S.a, Herkese Hayırlı Ramazanlar, uzun zamandır saç ektirmek istiyordum ama cesaret edip edemiyordum, yaptığım araştırmalar sonucu Batman'da Büşra Can Hocaya saç ektirmeye karar verdim, bugün yani 21.03.2024 günü sabah 07.00 de kliniğine gittim, Büşra hoca ve ekibi hazır bekliyorlardı, ilk başta Büşra hoca ön hat çizgisini belirledi, benim uzun zaman önce sol şakak bölümde bilmediğim bir nedenle dökülme olmuştu, sağ şakak bölgemde dökülme yok gayet sık bir saç var orada, sol şakak bölgesine de ekim yapılanmasını istedim Büşra hoca sıkılaştırma yapabileceğini söyledi ve tıraşla başladık, ekipten Osman hoca tıraş ve lokal anestezi yaptı daha sonra Büşra hoca saç alımlara başladı, asistanı Emine hocada yardım ediyordu, alımlar bittikten sonra Büşra hoca kanal açmaya başladı kanaldan sonra ekip hep beraber alınan saçları kanallara yerleştirmeye başladı ve saat 14.00 sıralarında ekim bitti, genel itibariyle Büşra hoca ve ekibi konfor alanımı sağlamaya çalıştılar ama ekimin normal süreci yoruyor gerçekten, ekimden önceki halimi ve ekim halini gösterir fotoğrafları paylaşıyorum, değerli yorumlarınızı bekliyorum, sürecimi burada sizlerle paylaşacağım inşallah, inşallah güzel bir sonuç elde ederim...