Gönderen Konu: Nekroz sonrası süreç  (Okunma sayısı 270 defa)

Durand

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Nekroz sonrası süreç
« : 11 Şubat 2025, 16:27:20 »
Değerli arkadaşlar,
Malesef ekimde nekroz oluştu.
5. gün, kabuk sonrası ve 35. gün resimlerini aşağıda paylaşıyorum.
Sormak istediğim şey şu: Sadece nekroz olan bölge değil, onun etrafındaki genişçe bir bölgede ya hiç saç yok ya da ufak tefek saçlar var. Bu açık alan böyle büyük mü kalır yoksa çıkışlar filan biraz daha kapanır mı?
Teşekkür ederim

CanPolat

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Nekroz sonrası süreç
« Yanıtla #1 : 14 Şubat 2025, 02:47:05 »
Cukurlasmis bölgeden umudunuz olmasın. Etrafındaki yerlerden çıkar.
Nerde ektirdiniz

Durand

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 14 Şubat 2025, 03:09:42 »
İnşallah hocam.
Siz biliyorsunuzdur şimdi niye bu kadar boş etrafı ?
Ekim yeri Mehmet Sezgin- Eskişehir

CanPolat

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 14 Şubat 2025, 15:53:09 »
Ah be kardeşim kardeşim ne diye gittin ektirdin oraya. Tanınmamış etmemiş kendini kanitlamamis bir yer. Ben ilk defa duydum mesela.
Çukur bölgeden dolayı etrafındaki şok dökülme daha çok gerçekleşmiş olabilir. Ama saç çıkar gibi etrafından. Az da olsa çıkmama ihtimalide var. 1 yıl sonra başka bir merkezde tekrar ekim yapıp düzeltirsin.

Durand

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 14 Şubat 2025, 17:12:57 »
Valla olabilir, nekroz çevresinde şok dökülmenin şiddetli olmuş olması akla yatkın. Teşekkür ederim değerli yorumun için, inşallah oralardan çıkar.
Ekim yapan yere gelince... Mehmet beyin bir plastik cerrah olması, yapılan hastanenin bilinen düzgün bir yer olması ve forumda da başarılı ekimlerin olması sebebiyle orayı tercih ettim. Bilmiyorum ki nekroz durumu ne kadar cerrahi tercihlerle ne kadar benim bünyemle alakalı.
Yarın gidip görüşmeyi planlıyorum

Durand

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 17 Şubat 2025, 12:03:22 »
Hocayla görüştüm. Nekrozlu bölgenin etrafı travmaya uğramıştır, oralardan çıkar dedi. Artık sabredip göreceğiz.
Gidisata gore 1 yıl sonra ücretsiz revizyon yapılacak.

abdl88

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 20 Şubat 2025, 10:10:33 »
Ben olsam tekrar aynı yerde yaptırmam ücretsiz  bile olsa. Bana da 2.ekim ücretsiz dediler gittim para verdim başka bir yerde yaptırdım.

fkndmr

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 20 Şubat 2025, 15:25:48 »
hocam çok geçmiş olsun maalesf bendede nekroz alanlar oluştu. araştırdığım kadarıyla saç çıkadabilir çıkmayadabilir zaman gösterecek. forumda nerdeyse senin gibi nekroz olan sonra saçları çok güzel çıkan birisi de var inşallah bizimde öyle olur. ekim merkezi nekrozun arkasında durdu mu bence önemli olan o olan olmuş çünkü mesela bazı yerler günlük çağırıp tedavi uyguluyor yarayı küçültüp daha erken kapanmasını sağlıyorlar.

Durand

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 21 Şubat 2025, 00:03:21 »
Ben olsam tekrar aynı yerde yaptırmam ücretsiz  bile olsa. Bana da 2.ekim ücretsiz dediler gittim para verdim başka bir yerde yaptırdım.
Eyvallah. Artık o kısmına vakti glediginde karar vercez.

Durand

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 21 Şubat 2025, 00:09:46 »
hocam çok geçmiş olsun maalesf bendede nekroz alanlar oluştu. araştırdığım kadarıyla saç çıkadabilir çıkmayadabilir zaman gösterecek. forumda nerdeyse senin gibi nekroz olan sonra saçları çok güzel çıkan birisi de var inşallah bizimde öyle olur. ekim merkezi nekrozun arkasında durdu mu bence önemli olan o olan olmuş çünkü mesela bazı yerler günlük çağırıp tedavi uyguluyor yarayı küçültüp daha erken kapanmasını sağlıyorlar.
Sağol hocam, sana da geçmiş olsun.
Dediğin gibi ne kadar çıkar zaman gösterecek.
Valla günlük çağırma gibi bir şey olmadı. Krem vs standart şeyler.
Ama arkasında durup revizyon sözü verdiler. İnkar edip insanları oyalayan yerler de var, o iyice sinir bozucu olurdu.

Facebook Twitter Instagram