Gönderen Konu: Saç Ekimi/DR.Zafer Ulusan/4000 Greft/25 Yaş/  (Okunma sayısı 4091 defa)

Mons

• Yeni üye
  • *
Saç Ekimi/DR.Zafer Ulusan/4000 Greft/25 Yaş/
« : 12 Mart 2025, 17:21:42 »
Herkese merhaba, çok uzun zamandır saçlarım dökülüyordu tam anlamıyla bitmesini bekledim ve artık bittiğini düşündüğüm için saç ekimi yapmaya karar verdim. İzmir memleketim olduğu için referanslara bakarak tercihim Zafer hoca ve ekibi oldu. Sabah saatlerinde kliniğe vardım gayet güzel karşılandım, klasik prosedürleri hallettikten sonra ekim alanına geçtik zafer hoca ile çizgi belirledik ve ekim işlemleri başladı ekim,kök alma ve kanal açma işlemleri gayet sakin ve güzel geçti. Sohbet ede ede ekimi bitirdik genel olarak illa ki acı oldu ama öyle aşırı derece büyük ağrılar yaşamadım sadece birkaç kere tansiyonum düştü sağolsun tüm ekip anında müdahale etti. Yıkama işlemlerinde ve kabuk dökümünde de sağolsun yardımcı oldular. Şu anlık takviye olarak biotin 5000mg ve proscar 1/4 kullanıyorum yakın zamanda da cüce palmiye hapı ve multivitamin takviyelerine de başlayacağım. Ekim alanım geniş aşırı derece büyük sonuç beklemiyorum ama umarım eski haline göre iyi olur, yorumlarınızı, tavsiyelerini bekliyorum. Teşekkürler  :)

EkilenSacTeli

• Yeni üye
  • *
Ynt: Saç Ekimi/DR.Zafer Ulusan/4000 Greft/25 Yaş/
« Yanıtla #1 : 13 Mart 2025, 00:20:37 »
merhaba, ekimimiz benzer sizden biraz önce aynı yerde yaptırdım. bol bol güncelleme bekleriz şimdiden hayırlı olsun :)
  • Ekim Merkezi ismi Medicalhair
  • Yaşınız 33

keltosadayadayi

• Full Member
« Yanıtla #2 : 13 Mart 2025, 02:48:12 »
Merhaba, açık alanı fazla donörü hırpalanmış gördüm. Donör alanın toparlaması biraz zaman alabilir stres yapmayın. Ekim merkezinin yerinde olsam bu saça işlem yapmazdım kumar oynamışlar. Yine de detaylı sağdan soldan enseden fotoğraf alıp öyle tekrar yorumlamak gerekir.

Umutsuzluğa kapılmanız için yazmadım yanlış anlaşılma olmasın sadece her türlü sonuca kendinizi hazırlamanızı tavsiye ederim.

Ekilen saçlar tutar mı şuanda bir sorun gözükmüyor. Donör toparlar mı toparlar fakat ense seyrek gözükür çünkü ekim sonrası belli bir kısımda fazla alınmış seyrek görüntü var. Herşey gönlünüzce olsun saçlarınızı iyi besleyin. 👍
  • Ekim Tarihi: 04.11.2024
  • Greft Miktarı 5500
  • Yaşınız 29

Mons

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 13 Mart 2025, 10:22:42 »
merhaba, ekimimiz benzer sizden biraz önce aynı yerde yaptırdım. bol bol güncelleme bekleriz şimdiden hayırlı olsun :)
Teşekkür ederim, mutlu sonuçlar almak dileğiyle.
Merhaba, açık alanı fazla donörü hırpalanmış gördüm. Donör alanın toparlaması biraz zaman alabilir stres yapmayın. Ekim merkezinin yerinde olsam bu saça işlem yapmazdım kumar oynamışlar. Yine de detaylı sağdan soldan enseden fotoğraf alıp öyle tekrar yorumlamak gerekir.

Umutsuzluğa kapılmanız için yazmadım yanlış anlaşılma olmasın sadece her türlü sonuca kendinizi hazırlamanızı tavsiye ederim.

Ekilen saçlar tutar mı şuanda bir sorun gözükmüyor. Donör toparlar mı toparlar fakat ense seyrek gözükür çünkü ekim sonrası belli bir kısımda fazla alınmış seyrek görüntü var. Herşey gönlünüzce olsun saçlarınızı iyi besleyin. 👍
Merhaba yorum için teşekkürler. Açık alanımın fazla olduğunu biliyordum, ekim öncesi klinik ile de görüştüm ve onlar da aynı durumdan bahsettiler. Beklentim aman aman derecede muhteşem değil eski halinden iyi olsun rahatça resim çekilebileyim vs yeter benim için. Saç ekimim için klinik hakkında kumar oynamış denmesi saçlarımın ve kafamın aşırı olumsuz bir durumda olduğunu gösteriyor ancak bana göre ve kliniğe göre durum bahsettiğiniz gibi değil kaldı ki alanı açık ve ekim süreci daha kötü geçenler daha mutlu sonuçlara ulaştılar. Bu demek değil ki benimde öyle olacak sonuçta ekim süreci herkeste farklı ilerler. Tekrardan yorum için teşekkürler önerileriniz var ise mutlaka takip edeceğim.

