Gönderen Konu: Saç seyrekliği yardım ve tavisye istiyorum  (Okunma sayısı 517 defa)

Nerterver

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç seyrekliği yardım ve tavisye istiyorum
« : 23 Mart 2025, 14:24:31 »
Abiler selam konuyu yanlış yere attıysam kusura bakmayın ilk defa forum kullanıyorum  öncelikle yaşım 21 tepe bölgesinde anlam veremediğim bir dokulmem var kendimi Bildim bileli saç döküyorum sol şakağım kendimi bildim bileli ya seyrek yada biçimsiz  ailemde kel yok babamı 7 amcası ve 10'a yakın amcaoğlu var hicbirisinde kellik yok hatta anne tarafında dahil ailemde sülalem de kel yok 3 farklı doktora gittim 1.doktor seborelik var dedi konazol şampuan ve losyon yazdı ayrıca tok karna verdigim kan tahlilinde demir değerim düşük b12 alt sınırın bir tik üstünde çıkmıştı sehir değiştirdim vsvs kullanamadım sonra 2.doktor saç dökülmen yok diyip alpecin şampuan ve hepinizin bildiği evingen ampul badem yağı olayını önerdi onu biraz kullandım da beceremedim 3.doktor genetik dökülmen var diyip kendi anlaşmalı olduğu vitamin ilacini yazıp gönderdi bir ara saçma salak diyetler ile 35 kg verdim o dönemden beri toparlayamıyorum yks dönemindeyim ikisinin stresi öldürecek. Beni lütfen yardımcı olurmusunuz ne yapmam gerek 

c

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç seyrekliği yardım ve tavisye istiyorum
« Yanıtla #1 : 26 Mart 2025, 14:58:29 »
Merhaba, yanıt vermemi istemişsiniz fakat konuya vakıf olmadığımdan ötürü herhangi bir yorum yapamayacağım. Fakat bana sorarsanız saçlarınız güzel görünüyor. Geçmiş olsun.

Aang

• Sr. Member
  • Daha güzel günlere.
« Yanıtla #2 : 26 Mart 2025, 17:25:34 »
Dostum öncelikle sakin olmalısın. Tüm tuşlara basarak bölüm geçmeye çalışmışsın resmen. Önce bir dur sakinleş.... Sonra derin bir nefes al...

Şimdi gelelim dökülmelerine, fotoğraflardan kontrol ettiğim zaman çok fazla bir agresif dökülmen olmadığını görüyorum. Sadece fazla kilo vermenden kaynaklı vitaminlerin azaldığı için saçlarında zayıflama olmuş. Öncelikle vitaminlerine yeme içmene özen göstermeni öneririm. Sonrasında bilinçli bir "doktor" kontrolünde gerekirse saçlarını besleyecek olan vitaminlerden ( demir, B12, çinko vb) kullanabilirsin. Doktorun onay verdiği sürece kullan bu ürünleri kafana göre kullanmanı önermem.

3. doktorunun verdiği gıda takviyesi gibi bir ürün verdiyse, bu tarz ürünlerden forumda bir çok ürün var bunlardan araştırıp bulabilirsin. Fin, dut gibi farklı ürünlere hiç girme sadece beslenmene dikkat et vücudun seni uyarıyor besinsiz kaldım diye. Bu benim şahsi fikrimdir.

Nerterver

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 26 Mart 2025, 17:43:03 »
 Öncellikle Çok teşekkür ederim 10 gündür içim içimi yiyor stresten midem bulanıyordu çok sıkıntılı stresli bunaltıcı donemlerden geçtim birtek sacim var ondan cok taktım  sizin şu sözleri söylemeniz cok iyi geldi umarım hayatta sizin yüzünüze güler gülüyor ise gülmeye devam eder. dediginiz gibi heyecanlı evhamlı bir insanım hayat böyle yapıyor insanı bazen 4 sene önceki halim şuanki durumumu görse kıçıyla gülerdi bana dünya yansa umrumda olmazdı neyse konuyu uzatmadan son bir soru soracağım saçım yağlı iken tepeden vertex değil tam ortadan yakinlastirinca anlıyacaksınız şakaklarım ve vertex arasında seyreliyor cekme testi yaptığımda 5 tel maxsimum geliyor + dökülen saçların veya çektiğim saçların dibinde beyaz saç köküne yapşan  noktalar oluyor bazende olmuyor ne olabilir bilginiz varsa yazabiliirmisiniz kendi berberim beyaz noktan varsa korkma çıkar demişti

