Gönderen Konu: Saç Ön Çizgim Yamuk  (Okunma sayısı 644 defa)

Raulmenendez

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç Ön Çizgim Yamuk
« : 04 Nisan 2025, 13:56:26 »
Bundan yaklaşık 4 ay önce saç ektirdim. 6000 greft saç ekildi. Saç ekiminden genel hatlarıyla gerçekten çok memnunum neredeyse firesiz çıkıyor desem yeridir. Ama saç ön çizgimden de bir o kadar memnun değilim diyebilirim. Tepe bölgemde saç dökülmesi çok olduğu için oraya greftlerin yetişebilmesi için saç ön çizgim bir tık yukarıdan çizildi. Bu talep zaten benimdi bunda sorun yok ama saç ön çizgimin yamuk olduğunu düşünüyorum. Sağ taraf (mavi okla gösterdiğim taraf) seyrinde gibi görünürken sol taraf(kırmızı ok) bir tık daha geriden çizilmiş sanki. Yani asıl sorun sol tarafın biraz daha geride olması. Fotoğraftan bakınca belli olmuyor gibi görünebilir ama aynaya baktığımda bariz şekilde bunu görebiliyorum. Siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar sizce saç çizgim seyrinde mi yoksa gerçekten yamuk mu, saçım uzayınca rahatsız edici bir görüntü verir mi?

asilhan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç Ön Çizgim Yamuk
« Yanıtla #1 : 04 Nisan 2025, 21:33:56 »
Çıkış tamamlanınca yamukluk belki göze çarpmaz. Ama çizgi yamuk olmasa da çok düz görünüyor. Farklı açılardan fotoğraf atmanız mümkün mü

Raulmenendez

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 04 Nisan 2025, 21:42:16 »
Çıkış tamamlanınca yamukluk belki göze çarpmaz. Ama çizgi yamuk olmasa da çok düz görünüyor. Farklı açılardan fotoğraf atmanız mümkün mü
Yok hocam düz değil yanlara doğru kavisli ama dediğim gibi bir tarafının eğimi içe doğru daha fazla olduğu için özellikle aşağıdan bakıldığında yamukluk bariz şekilde belli oluyor. Üstten bakıldığında fark edilmiyor kamera açısından dolayı. Tedirgin ediyor bu durum beni

Volkanpet

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 05 Nisan 2025, 02:07:59 »
Belki bu durum daha doğal görünmesini bile sağlayabilir başkan, bence bu durum kafana takmaya değmez.

Edgar X

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 05 Nisan 2025, 22:40:06 »
Evet dediğin gibi biraz asimetri var,  yalnız ekilenler yoğun olarak çıkarsa ve ön çizgide doğal bir görüntü oluşursa asimetri bence çok sorun olmaz .Doğal saç çizgilerinde bile bu tarz asimetri çok oluyor bu yüzden çok kafana takma bence.

Facebook Twitter Instagram