Gönderen Konu: Saç Ekimi/DR.Zafer Ulusan/4000 Greft/25 Yaş/  (Okunma sayısı 4087 defa)

m7hendismi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç Ekimi/DR.Zafer Ulusan/4000 Greft/25 Yaş/
« Yanıtla #46 : 09 Eylül 2025, 11:32:11 »
Çok haklısın 10 bin tl saç kesen berberler var :)

Ülkenin şirazesi kaydı fiyat ilişkisini kaybetti denetleyende yok.i fiyatları ne olacak bilmiyorum.

Tamamen kel bir alanda bu gelişme normal ve güzel bence.
2 ekim gereken bir açıklık 12 aya kadar tabi daha iyi olacaktır donör iyi ise ikinci ekimde düşünürsünüz zateb

Mons

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #47 : 09 Eylül 2025, 16:05:22 »
Çok haklısın 10 bin tl saç kesen berberler var :)

Ülkenin şirazesi kaydı fiyat ilişkisini kaybetti denetleyende yok.i fiyatları ne olacak bilmiyorum.

Tamamen kel bir alanda bu gelişme normal ve güzel bence.
2 ekim gereken bir açıklık 12 aya kadar tabi daha iyi olacaktır donör iyi ise ikinci ekimde düşünürsünüz zateb
Aklımda yok değil ancak biraz ara vermek istiyorum daha sonrası için kısmet bakalım  :)

Bardx

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 03 Ekim 2025, 16:02:06 »
7. Ay hocam durumlar ne ?

tmrözdmr

• https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=36520.0
  • Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 03 Ekim 2025, 16:30:33 »
Hayırlı olsun, bence de açıklığa göre başarılı bir ekim
  • Ekim Tarihi: 19.10.2024
  • Ekim Merkezi ismi ahmet tosun

makkim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 03 Ekim 2025, 16:54:48 »
Merhaba arkadaşlar sanırsam 6 ay oldu, güncelleme yapmamamın sebebi aşırı derece büyük gelişme olmamasıydı şu anlık kliniğe göre %50 ilk bir sonuç mevcut biotin ve proscar takviyelerini hiç bırakmadım şu ana kadar 1 Prp 1 mezoterapi yaptırdım bu ay 1 Prp daha yaptırarak önümüzde ki 3-4 aylık süreçte her ay bir kere yaptıracak şekilde devam edeceğim. Şampuan olarak birkaç şampuan kullandım ama hepsi kepek yaptı ve kötü etkiledi ben de dalin bebek şampuanına geri döndüm. Varsa yorumlarınız, tavsiyeleriniz beklerim  |-onayisareti-|
Hocam vicy kullanıyor insanlar genelde ben de bir kırmızı bir de yağlı normal saçlar için yeşil olanından aldım yeni başladım bakalım hayirlisi

Hairnolamaz

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 03 Ekim 2025, 17:17:07 »
Merhaba arkadaşlar sanırsam 6 ay oldu, güncelleme yapmamamın sebebi aşırı derece büyük gelişme olmamasıydı şu anlık kliniğe göre %50 ilk bir sonuç mevcut biotin ve proscar takviyelerini hiç bırakmadım şu ana kadar 1 Prp 1 mezoterapi yaptırdım bu ay 1 Prp daha yaptırarak önümüzde ki 3-4 aylık süreçte her ay bir kere yaptıracak şekilde devam edeceğim. Şampuan olarak birkaç şampuan kullandım ama hepsi kepek yaptı ve kötü etkiledi ben de dalin bebek şampuanına geri döndüm. Varsa yorumlarınız, tavsiyeleriniz beklerim  |-onayisareti-|

Dercos çok öneriliyor, biraz pahalı ama iyi bir şampuan. Daha önce yeşil olanı kullanmıştım ben. Dökülme karşıtı olam kırmızı renkte, deneyebilirsin istersen

Sahinsahinn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 09 Ekim 2025, 11:05:54 »
Dercos çok öneriliyor, biraz pahalı ama iyi bir şampuan. Daha önce yeşil olanı kullanmıştım ben. Dökülme karşıtı olam kırmızı renkte, deneyebilirsin istersen
Hocam şampuan işe yaramıyor diyorlar denediniz mi hiç ?

Hairnolamaz

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 12 Ekim 2025, 10:35:58 »
Hocam şampuan işe yaramıyor diyorlar denediniz mi hiç ?
Evet ben denedim memnun da kaldım zaten şampuanın amacı dökülmeyi durdurmak değil değil dostum içinde sülfat olmasın, pH uygun olsun saça zarar vermesin yeter

alii1310

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 13 Ekim 2025, 18:59:41 »
Son durum nedir acaba? 6.aydan sonra gelişme var mı?

Facebook Twitter Instagram