mustafackmk

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 26 Mart 2025, 19:57:36 »
Abiler selam konuyu yanlış yere attıysam kusura bakmayın ilk defa forum kullanıyorum  öncelikle yaşım 21 tepe bölgesinde anlam veremediğim bir dokulmem var kendimi Bildim bileli saç döküyorum sol şakağım kendimi bildim bileli ya seyrek yada biçimsiz  ailemde kel yok babamı 7 amcası ve 10'a yakın amcaoğlu var hicbirisinde kellik yok hatta anne tarafında dahil ailemde sülalem de kel yok 3 farklı doktora gittim 1.doktor seborelik var dedi konazol şampuan ve losyon yazdı ayrıca tok karna verdigim kan tahlilinde demir değerim düşük b12 alt sınırın bir tik üstünde çıkmıştı sehir değiştirdim vsvs kullanamadım sonra 2.doktor saç dökülmen yok diyip alpecin şampuan ve hepinizin bildiği evingen ampul badem yağı olayını önerdi onu biraz kullandım da beceremedim 3.doktor genetik dökülmen var diyip kendi anlaşmalı olduğu vitamin ilacini yazıp gönderdi bir ara saçma salak diyetler ile 35 kg verdim o dönemden beri toparlayamıyorum yks dönemindeyim ikisinin stresi öldürecek. Beni lütfen yardımcı olurmusunuz ne yapmam gerek
Sülalede kellik yoksa genetik yönden şanslısın saçların gayet iyi görünüyor her saç dökülmesi kelleşeceğin anlamına gelmez bunu anlamanın yolu saçında zamanla minyatürleşme yani incelme varsa o zaman yavaş yavaş kelleşme sürecine giriyorsun sen de saçlarını gözlemle . Sende tepe bölgesinde hafiften minyatürleşme var gibi ama çok detaylı bakınca anlaşılıyor çoğu insanda var. Bence senin dökülmen stres ve yaptığın diyet sonucu oluşmuş bunun için doktordan eksik değerlerini tamamlaması için takviye iste ya da ona göre beslen. Bu arada sınavında başarılar bu kadar stres yapacak bir şey yok elinden geleni yap kendini derslere ver her dakika sınavı düşünüp stres yapmak sana bir şey kazandırmaz asıl hayat üniversiteden sonra başlıyor.

Nerterver

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 26 Mart 2025, 20:10:03 »
mustafackmk teşekkür ederim tavsiyelerin için benim kafama taktığım ev sabunu kullanıyorum şu aralar hepimizin bildiği zeytinyağlı sabun onla yıkayınca saçlarım sertleşiyor bu seferde aralar filan daha seyrek gözüküyor şuanda fotoğraf atsam bu artıklarımdan daha seyrek gözüküyor saçlarım dönüm noktasının sol tarafındaki seyrelme canımı sıkıyor nasıl bukadar noktasal seyrelebilir suanda alpecin kafeinli şampuan siparişi vereceğim birde onla yıkamayı düşünüyorum ayrıca kafa masajı videolarını birtürlü bulamadım sen biliyorsan veyahut mesajımı goren forum uyelerinden birileri cevaplarsa sevinirim

