Gönderen Konu: Sizce bu saç için hangi merkeze gitmeliyim?  (Okunma sayısı 244 defa)

peredhel

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Sizce bu saç için hangi merkeze gitmeliyim?
« : 12 Şubat 2025, 22:32:05 »
İstanbulda ikamet ediyorum. Uzun süredir aklımdaydı ve artık kararımı verdim. Fiyat olarak 60-90k arası bir merkez bakıyorum
Yaptığım araştırmalarda Asuman Hair - Medeks - Serkan Aygın - Hakan klinik - Ahmet tosun arasındayım.
Açıklık alanım fazla olduğundan medeks daha uygun gibi bir izlenim oluştu.
Ön tarafların düzgün durmasını istiyorum. Arkalar biraz daha seyrek olabilir.
Tek ekimde kapanması lazım 2. ekimi yaptırmam zor biraz o strese tekrar giremem.
Yardımcı olursanız sevinirim.

Miraç Batur

• Jr. Member
  • **
Ynt: Sizce bu saç için hangi merkeze gitmeliyim?
« Yanıtla #1 : 12 Şubat 2025, 23:24:24 »
Hocam burası araştırma forumu kimse size diyemez şurda ektir burda ektir diye sizin araştırıp karar vermeniz için kurulan bir forum eğer ki size tavsiye edilen yerde bi sıkıntı yaşarsanız size tavsiye eden kişiyi suçlarsınız neden kötü yer tavsiye ettin diye o yüzden en doğru seçimi sizin formun altını üstüne getirip bi araştırma yapıp en doğru yeri kendin seçmen gerekir iyi araştırmalar…
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Agf-39 mezotetapi(forte) 10 seans

peredhel

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 12 Şubat 2025, 23:28:36 »
Hocam forum dediğin bilgi ve tecrübe paylaşım yeridir. Ben zaten araştırdım ve kararsız kaldım. Tecrübeli arkadaşlardan bu kadar açık genişlik için hangi merkezin daha iyi olacağına dair görüş istedim. Görüşünü paylaşmak isteyen arkadaşların yardımını bekliyorum. Teşekkürler.

Miraç Batur

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #3 : 12 Şubat 2025, 23:32:55 »
Hocam forum dediğin bilgi ve tecrübe paylaşım yeridir. Ben zaten araştırdım ve kararsız kaldım. Tecrübeli arkadaşlardan bu kadar açık genişlik için hangi merkezin daha iyi olacağına dair görüş istedim. Görüşünü paylaşmak isteyen arkadaşların yardımını bekliyorum. Teşekkürler.
Hocam o zaman sizin araştırma yaptığınız merkezler hangileri
  • Yaşınız 22

peredhel

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 12 Şubat 2025, 23:34:45 »
Açıklamada yazıyor hocam hangi merkezler arasında kaldığım. Hatta defter bile tuttum bunun için tek tek yazıyor her şey :)

Miraç Batur

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #5 : 12 Şubat 2025, 23:45:26 »
Açıklamada yazıyor hocam hangi merkezler arasında kaldığım. Hatta defter bile tuttum bunun için tek tek yazıyor her şey :)
😂😂 hocam kusura bakmayın okudum en başta ama dalgınlık unutmuştum şöyle diyim ben yazdığınız tüm merkezlerle görüştüm  sadece Ahmet tosun ile görüşmedim pek ilgimi çekmediği için
Benim kendi saçım için ben drhakanclinic ile  mütabık oldum ve Allah nasip ederse 4.5 ay sonra orda kök hücre tedavisi yaptırıp 1 gün sonra da Ekim yaptıracağım ve şöyle bi olay var drhakan ve Asuman hanımın fiyatları yakın medeks in uygun bir bütçede Serkan Aygın da orta seviyelerde açık alan da nam yapan medeks kaliteli iş yapan drhakan ve Asuman hanım Serkan aygın fabrika gibi Ekim merkezi diyorum ben 😂 çok revizyon gördüm forumda  hatalar çok gibi ama işinin arkasında deniliyor hep o yüzden ve senin bütçe de 90 k demişsin drhakan bi tık o fiyatın üstünde
  • Yaşınız 22

Miraç Batur

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #6 : 12 Şubat 2025, 23:46:35 »
Hocam yaş kaçtı ayrıca
  • Yaşınız 22

peredhel

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 12 Şubat 2025, 23:55:19 »
😂😂 hocam kusura bakmayın okudum en başta ama dalgınlık unutmuştum şöyle diyim ben yazdığınız tüm merkezlerle görüştüm  sadece Ahmet tosun ile görüşmedim pek ilgimi çekmediği için
Benim kendi saçım için ben drhakanclinic ile  mütabık oldum ve Allah nasip ederse 4.5 ay sonra orda kök hücre tedavisi yaptırıp 1 gün sonra da Ekim yaptıracağım ve şöyle bi olay var drhakan ve Asuman hanımın fiyatları yakın medeks in uygun bir bütçede Serkan Aygın da orta seviyelerde açık alan da nam yapan medeks kaliteli iş yapan drhakan ve Asuman hanım Serkan aygın fabrika gibi Ekim merkezi diyorum ben 😂 çok revizyon gördüm forumda  hatalar çok gibi ama işinin arkasında deniliyor hep o yüzden ve senin bütçe de 90 k demişsin drhakan bi tık o fiyatın üstünde

