Gönderen Konu: Asmed donör bölgemin yetersiz olduğunu söyledi  (Okunma sayısı 423 defa)

Lee

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Asmed donör bölgemin yetersiz olduğunu söyledi
« : 19 Şubat 2025, 14:58:00 »
Merhaba asmede fotoğrafları göndermiştim bugün dönüş yaptılar donör bölgemin yetersiz olduğunu söyledi.

“Göndermiş olduğunuz fotoğrafları Dr. Koray  ERDOĞAN inceledi ve maalesef donör bölgenizin sıklığının yeterli olmamasından ötürü size operasyon önermemektedir.

Yapılacak bir operasyon hem ekim bölgesindeki sıklığı sağlamayacak hem de donör bölgenizdeki kapatıcılığı riske atacaktır. “

Böyle söylediler ama şimdiye kadar bir çok yerle konuştum hepsi iyi olduğunu söylemişti onlara gönderdiğim fotoğrafları paylaşacağım siz de bakar mısınız

Onlara attığım fotoğtaflar 1 ve 2. si
Sonuncusunu bugün çektim

Başkent

• Jr. Member
  • **
Ynt: Asmed donör bölgemin yetersiz olduğunu söyledi
« Yanıtla #1 : 19 Şubat 2025, 15:09:00 »
Ankarada Şahin ÇELİK hocayla bi görüşmenizi tavsiye ederim dün ekim yaptırdım konumada bakabilirsiniz
  • Ekim Tarihi: 18.02.2025
  • Ekim Merkezi ismi Şahin ÇELİK Life Hair Ankara
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 32

CanPolat

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 19 Şubat 2025, 16:01:41 »
Donör bölge gayet yeterli. Ne dediklerini bilmiyorlar dostum uzak dur😅 en az 3500 4000 greft çıkar tepe hariç òn bölge ekimi yapılır. Büşra can saç ekimi arastır

Rome0

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 19 Şubat 2025, 16:06:01 »
Merhaba asmede fotoğrafları göndermiştim bugün dönüş yaptılar donör bölgemin yetersiz olduğunu söyledi.

“Göndermiş olduğunuz fotoğrafları Dr. Koray  ERDOĞAN inceledi ve maalesef donör bölgenizin sıklığının yeterli olmamasından ötürü size operasyon önermemektedir.

Yapılacak bir operasyon hem ekim bölgesindeki sıklığı sağlamayacak hem de donör bölgenizdeki kapatıcılığı riske atacaktır. “

Böyle söylediler ama şimdiye kadar bir çok yerle konuştum hepsi iyi olduğunu söylemişti onlara gönderdiğim fotoğrafları paylaşacağım siz de bakar mısınız

Onlara attığım fotoğtaflar 1 ve 2. si
Sonuncusunu bugün çektim

Bana da aynısını demişlerdi.Asmedin çalışma prensibi biraz farklı sanırım diğerlerinden

Kayser Soze

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 19 Şubat 2025, 16:09:41 »
2. Foto biraz tereddüt uyandırıyor. Birebir görüşmeler yapmanı öneririm
  • Ekim Tarihi: 14 Şubat 2025
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 37

Yunus61

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 19 Şubat 2025, 16:54:54 »
çok kötü donorler gördük forumda bence iyi görünüyor ers clinic fiyat/performansı iyi bi danış istersen konumu inceleyebilirisn benim donor daha kötüydü

Selkartal

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 19 Şubat 2025, 17:22:54 »
Merhaba benim düşüncem asmed e uymanız..bu işin en iyilerinden biri onlar. Çünkü bu işin garantisi yok (ALLAH korusun yaptırdınız ön taraf tutmadı. Donör bölge de hırpalandı.. Mevcut durumdan çok çok kötü hissedeceksiniz karar sizin)

ozdemir098

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #7 : 20 Şubat 2025, 17:55:43 »
2.fotograf soru işareti.yuksek ihtimal o yüzden.

seko 05

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 20 Şubat 2025, 18:47:40 »
Evet asmed banada aynısın söyledi.Ama sizin donör bölgenizde benden iyi.anladığım kadarı ile asmed daha garanti davranıyor.bu gibi donörlerde güzel sonuçlar alan ekimler gördük.tabi rapunzel gibi olmaz ama ne beklediğiniz ile alakalı.

denizci1

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 20 Şubat 2025, 18:52:07 »
Valla Asmed banada aynısını söylemişti. Bende gidip Asuman hair de ektirmiştim. Sizin donör bence gayet iyi. Bence müşteri yoğunluğuna göre hareket ediyorlar.. 1-2 ay sonra bir daha gönder istersen. Forumda Asmedin bazı ektiği arkadaşlara bakıyorum onlara ektiyse size hayli hayli ekmeleri lazım. 

Rome0

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 20 Şubat 2025, 18:56:44 »
Bana da yetersiz demişti açıklığım az olmasına rağmen

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 20 Şubat 2025, 18:58:26 »
Donör fena durmuyor bakalım merak ettim neden öyle demişler soracağım kendi saçımı ektirdiğim zaman benimle ilgilenen kordinatöre
Global Moderator

Rome0

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 20 Şubat 2025, 19:12:16 »
Donör fena durmuyor bakalım merak ettim neden öyle demişler soracağım kendi saçımı ektirdiğim zaman benimle ilgilenen kordinatöre

Hocam benimkini de soracaktınız

seko 05

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 20 Şubat 2025, 19:59:58 »
Valla Asmed banada aynısını söylemişti. Bende gidip Asuman hair de ektirmiştim. Sizin donör bence gayet iyi. Bence müşteri yoğunluğuna göre hareket ediyorlar.. 1-2 ay sonra bir daha gönder istersen. Forumda Asmedin bazı ektiği arkadaşlara bakıyorum onlara ektiyse size hayli hayli ekmeleri lazım.
Evet hocam konunuzu takip ettim bende asuman hanıma ektireceğim için.saçlarınız oldukça da güzel olmuş.asmed artık bence biraz daha taşın altına eline koymalı.yoksa koray hocanın kalitesini zaten tartışmak haddime değil ama kaliteli döner ve az açıklığa ekim yapmak sizi diğerlerinden farklı kılmaz

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 20 Şubat 2025, 20:21:53 »
Bana ikinizde telefon numaralarınızı özelden atarmısınız
İsim soy ad telefon.
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram