretten 25.000 tl daha ucuza yaptırdı aynı yıl içerisinde. Kişilerin poliklinikten gördüğü ilgi vs bayağı iyiydi sadece likyayı araştırdığımda ekimleri çok iyi sonuçlanan görmedim, ulusan daha iyi görünüyordu ve maksimum fiyatla burası olduğu için burayı seçtim ama başka firmalar olsun daha farklı şekildeler ilgililer ve en önemlisi yaptığı ekimleri takip ediyorlar buna istinaden bu şekilde yazdım. Çıkmazsa ya da kötü ilerlerse görüşmeye kendin kalkıp gidersin onu kastetmemiştim.

Facebook Twitter Instagram