Gönderen Konu: Cevap verene dua ederim abiler/Ekim bölgem ağrıyor  (Okunma sayısı 174 defa)

Miraç Batur

• Jr. Member
  • **
Ynt: Cevap verene dua ederim abiler/Ekim bölgem ağrıyor
« Yanıtla #1 : 06 Şubat 2025, 23:15:39 »
Saç ektireli tan 4 ay oldu aşırı derecede ekilen bölgede ağrı var bu normal mi korkmaya başladım skar bölgeye saç ektirdim orasıda aşırı ağrıyor yeni başladı
Hocam Ekim yaptırdığın yere sordun mu veya gittin mi farklı bişey olabilir çok konu okudum forumda Ekim sırasında ağrı çeken ekim den sonra iyleşmede ağrı çekeni okudum ama daha 4 ay sonra ağrı çekeni ilk defa okudum kafanızı bir yere mi çarptınız acaba uykuda
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Agf-39 mezotetapi(forte) 10 seans

Efehan11

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 06 Şubat 2025, 23:17:41 »
Hocam Ekim yaptırdığın yere sordun mu veya gittin mi farklı bişey olabilir çok konu okudum forumda Ekim sırasında ağrı çeken ekim den sonra iyleşmede ağrı çekeni okudum ama daha 4 ay sonra ağrı çekeni ilk defa okudum kafanızı bir yere mi çarptınız acaba uykuda

Hayır bi yerede çarpmadım yatağın ve etrafı boş sordum bişey olmaz dediler iki farklı skar bölgesine ekim yaptırdım bi taraf ağrıyor diğer tarafta öyle ağrı yok

Miraç Batur

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #3 : 06 Şubat 2025, 23:27:07 »
Hayır bi yerede çarpmadım yatağın ve etrafı boş sordum bişey olmaz dediler iki farklı skar bölgesine ekim yaptırdım bi taraf ağrıyor diğer tarafta öyle ağrı yok
Hocam skar dediğin yer neresi ilk defa duydum benim bildiğim skar yaralara verilen ad
  • Yaşınız 22

Efehan11

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 07 Şubat 2025, 00:05:48 »
Hocam skar dediğin yer neresi ilk defa duydum benim bildiğim skar yaralara verilen ad

Hocam kafamı yarmıştım küçükken dikiş attilar o bolge yarik kaldı oraya aktifdim eken yer yüzde y7z çıkar dedi polislik sınavım var kabak gibi duruyor o yüzden ektirdim

pisikletadam

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 07 Şubat 2025, 00:06:31 »
migren varmı sende hocam.

Miraç Batur

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #6 : 07 Şubat 2025, 00:09:07 »
Hocam kafamı yarmıştım küçükken dikiş attilar o bolge yarik kaldı oraya aktifdim eken yer yüzde y7z çıkar dedi polislik sınavım var kabak gibi duruyor o yüzden ektirdim
Ekilen diğer saçlar çıkmaya başlamışsa orası şuan boşluksa max 1 ay daha bekle belki zor gelişiyor olabilir saç ekim merkezine bi revizyon sor bence nerde ektirdiniz konunun başlığına da eklerseniz sevinirim
  • Yaşınız 22

Efehan11

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 07 Şubat 2025, 00:48:25 »
migren varmı sende hocam.

Evet hocam var yüksek ihtimal ama migren gibi bi ağrı değil batma tarzı baya bi

Yusumi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 22 Şubat 2025, 09:16:58 »
Son durum ne geçtimi ağrı, normalmiymiş. Fotoğraf paylaşırmısın , ben de  dün ektirdim skar bölgeme inşallah tutar.

Facebook Twitter Instagram