mustafackmk

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 27 Mart 2025, 00:28:10 »
mustafackmk teşekkür ederim tavsiyelerin için benim kafama taktığım ev sabunu kullanıyorum şu aralar hepimizin bildiği zeytinyağlı sabun onla yıkayınca saçlarım sertleşiyor bu seferde aralar filan daha seyrek gözüküyor şuanda fotoğraf atsam bu artıklarımdan daha seyrek gözüküyor saçlarım dönüm noktasının sol tarafındaki seyrelme canımı sıkıyor nasıl bukadar noktasal seyrelebilir suanda alpecin kafeinli şampuan siparişi vereceğim birde onla yıkamayı düşünüyorum ayrıca kafa masajı videolarını birtürlü bulamadım sen biliyorsan veyahut mesajımı goren forum uyelerinden birileri cevaplarsa sevinirim
Sabun saçı kurutur taranmaz hale getirir alışana kadar bence sabun kullanma dökülmeni de artırabilir sonuçta bu ürünleri temizlenmek amacıyla kullanıyoruz içeriğinde kimyasal ne kadar az olursa o kadar iyi sayısız şampuan denemiş biri olarak agarta öneririm içeriği temiz özellikle siyah sarımsaklı çok iyi bunun dışında dercos prozinc morfose da iyidir. Youtubede scalp massage yazarsan çıkar masaj tarakları var ucu silikolu onlar da iş görür

pisikletadam

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 27 Mart 2025, 01:05:22 »
stres ve aşırı kilo kaybı saç döker kardeşim bunun için vitaminlerine baktır mutlaka eksik varsa tamamla ve birde saç masajına başlamalısın .destek olarakta xpecia başla derim.

Nerterver

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 27 Mart 2025, 16:26:09 »
pisikletadam teşekür ederim tavsiyen için  ben kilo vereli 3 yıl geçti gerçi o zamandan beri kendime dikkat etmiyorum eşşeklik bende 21 yaşında günde 2 paket sigara içiyorum masturbasyonu'da fazla yapıyorum düzgün kahvaltı etmeden okula gitmeler gece geç yatmalar bende sol şakağımda da seyrelme var oda dedemden gelen genetik lakin dedemin tepesi sağlammış bende kafanın tam ortası seyreliyor  kafaya taktığım o zaten şakak seyrelmesini kafaya takmıyorum normal erkek genetiği herkeste olan şey xpecia kullanmayı bende düşünüyorumda daha 21'i doldurmadım temmuzda 21 olucam xpecia'nında  dht'yi baskılaması beni korkutuyor sonuçta hala gelişim çağının tamamı bitmedi bakalım hayatımı düzene sokmaya çalışayım bir neler değişecek

Nerterver

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 31 Mart 2025, 20:59:38 »
Dostum öncelikle sakin olmalısın. Tüm tuşlara basarak bölüm geçmeye çalışmışsın resmen. Önce bir dur sakinleş.... Sonra derin bir nefes al...

Şimdi gelelim dökülmelerine, fotoğraflardan kontrol ettiğim zaman çok fazla bir agresif dökülmen olmadığını görüyorum. Sadece fazla kilo vermenden kaynaklı vitaminlerin azaldığı için saçlarında zayıflama olmuş. Öncelikle vitaminlerine yeme içmene özen göstermeni öneririm. Sonrasında bilinçli bir "doktor" kontrolünde gerekirse saçlarını besleyecek olan vitaminlerden ( demir, B12, çinko vb) kullanabilirsin. Doktorun onay verdiği sürece kullan bu ürünleri kafana göre kullanmanı önermem.

3. doktorunun verdiği gıda takviyesi gibi bir ürün verdiyse, bu tarz ürünlerden forumda bir çok ürün var bunlardan araştırıp bulabilirsin. Fin, dut gibi farklı ürünlere hiç girme sadece beslenmene dikkat et vücudun seni uyarıyor besinsiz kaldım diye. Bu benim şahsi fikrimdir.
kral mantıkla cevap veren nadir adamlardan birisinin bu aralar ciddi kafaya taktım teşekkürler yorumların içinde vertex'te seyrelme nasıl oluyor anlam verebilmis değilim tam tepemden seyreliyor sürekli saçlarımı fotoğraf çekiyorum oturduğum odadaki ışıkta inanılmaz güçlü bir beyaz ışık koca odayı aydınlatıyor orada çekildiğim zamanda kötü etkiliyor beni. dediğin Gibi saçlarım çok güçsüz bende farkediyorum yakında yeni bir doktora gideceğim de vitamin bu kadar etkilermi saçı annemin dedesi dışında 40'ından once saç seyrelmesi yaşayan yok

Sihem çakmak

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 02 Nisan 2025, 06:31:44 »
. Her türlü saç sorunu için bize ulaşabilirsiniz

Sihem çakmak

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları