Gönderen Konu: Hangi kliniğe gitmeliyim çok kararsızım  (Okunma sayısı 153 defa)

Salihhh

• Yeni üye
  • *
Hangi kliniğe gitmeliyim çok kararsızım
« : 07 Mart 2025, 02:21:32 »
Merhabalar forum çok güzel olmuş emeğinize sağlık. Yaşım 32 yaklaşık 4-5 yıldır saçlarım normal bir sıklıkla dökülüyor son zamanlarda sanki biraz yavaşladı gibi ve ben iki yıldır ekim düşünüyorum fakat daha kötü olmasından korkuyorum ve bu sebeple de çok kararsızım. Tam böyle ektirme fikrini benimsiyorum bu seferde kliniğe karar veremiyorum ve gene ortada kalıyorum ama bu kez ektirme fikrini kafama koydum Eylül ayında inşallah halledeceğim ve tabiki de klinik seçmekte zorlanıyor değil resmen ızdırap çekiyorum. Allah razı için biri beni bu ızdıraptan kurtarsın zaten ekimle alakalı en ufak bir bilgim yok hepsini yeni yeni bu forum sayesinde öğrenmeye çalışıyorum. Şuan ki bütçem 50-60 bin civarı bu bütçeye uygun olabilecek en iyi en sağlıklı ve en doğal ekimi bulmak benim için çok zor lütfen yardım edin

caterpillar2024

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Hangi kliniğe gitmeliyim çok kararsızım
« Yanıtla #1 : 12 Mart 2025, 10:11:36 »
Reis donör kaliten çok iyi. Tek ekimle güzel bir sonuç olur. Bütçene uygun Ahmet Tosun ve Şahin Çelik derim. İki merkezin de ekimlerini beğeniyorum. Sende bir araştır, ona göre kararını ver

Salihhh

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 18 Mart 2025, 00:34:44 »
Teşekkürler evet görüştüğüm bütün klinikler donor için aynı şeyi söylüyor Ahmet tosun ve medeks i genellikle herkes söylüyor. Bide aldığım fiyatlandırması paket olarak çok farklılıklar oluyor nelere dikkat etmeliyim tam bilmiyorum bundan dolayı anlaşma yaparken zorlanıyorum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 18 Mart 2025, 15:29:27 »
o fiyatlara

ahmet tosun
medeks
şahin çelik

gibi isimler başarılı ekim yapıyor

daha çok iyi yerler istersende fiyat artıyor

hakan klinik
asuman hair
gibi
Global Moderator

OnNumero

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : Bugün, 00:41:22 »
tercih yaparken doğallık kriterini birinci planda tutman lazım sana en çok lazım olacak olan detay bu olacak.

Noone35

• Full Member
« Yanıtla #5 : Bugün, 07:58:37 »
Hocam nasıl bi ön çizgi istediğinle alakalalı medeks ve ahmet tosun benzer ön çizgiler yapıyor ama şahin hocanın ön çizgi tasarımları farklı diğerlerinden daha üçgen gibi. Araştır sonuçları fark edersin zaten kendine en uygun olanı bulursun

Facebook Twitter Instagram