Gönderen Konu: Nişanım var lütfen yardım Yaşım 25  (Okunma sayısı 490 defa)

Darknessot

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Nişanım var lütfen yardım Yaşım 25
« : 19 Mart 2025, 18:08:08 »
Abiler merhaba ben saç ekimi yaptırdım evet biliyorum yaşım daha küçük keşke bekleseydin diyeceksiniz ama yaptırdım artık internete birçok kişi minoxil xpecia proscar kullanıyor maddi açıdan çok şükür sorunum yok en iyii sonucu almak istiyorum ama ekim yapan hocam bana önermiyor kullanma gerek yok diyor ama ben korkuyorum 6,7 ay sonra nişanım var sizce çok şart mı prp ve mezoterapi yaptıracağım ek olarak sadece biotin kullandırıyor hocam ekstra bişeyler kullanmak istiyorum

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Nişanım var lütfen yardım Yaşım 25
« Yanıtla #1 : 19 Mart 2025, 19:44:34 »
saçının durumunu bilmiyorum ama ektirdiğin için söylüyorum kesinlikle yaşın daha erken olduğu için finasteridi kendin araştır ve kullanmaya başla minoxidil veya xpecia ile uğraşma biotin gereksiz prp ve mezoterapinin ise hiçbir faydası olmayacak genetik dökülmeye
6-7 ay sonra saçların da iyi olacak nişanda da toppik kullanırsın kapatıcı olarak sıkıntı olmaz dert etme lütfen
saçının durumunu atabilir misin

Darknessot

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 19 Mart 2025, 19:57:14 »
saçının durumunu bilmiyorum ama ektirdiğin için söylüyorum kesinlikle yaşın daha erken olduğu için finasteridi kendin araştır ve kullanmaya başla minoxidil veya xpecia ile uğraşma biotin gereksiz prp ve mezoterapinin ise hiçbir faydası olmayacak genetik dökülmeye
6-7 ay sonra saçların da iyi olacak nişanda da toppik kullanırsın kapatıcı olarak sıkıntı olmaz dert etme lütfen
saçının durumunu atabilir misin
Tabi atıyım önlerde açıklık vardı 4000 greft dendi 2. Bi ekim yaptırabilirim ileride finasteride kaç ay kullanmam gerekiyor sizce içimi çok rahatlatınız cidden çok teşekkür ederim

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 19 Mart 2025, 20:01:40 »
Tabi atıyım önlerde açıklık vardı 4000 greft dendi 2. Bi ekim yaptırabilirim ileride finasteride kaç ay kullanmam gerekiyor sizce içimi çok rahatlatınız cidden çok teşekkür ederim
saçlarını korumak istediğin süre boyunca finasteride kullanman gerekiyor belki ileride yeni bir teknoloji çıkana kadar. zor bir şey değil zaten eczaneden proscar alıp 4'e bölüp günlük kullanıyorsun sadece diğer her şey gereksiz şuan. araştırmanı reddit/tressless'te yap finasteridi iyi araştırırsın.
kaldı ki zaten yeni ekim yaptırdın proscarın işe yaramaya başlaması 6 ayı bulur. dediğim gibi 6-7 ay sonra saç çıkışları oldukça iyi olur ve seyrekliği de toppikle kapatabilirsin. finasteride uzun vade için önemli.

Darknessot

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 19 Mart 2025, 20:12:58 »
saçlarını korumak istediğin süre boyunca finasteride kullanman gerekiyor belki ileride yeni bir teknoloji çıkana kadar. zor bir şey değil zaten eczaneden proscar alıp 4'e bölüp günlük kullanıyorsun sadece diğer her şey gereksiz şuan. araştırmanı reddit/tressless'te yap finasteridi iyi araştırırsın.
kaldı ki zaten yeni ekim yaptırdın proscarın işe yaramaya başlaması 6 ayı bulur. dediğim gibi 6-7 ay sonra saç çıkışları oldukça iyi olur ve seyrekliği de toppikle kapatabilirsin. finasteride uzun vade için önemli.
Yan etkisi korkutuyor ya ben yinede trendyoldan aga-e a aldım yarında eczaneden proscar alıyım veya önerdiğiniz daha iyii bişey varsa yurtdışı vs abim pilot getirebilir bana alabilirim

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 19 Mart 2025, 20:15:07 »
Yan etkisi korkutuyor ya ben yinede trendyoldan aga-e a aldım yarında eczaneden proscar alıyım veya önerdiğiniz daha iyii bişey varsa yurtdışı vs abim pilot getirebilir bana alabilirim
finasteridi iyi araştırmanı o yüzden söyledim dediğim sayfadaki yazıları oku. aga e illa kullanacaksan kullan da gereksiz vitamin mineral değerlerinde eksiklik yoksa. sadece proscar yeterli

OnNumero

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 20 Mart 2025, 22:43:02 »
saçının uzun halini atman lazım ,dökülme patternin nedir ? bunu bilmeden yorum yapmak yanıltabilir.

Facebook Twitter Instagram