Gönderen Konu: Saç Analizi Tavsiye Yaş 23  (Okunma sayısı 293 defa)

Guardians

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç Analizi Tavsiye Yaş 23
« : 01 Nisan 2025, 14:14:15 »
Merhaba Arkadaslar 23 yasındayım pandemi döneminde gayet iyi saçlarım vardı 8 ay kadar sivilce tedavisi gördüm ve zoratenin tedavimi sonlandırdım sonrasında bir anda saç dökülmesi başladı yaklasık 2 yıldır saç dökülmesiyle mücadale ediyorum 5 ay Finesteride ve Minoxil kullandım dökülmemi durduramadım çok kafaya takıyorum pek fazla fayda göremediğimden dolayı 2 aydır dut+minoxil kullanıyorum.Belki duttan sonuç görmek için erken bir süre.Ekime yönelsemmi diye düşünüyorum yoksa beklemelimiyim tavsiyelerinizi bekliyorum.
Asagıya pandemi dönemindeki saçlarımı ve güncel halimi koyuyorum.

Guardians

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç Analizi Tavsiye Yaş 23
« Yanıtla #1 : 01 Nisan 2025, 14:16:40 »
Eklemeyi unutmuşum bir kaç doktorla görüştüm genetik dökülme olduğunu söylediler(Baba Kel)

Guardians

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 01 Nisan 2025, 22:17:18 »
Güncell

Guardians

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 02 Nisan 2025, 23:49:39 »
Önerilerinizi bekliyorum

Nerterver

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 21 Nisan 2025, 15:45:21 »
Kanka sana önerilecek bütün tedavileri zaten uyguluyorsun  vitamin değerlerine baktır istersen onlarla destekle çoğu güzel sonuç alan vitamin degerlerini ayarlayıp öylesi girişiyor finas dut işine.. babanla konuştunmu dökülme tipiniz aynımı agresiflik olarak baska birileri varsa kel olan genetiği ondan alabilirsin sanırım bana pek öyle gelmiyor ama herkes öyle söylüyor ayrıca kulakların kepçe değil çene yapın fena değil gibi kellik sende çokta kötü durmaz gibi geliyor

brezilya98

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 22 Nisan 2025, 06:21:24 »
Kral yapman gerekenleri şu an yapıyorsun, takviyelere devam et, ekimi şimdilik düşünme derim. Takviyeler hemen sonuç vermeyebilir. Biraz sabredip çok kafaya takmamaya çalış bence

OnNumero

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 22 Nisan 2025, 20:35:37 »
ekim şu an kesinlikle düşünme derim .dökülme sebebin belkide hormanal değildir ,antiandrojenlerin işe yaraması şüpheli bu yönden .stres yada dermatit sebep olabilir .zoretenin kullandığın için saç derin sağlıksız hale gelmiş olabilir.

Facebook Twitter Instagram