Gönderen Konu: 2. Ekim için Doktor & Klinik Önerisi  (Okunma sayısı 106 defa)

hcb

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
2. Ekim için Doktor & Klinik Önerisi
« : 20 Şubat 2025, 17:47:26 »
Herkese merhaba arkadaşlar,

17 yaşında başlayan dökülmelerim 19 yaşlarının sonunda ön bölgenin %80'inin dökülmesiyle sonuçlandı.
20 yaşında ilk ekimimi 3100 kök olarak yaptırdım. Sadece ön bölgeye planlandı ve dökülmemim devam edeceğini bildirmişlerdi ve beklenen gibi oldu aradan geçen 8 yılda ön bölgemde ki eski saçlarım ve tepe bölgem tamamen döküldü. Tek bir şansımın kaldığının farkındayım ve temkinli olmak istiyorum. Bütçe olarak 60-70 bin ayırabileceğimi düşünüyorum.

İkisi İstanbul biri Adana olmak üzere 3 doktor ile görüştüm. Hepsi bambaşka planlama ve eski ekimimle ilgili bambaşka yorum yaptılar. Haliyle yoğurdu satan değil de yoğurdu alanlara sormak istedim.

Furkan Sezen

• Yeni üye
  • *
Ynt: 2. Ekim için Doktor & Klinik Önerisi
« Yanıtla #1 : 20 Şubat 2025, 17:58:01 »
Adana'da hangi doktorla görüştünüz rica etsem söyleyebilir misiniz ?

hcb

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 20 Şubat 2025, 18:47:26 »
Doktorun ismini bilmiyorum, MedicalPark hastanesine cildiye için gittiğimde doktor Saç ekimide yaptığını söyleyerek muayene etti.

Kayser Soze

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 20 Şubat 2025, 21:29:44 »
Dostum, moralini bozmak gibi olmasını istemem ama Ekim için donör alanının iyi gözükmüyor. Yerinde olsam kan tahlili yaptırıp demir, b12, d, çinko, biotin vitaminlerine bakar, eksik veya alt sınırda ise düzelene kadar takviye kullanırım. Bir de en az 6 ay xpecia kullanıp ektiririm. Benim de donör iyi değildi, bana öyle tavsiye edildi. Öyle yaptım ve 14 şubatta ektirdim
  • Ekim Tarihi: 14 Şubat 2025
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 37

hcb

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 21 Şubat 2025, 10:54:01 »
Cevabınız için teşekkür ederim hocam. Kan değerlerimde b12 dışında bir problem yok ama dediğiniz gibi xpecia kullanabilirim. Ekimide zaten çok sıcaklar gelmeden bahar sonu gibi düşünüyorum. Bu 3 aylık süreçte kullanabilirim.

Hüseyin Kınıklıoğlu

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 21 Şubat 2025, 12:18:05 »
Medeksin açık alanda güzel ekimleri var.Donör biraz zayıf ama sakal bölgen kuvvetli..Bir araştır istersen.

hcb

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 21 Şubat 2025, 13:22:56 »
Medeks en büyük alternatiflerimden biri az önce telefonda bi görüşme de sağladım. Fiyat ve öngördükleri greft sayılarıda gayet tatmin edici gibi. Mart sonunda da bi muayeneye gitmeyi düşünüyorum.

Facebook Twitter Instagram