Gönderen Konu: Şampuan önerisi  (Okunma sayısı 267 defa)

Kenan134443d

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Şampuan önerisi
« : 26 Şubat 2025, 22:02:27 »
2.5 yildir Prozinc Plus şampuan kullaniyorum. ilk 2 yil bu şampuandan çok memnundum, saw palmetto hafif yağlanma yapsa da iyiydi ama son 6 aydir şaçlarimi kalitesizleştirdi. Vichy Dercos kullaniyorum yeşil şampuandan, hafta 1-2 hafta. Egzema olmuştu, kisa süre egzemayi geçirdi. Prozinc Plusdan memnun olmayinca, Vichy Dercosu daha fazla kullanmaya başladim. Her aylik 75mlden almaya başladim, yaninda salistik asitli Vichy yüz yikama jeli de eşantiyon olarak geldi. Yüz yikma jeli yüzümde, Vichy Dercosta şaçlarimda pullanma ve kalinti yapmaya başladi.

Ben de haliyle her gün kullanabileceğim bir şampuan aramaya başladim. Dercos kirmizi kutuyu düşündüm, onda da salistik asit var.  Davines kirmizi kutu iyi ama pahali. Alpecini düşündüm, onda da paraben var, saçi döküyor diyorlar. Black edition versiyonunu da bulamadim. Sawpoo, saw palmetto içeriyor. Ceradolin kepek şampuani.  İyi temizlesin, saçlari güçlendirip hacimli göstersin, bana yeterli.

Bana kaliteli ve gerçekten iyi, günlük kullanabileceğim  bir şampuan önerebilir misiniz?

Miraç Batur

• Jr. Member
  • **
Ynt: Şampuan önerisi
« Yanıtla #1 : 26 Şubat 2025, 22:46:19 »
İmkanlar el veriyorsa Revita yı öneririm ama ulaşması biraz zor ben şuan Kerastase Densıfıque ye başladım daha 1 ay olmadı memnun kalırsam yine yazmaya gelirim ama şuan herşey yolunda bende vichy kırmızı kutu kullandım 3/4 saat sonra aç derim aşırı yağlı durmaya başladı sonra dökülme olayı tekrar başladı bende kullanmayı bıraktım ekstra konazol 4 günde 1 kullanıyorum konazola da yeni başladım saç kliniğim önerdi ama 1/2 ay kullanıcsm konazolu uzun süreli değil faydası ise yağlanmam azaldı görünürde uzun süreli kullanımda tekrar dan gelip bilgi veririm sana geçmiş olsun
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Agf-39 mezotetapi(forte) 10 seans

Kenan134443d

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 26 Şubat 2025, 23:00:10 »
İmkanlar el veriyorsa Revita yı öneririm ama ulaşması biraz zor ben şuan Kerastase Densıfıque ye başladım daha 1 ay olmadı memnun kalırsam yine yazmaya gelirim ama şuan herşey yolunda bende vichy kırmızı kutu kullandım 3/4 saat sonra aç derim aşırı yağlı durmaya başladı sonra dökülme olayı tekrar başladı bende kullanmayı bıraktım ekstra konazol 4 günde 1 kullanıyorum konazola da yeni başladım saç kliniğim önerdi ama 1/2 ay kullanıcsm konazolu uzun süreli değil faydası ise yağlanmam azaldı görünürde uzun süreli kullanımda tekrar dan gelip bilgi veririm sana geçmiş olsun

Revitayi bulmak imkansiz hocam. Yillar önce Revivogen kullaniyordum, onu da bulamiyorum uzun süredir. Kerastese ürünlerini çevremde erkeklerden kullanan kimse yok, bu ürünü araştirayim. Teşekkürler yardiminiz için.

Gkmn

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #3 : 28 Şubat 2025, 13:35:48 »
Ben kullandım onu bir faydası yok

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 28 Şubat 2025, 15:08:22 »
Sebamed everyday
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

Ahmetbsr21

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 02 Mart 2025, 03:19:34 »
Ketokonazol.
Allah büyük.

Kenan134443d

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 05 Mart 2025, 04:42:16 »
Öneriler için teşekkür ederim. Davines aldim. 2-3 ay deneyeceğim, umarim beklentimi karşilar.

Aang

• Sr. Member
  • Daha güzel günlere.
« Yanıtla #7 : 06 Mart 2025, 12:46:23 »
Tek bir şampuan alıp sürekli kullanmaktansa 2-3 şampuanı alıp dönüşümlü olarak kullanmak daha doğru olacağını düşünüyorum.

Vichy dercos yeşil rengi ben de kullandım ama sürekli kullanım sonrasında o da bir işe yaramıyor ara ara kullandığım zamanlarda çok işe yarıyor.

ivenrec

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 06 Mart 2025, 13:32:58 »
ketoral kullanıyorum haftada 3 kez falan ancak günlük kullanım için hangi şampuanı önerirsiniz arkadaşlar?

Kenan134443d

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 08 Mart 2025, 08:36:16 »
Tek bir şampuan alıp sürekli kullanmaktansa 2-3 şampuanı alıp dönüşümlü olarak kullanmak daha doğru olacağını düşünüyorum.

Vichy dercos yeşil rengi ben de kullandım ama sürekli kullanım sonrasında o da bir işe yaramıyor ara ara kullandığım zamanlarda çok işe yarıyor.

Vichy Dercosla Konazolu dönüşümlü kullandim, kepek ve kalinti yapti bende. Davinese geçtiğinden beri kepek ve kalinti bitti.

Söylediğinizi bende düşündüm ama parabensiz, kaliteli içerikli bir şampuan bulamadim. Alpecini de düşündüm, onun da parabensizini bulamadim. Çevremdeki kadinlar, Swissodermi çok övdüler. Çok siviydi ve zor köpürüyordu, sevmedim.

Facebook Twitter Instagram