Gönderen Konu: Ön çizgim nasıl olmalı?  (Okunma sayısı 163 defa)

Adem Ocak

• Yeni üye
  • *
Ön çizgim nasıl olmalı?
« : 03 Mayıs 2025, 02:00:12 »
Arkadaşlar hepinize merhabalar diliyorum.29.05.2025 de dr hakan clinicde saç ekimim olacak. öncesinde sizinle fikir alışverişinde bulunmak istiyorum.resimlerde de gördüğünüz üzere ön taraflarda biraz açıklık var. Ekimi daha çok estetik amaçlı yaptırıyorun yani. Resimlerimi aşağıya yüklüyorum. soracağım soru
1- ön çizgimin nasıl olmasını istemeliyim klinikten. kendi saçımın doğallığının bozulmaması benim için önemli. Aslında ön çizgim için bir tane düşündüğüm şekil var ama bana uyar mı onu bilemedim sizlerede atayım. Tecrübeli arkadaşların yardımcı olması ümidiyle

Adem Ocak

• Yeni üye
  • *
Ynt: Ön çizgim nasıl olmalı?
« Yanıtla #1 : 03 Mayıs 2025, 02:05:35 »
@hintell abi özellikle senin düşünceni almak istiyorum abi. Benim için senin yazıların çok önemli şimdiden teşekkür ederim

Emre 8021

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 03 Mayıs 2025, 04:32:38 »
Arkadaşlar hepinize merhabalar diliyorum.29.05.2025 de dr hakan clinicde saç ekimim olacak. öncesinde sizinle fikir alışverişinde bulunmak istiyorum.resimlerde de gördüğünüz üzere ön taraflarda biraz açıklık var. Ekimi daha çok estetik amaçlı yaptırıyorun yani. Resimlerimi aşağıya yüklüyorum. soracağım soru
1- ön çizgimin nasıl olmasını istemeliyim klinikten. kendi saçımın doğallığının bozulmaması benim için önemli. Aslında ön çizgim için bir tane düşündüğüm şekil var ama bana uyar mı onu bilemedim sizlerede atayım. Tecrübeli arkadaşların yardımcı olması ümidiyle
Hocam öncelikle doğallık için ön çizginiz paylaştığınız kişiyle aynı olmamalı. Amacınız ''doğallıksa'' tabii. Ben Hakan Bey'in her paylaşımını her videosunu da izledim. Bu örnek olarak gösterdiğiniz kişinin kendisi böyle bir ekim istediği için Hakan Bey onun isteği doğrultusunda yapmıştı galiba. Hakan Bey genelde bu şekilde düz çizgiyle çalışmıyor. Benim sizlere tavsiyem doğallığın ön planda olduğu bir ekim yapın. Hakan Bey size uygun olan ve doğal bir çizgi belirleyecektir. Zaten Hakan Bey'in paylaşımlarına bakarsaniz bir bu gösterdiğiniz kişi bir de bir siyahi haricinde düz çizgi çektiği kimse yok.
  • Ekim Tarihi: 23.05.2025
  • Ekim Merkezi ismi Dr. Hakan Clinic
  • Greft Miktarı 2000
  • Yaşınız 29

Edgar X

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 04 Mayıs 2025, 14:44:27 »
Sanki tabak konulmuşta çizilmiş gibi yada V şeklinde ve şakaklar bomboş bırakılmamalı .genç yaşta en iyi çizgi tasarımı M şeklinde olur ve şakak geçişleride koyduğun örnekte ki gibi olur.

Adem Ocak

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 04 Mayıs 2025, 17:32:46 »
Dimi abi bende hakan hocaya onu diyeceğim şakakları olduğunca kapat diyeceğim rssimdeki resmi atacağım buna en yakın doğallıkta yada bu direk bana uyuyorsa bundan diyeceğim

Adem Ocak

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 05 Mayıs 2025, 20:34:04 »
@hıntell abi sen ne düşünüyorsun

Hietzsche

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 06 Mayıs 2025, 00:13:37 »
Dimi abi bende hakan hocaya onu diyeceğim şakakları olduğunca kapat diyeceğim rssimdeki resmi atacağım buna en yakın doğallıkta yada bu direk bana uyuyorsa bundan diyeceğim

ekim yöntemi dhi ise yan şakakta doğallık elde etmek daha kolay oluyor ,yöntemi istersen bir sor hocam.benim aklımda dhi yapıyorlar diye kalmış.

Adem Ocak

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 06 Mayıs 2025, 00:49:29 »
Hcm ön çizgiyi safir fue ile kalanını dhı ile. Ön çizgiyi safirle daha doğal yapılıyormuş

Facebook Twitter Instagram