Kairon

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 14 Mart 2025, 15:49:57 »
Hayırlı olsun şimdiden. Sonucundan bizi haberdar et.  |-onayisareti-|

Riven

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 14 Mart 2025, 18:07:16 »
Saçların ince gözüküyor. Takviye kullanıyor musun ?

osmangazi

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #6 : 14 Mart 2025, 19:31:11 »
saclarin ince, alan buyuk. zafer hocaya danisip ilac ile saclarini kalinlastirabilirsin. tum alan bence de kapanmaz ama en guvenilir yerlerden birine giderek cok akilli davranmissin. bu tarz zor vakalar icin zafer hoca gibi doktor tecrubesi sart. donorden guzel almislar bence, on cizgide guzel duruyor. hayirli olsun :)

Mons

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 15 Mart 2025, 00:54:24 »
Saçların ince gözüküyor. Takviye kullanıyor musun ?
Takviye yazıda bahsettiğim gibi önerdiklerini kullanıyorum ekstra da saw palmetto ve multivitamin haplarını kullanıyorum, umarım sonuç alırım. Tavsiyeniz varsa lütfen belirtin.
saclarin ince, alan buyuk. zafer hocaya danisip ilac ile saclarini kalinlastirabilirsin. tum alan bence de kapanmaz ama en guvenilir yerlerden birine giderek cok akilli davranmissin. bu tarz zor vakalar icin zafer hoca gibi doktor tecrubesi sart. donorden guzel almislar bence, on cizgide guzel duruyor. hayirli olsun :)
Eski halinden iyi olur umarım hocam, tecrübelerinizi lütfen yazın. İyi dilekleriniz için teşekkürler. Saçları kalınlaştırmak için ne önerirsiniz ?  :)

EkilenSacTeli

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 15 Mart 2025, 03:56:51 »
hayırlı olsun ben enseyş beğendşm ama arkadaş daha tecrübelidir ama inşallah güzel olacak :) ben de aynı yerde yaptırdım yorumlarını ve paylaşımlarının devamıın beklerim
:
  • Ekim Merkezi ismi Medicalhair
  • Yaşınız 33

Riven

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 15 Mart 2025, 10:44:36 »
Umarın güzel sonuçlar alırsın. Aldığın takviyeleri duydum bende sıklıkla. Hayırlısı olsun şimdiden  :) |-onayisareti-|

arastiriyorumsac

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 15 Mart 2025, 16:55:16 »
Bende düşünüyorum . İzmir’de olması çok iyi benim açımdan da. Öneriyor musunuz ? 

Mons

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 16 Mart 2025, 00:14:17 »
hayırlı olsun ben enseyş beğendşm ama arkadaş daha tecrübelidir ama inşallah güzel olacak :) ben de aynı yerde yaptırdım yorumlarını ve paylaşımlarının devamıın beklerim
:
Çok teşekkür ederim hocam, elimden geldiğince devam edeceğim paylaşıma.
Umarın güzel sonuçlar alırsın. Aldığın takviyeleri duydum bende sıklıkla. Hayırlısı olsun şimdiden  :) |-onayisareti-|
Çok sağolun teşekkür ederim, evet bahsettiğim takviyeleri almaya başladım. Tek derdimiz bizi az da olsa mutlu etsin, eski halinden iyi olsun yeter  :)

Mons

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 16 Mart 2025, 00:15:56 »
Bende düşünüyorum . İzmir’de olması çok iyi benim açımdan da. Öneriyor musunuz ?
Hocam ortama iki hafta olacak şu anlık gayet iyi bir süreçte ilerliyorum. Klinikte sağolsun şu ana kadar hep yardımcı oldular. Şimdilik tavsiye ederim. |-onayisareti-|

Bardx

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 18 Mart 2025, 18:00:34 »
 |-nazarboncugu-|Selamlar. Şimdiden hayırlı olsun . Sonucu çok merak ettim  |-onayisareti-|

Mons

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #14 : 18 Mart 2025, 22:30:00 »
|-nazarboncugu-|Selamlar. Şimdiden hayırlı olsun . Sonucu çok merak ettim  |-onayisareti-|
Merhaba, teşekkür ederim.  :)

Facebook Twitter Instagram