Hocam teşekkür ederim açıklaman için. Medeksin çok güzel ekimlerini gördüm tam f/p bir yer. Hakan klinikte son dönemlerde çok başarılı. Asumanı söylemeye gerek yok zaten. Açıkçası 1 kere olsun tam olsun diyorum. 100k vermek mi mantıklı yoksa medekste 55-60a mı yapmak bilemedim. Yaş 35

Miraç Batur

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #8 : 13 Şubat 2025, 00:06:58 »
Hocam teşekkür ederim açıklaman için. Medeksin çok güzel ekimlerini gördüm tam f/p bir yer. Hakan klinikte son dönemlerde çok başarılı. Asumanı söylemeye gerek yok zaten. Açıkçası 1 kere olsun tam olsun diyorum. 100k vermek mi mantıklı yoksa medekste 55-60a mı yapmak bilemedim. Yaş 35
Hocam valla 3  merkez de kendini kanıtlamış birbirinden başarılı merkezler bende bu 3 merkezî seçmiştim zar zor karar verdim drhakan da benim karar vermemdeki en büyük etken kök hücre tedavisi yaptırmaktı yani drhakanclinic teki kitleri gördüm ve kendisi cerrah olduğu için güvendim rahatlıkla ön bölge olarak ta çok doğal bi ön tasarım çiziyor kendisi ayrıca ekimleride gayet sık ve başarılı oluyo sizin açıklık bana göre fazla ve kök hücrelik bi durumunuz yok donör de güçlü abi senin medekslik bi durumun var gibi ama son karar senin benimki tavsiye yönlendirme olarak anlamayın lütfen
  • Yaşınız 22

peredhel

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 13 Şubat 2025, 00:11:03 »
Hocam valla 3  merkez de kendini kanıtlamış birbirinden başarılı merkezler bende bu 3 merkezî seçmiştim zar zor karar verdim drhakan da benim karar vermemdeki en büyük etken kök hücre tedavisi yaptırmaktı yani drhakanclinic teki kitleri gördüm ve kendisi cerrah olduğu için güvendim rahatlıkla ön bölge olarak ta çok doğal bi ön tasarım çiziyor kendisi ayrıca ekimleride gayet sık ve başarılı oluyo sizin açıklık bana göre fazla ve kök hücrelik bi durumunuz yok donör de güçlü abi senin medekslik bi durumun var gibi ama son karar senin benimki tavsiye yönlendirme olarak anlamayın lütfen
Benimde görüşüm bu yönde şekilleniyordu. Tekrar teşekkür ederim bilgilendirmen için

Miraç Batur

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #10 : 13 Şubat 2025, 00:13:39 »
Benimde görüşüm bu yönde şekilleniyordu. Tekrar teşekkür ederim bilgilendirmen için
Rica ederim forumdan çok şey öğrendim ve öğrenecek daha çok bilgi var araştırmaya devam ve burda insanlara yardımcı olabiliyorsam da ne mutlu bana herşey gönlünce olsun…
  • Yaşınız 22

hammut

• Sr. Member
« Yanıtla #11 : 14 Şubat 2025, 10:27:29 »
Ben de medekste yapturdim ekimimi uzun da zaman oldu yaptirmis birisi olarak tavsiye ederim dostum ben medeksten daha iyi sonuc alan merkez gormedim boylesine acikliklarda diger yazdigin merkezlerde iyi evet ama aciklik goze alinirsa medeks doğru Adrese senin icin

Ercan1907

• Sr. Member
« Yanıtla #12 : 14 Şubat 2025, 10:30:24 »
Ben de medekste yapturdim ekimimi uzun da zaman oldu yaptirmis birisi olarak tavsiye ederim dostum ben medeksten daha iyi sonuc alan merkez gormedim boylesine acikliklarda diger yazdigin merkezlerde iyi evet ama aciklik goze alinirsa medeks doğru Adrese senin icin
katiliyorum  size Arkadasin acikligi benimkine benzer bir aciklik Medeks oldukça iyi bir tercih sizin icin bu açıklık 2 seansta olsa yüksek greft gerektiren bir islem donör iyi Medeks daha cesurve tecrubeli bir merkez bence

temürmelik

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 14 Şubat 2025, 13:41:35 »
Hocam nerede ektirirsen ektir öncelikle tek seferde halletmeliyim ikinciye uğraşamam düşüncesinden kurtulmalısın. Zira bu hayatını doğrudan etkileyecek çok mühim bir şey.
Sana tavsiyem bu açıklığı tek seferde hallederim diyenlerden uzak dur.
Donör bölgenin maşallahı var. İlk ekimde kapatmak için aşırı yüklenirsen donörün zarar görür. Birer yıl arayla iki operasyon ile müthiş bir sonuç alabilirsin

Facebook Twitter Instagram