Gönderen Konu: Serkan Aygın DHI, 32 Yaş (25.02.2025), 5100 greft (800 göğüsten+1150 sakaldan)  (Okunma sayısı 5007 defa)

Avukatör

• Yeni üye
  • *
Fin kullanmıyorsunuz dimi?

Kullanmam mı üstat yakın takipçinizim sizin diğer konulardaki yorumlarınızın da kararımda çok etkisi oldu :) yan etkileri biraz korkutuyor ama 2. ayda kullanmaya başladım 1 veya 2 yıl kesintisiz kullanacağım. Onun haricinde byopecia multiplex vitamin kullanıyorum, balık hapı ve magnezyum complex kullanıyorum. Her gün badem ve çörek otu tüketiyorum; bu ay itibariyle prpye başlamayı düşünüyorum başka önerileriniz varsa açığım  :)

yusufff.1990

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Göğüsten alım yapılıp gerçekleştirilen işlemleri çok merak ediyorum. Takibe aldım seni reis. İnşallah istediğin sonuca ulaşırsın

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Kullanmam mı üstat yakın takipçinizim sizin diğer konulardaki yorumlarınızın da kararımda çok etkisi oldu :) yan etkileri biraz korkutuyor ama 2. ayda kullanmaya başladım 1 veya 2 yıl kesintisiz kullanacağım. Onun haricinde byopecia multiplex vitamin kullanıyorum, balık hapı ve magnezyum complex kullanıyorum. Her gün badem ve çörek otu tüketiyorum; bu ay itibariyle prpye başlamayı düşünüyorum başka önerileriniz varsa açığım  :)

anladım dostum hayırlısı takipteyiz konuyu + xpecia  da alırsan güzel olur bence
Global Moderator

Avukatör

• Yeni üye
  • *
Merhaba arkadaşlar,

Bugün itibariyle tam 4 ay oldu. Gün ışığında ve yapay ışık altındaki fotoğraflarımı ekliyorum. Bir önceki aya göre bariz bir artış var ancak tatmin olacağım sonuçtan henüz çok uzak umarım ciddi bir artış olur. Tecrübeli arkadaşların da yorumuna ihtiyacım var 4. aydan sonra ne kadar bir saç çıkışı olur revizyon gerekecek mi ekimimde acaba yorum yaparsanız çok sevinirim. Özellikle de @hintell hocam.

Takviye olarak kullanmadığım bir şey yok nerdeyse desem yeridir şampuanından propeciasına, alopexysinden alfabedeki bütün vitaminlere diyeyim :)

Bir diğer sorum da göğüs ve sakal bölgesinden alınan greftlerin handikapı nedir, çıkma oranı mı düşük, çıksa da geri dökülme oranı mı yüksek? Şimdiden okuyan cevap veren herkese çok teşekkür ederim. Ama görenler lütfen yorum da yapsın :)

Avukatör

• Yeni üye
  • *
anladım dostum hayırlısı takipteyiz konuyu + xpecia  da alırsan güzel olur bence

xpecia yerine byopecia multiplex vitamin kullanıyorum içerik olarak daha iyi gibi geldi bana ama bu vitamın hakkında bilginiz var mı acaba üstat?

Raxes

• Yeni üye
  • *
@avukatör hayırlı olsun hocam. Göğüsten ve sakaldan alınan kılları kafanızın hangi bölgelerine ektiler acaba ?

Avukatör

• Yeni üye
  • *
@avukatör hayırlı olsun hocam. Göğüsten ve sakaldan alınan kılları kafanızın hangi bölgelerine ektiler acaba ?

Sağ olasın hocam. tepe bölgesine ekim yapılmadı; önden arkaya doğru sıralarsak göğüsten alınanlar en arkaya, sakaldan alınanlar da en arka bölge ve en arkanın biraz daha önüne dağıtıldı. Sakal bölgesi birkaç günde nerdeyse tamamen iyileşti hiç iz kalmadı, göğüs bölgesinin tamamen iyileşmesi 2 ay civarı sürdü ama şükür orda da herhangi bir iz kalmadı.

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Gelişim iyi daha çok erken
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Geliişim yeni yeni başlıyor aslında gelişim hissetmeniz normal ama saçlar ince güçlenmesi için destek gerek fin kullanıyormusunuz ? Kullanmıyorsanız kullanın derim doktorunaza sorum + xpecia da ekleyin bence
Global Moderator

Avukatör

• Yeni üye
  • *
Geliişim yeni yeni başlıyor aslında gelişim hissetmeniz normal ama saçlar ince güçlenmesi için destek gerek fin kullanıyormusunuz ? Kullanmıyorsanız kullanın derim doktorunaza sorum + xpecia da ekleyin bence

Hocam fin kullanıyorum xpecia yerine de byopecia multiplex vitamin kullanıyorum içerik olarak daha iyi olduğunu düşünüyorum, sizin bilginiz var mı bu konuda? Sizce de revize ekim gerekecek gibi mi duruyor 4. ay itibariyle sonuç sebebiyle?

Beyonder

• Hero Member
Byopecia ilk defa duydum ama genelde en az 6 ay Xpeci öneriyorlar
  • Yaşınız 30
Prozinc Plus

Hietzsche

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
vücut kılları zamanla ekildiği yerin özelliğini alıyorlar bu konuda kaygıların yersiz hocam yalnız minoxil ile destekleyip süreci hızlandırmanız bence iyi olur.

Romanadam

• Hero Member
4 ay için gayet güzel bence.

Hüseyin Kınıklıoğlu

• Jr. Member
  • **
Bence de sürecin bir tık geriden geliyor ama saçların daha da hacim kazanır zamanla..

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Hocam fin kullanıyorum xpecia yerine de byopecia multiplex vitamin kullanıyorum içerik olarak daha iyi olduğunu düşünüyorum, sizin bilginiz var mı bu konuda? Sizce de revize ekim gerekecek gibi mi duruyor 4. ay itibariyle sonuç sebebiyle?

Fin kullanman şart açık alan geniş donör yetereiz ğstğnü gögüs kılı
Dostum yani gerek ama kullanırmısın gerisi sana kalmış.
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram