Gönderen Konu: Ulusan da saç ekimi (en düşük paket) ekim yaptırmayı düşünüyorum  (Okunma sayısı 99 defa)

Deniz Sayın

• Jr. Member
  • **
Hayırlısı olsun hocam izmir de ekim düşünüyorsan ulusan harici başka bir yere gitme derim. Şimdiden biotin ve proscara başla sıkıntı olmaz klinikte bunu söyleyecek sana zaten. Hemşireler arasında gruplaşma var ben öyle gördüm Sibel hocanın ve zafer hocanın hemşireleri gibi düşün sadece hemşire işi ele alırsak ne denli sağlıklı olur yoruma açık bir konu

TR ÖZGEN

• Yeni üye
  • *
Yan etkilerini yaşar mıyım korkusu var ?
Hemşirelerin ekimine güvenebilir miyim sence?
  • Yaşınız 27

Deniz Sayın

• Jr. Member
  • **
Yan etkilerini yaşar mıyım korkusu var ?
Hemşirelerin ekimine güvenebilir miyim sence?
3 aydır kullanıyorum bir yan etki görmedim.
İşin asıl önemli kısmı çizgi ve kanal açılma yönleri. Gerisini zaten hemşire yapıyor.
Hepsini hemşirenin yapması hakkında yorum yapamıcam. Konuların içinde arama yap vardır belki yaptıran dediğin paketi.

Volky35

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ben o dediğin en düşük paketten faydalandım. 15 saat sürdü. Sibel hoca ara ara gelip kontrol etti. Zafer hoca ön çizgi ve planlama için 5 dakika kadar bulundu. Kaldı ki zafer hocanın planlamasına hemşire karşı öneride bulundu ve bende hemşire hanım ile aynı fikirdeydim. Her ne kadar 4100 greft donör alınsa bile ekim alanı geniş olacağı için ön kısımlara daha sık çalışma yapılsa daha iyi olur demişti. Zafer hocadan ziyade hemşire hanımla aynı fikirde olduğumu söyledim ve o şekilde yaptırdım. Süreç çok yeni, 7 şubatta yaptırmıştım. Umarım sonuç güzel olur.

Facebook Twitter Instagram