2.5 yildir Prozinc Plus şampuan kullaniyorum. ilk 2 yil bu şampuandan çok memnundum, saw palmetto hafif yağlanma yapsa da iyiydi ama son 6 aydir şaçlarimi kalitesizleştirdi. Vichy Dercos kullaniyorum yeşil şampuandan, hafta 1-2 hafta. Egzema olmuştu, kisa süre egzemayi geçirdi. Prozinc Plusdan memnun olmayinca, Vichy Dercosu daha fazla kullanmaya başladim. Her aylik 75mlden almaya başladim, yaninda salistik asitli Vichy yüz yikama jeli de eşantiyon olarak geldi. Yüz yikma jeli yüzümde, Vichy Dercosta şaçlarimda pullanma ve kalinti yapmaya başladi.
Ben de haliyle her gün kullanabileceğim bir şampuan aramaya başladim. Dercos kirmizi kutuyu düşündüm, onda da salistik asit var. Davines kirmizi kutu iyi ama pahali. Alpecini düşündüm, onda da paraben var, saçi döküyor diyorlar. Black edition versiyonunu da bulamadim. Sawpoo, saw palmetto içeriyor. Ceradolin kepek şampuani. İyi temizlesin, saçlari güçlendirip hacimli göstersin, bana yeterli.
Bana kaliteli ve gerçekten iyi, günlük kullanabileceğim bir şampuan önerebilir misiniz?