Gönderen Konu: Vichy saç döküyor  (Okunma sayısı 118 defa)

wild horses

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Vichy saç döküyor
« : 19 Nisan 2025, 13:56:18 »
Bu sadece benim yaşadığım sorun değil o yüzden böyle bir başlık açtım amacim da kötülemek değil arkadaşlar egzama varsa bu sampuan biçilmiş kaftan ilk yıkamada egzamayi yatıştırıyor fakat kullanımı çok yanlış iki üç defa kullanınca bırakın yoksa saçlara zarar veriyor ben dördüncü kez kullandım saçımı asiri döktü nerdeyse bir haftalık periyodik dökülen saçı tek seferde döktüm diyebilirim kel kalmadım ama benim de hatam ben kaşıntım bunu biliyordum egzama kalmadı gittim yine kullandım bu sefer saçı döktü ekşide başka sitelerde bakın genel bir şikayet bu ama yanlış kullanıyoruz. Bu ilacı egzama azinca kullanın onunda dışında kullanmayın en doğru kullanım budur bu benim ve benzer şeyleri yaşayanların bir yorumu olarak görün kişisel değil yani

Deniz Sayın

• Jr. Member
  • **
Ynt: Vichy saç döküyor
« Yanıtla #1 : 19 Nisan 2025, 17:02:55 »
Bu sadece benim yaşadığım sorun değil o yüzden böyle bir başlık açtım amacim da kötülemek değil arkadaşlar egzama varsa bu sampuan biçilmiş kaftan ilk yıkamada egzamayi yatıştırıyor fakat kullanımı çok yanlış iki üç defa kullanınca bırakın yoksa saçlara zarar veriyor ben dördüncü kez kullandım saçımı asiri döktü nerdeyse bir haftalık periyodik dökülen saçı tek seferde döktüm diyebilirim kel kalmadım ama benim de hatam ben kaşıntım bunu biliyordum egzama kalmadı gittim yine kullandım bu sefer saçı döktü ekşide başka sitelerde bakın genel bir şikayet bu ama yanlış kullanıyoruz. Bu ilacı egzama azinca kullanın onunda dışında kullanmayın en doğru kullanım budur bu benim ve benzer şeyleri yaşayanların bir yorumu olarak görün kişisel değil yani

Yaklaşık 4 senedir kullanıyorum ben. 4 ay öncesinde saç ektirdim hala kullanmaya devam ediyorum.  Kötü yönde etkisini görmedim diyebilirim ya da farkında değilim. Bu şampuanı bıraktığım an 2 hafta içinde saç derisinde pullanma kabuklanma başlıyor hemen.

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 21 Nisan 2025, 00:59:23 »
minox falan kullanıyomusunuz yada dht blocker yakın zamanda bıraktıgınız oldu mu
Tedavim ;
Proscar sprey %0,035
Avodart(Dutasterid) Sprey %0,020 (haftada 1)
Ketokonazol %2 şampuan 2 günde 1
Hint yağı
Glutensiz laktozsuz beslenme

TAMAMEN ANDROJENSİZ BİR SAÇ DERİSİ☑️

wild horses

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 21 Nisan 2025, 13:11:07 »
minox falan kullanıyomusunuz yada dht blocker yakın zamanda bıraktıgınız oldu mu

Bir senedir finasterid kullanıyorum minoxsidil kullanmıyorum finasterid şu ana kadar bir yan etki görmedim saçta da istediğim sonucu alamadım
  • Yaşınız 36
Günlük 1 mg finasterid
Günde iki defa biotin

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 21 Nisan 2025, 13:34:40 »
Bir senedir finasterid kullanıyorum minoxsidil kullanmıyorum finasterid şu ana kadar bir yan etki görmedim saçta da istediğim sonucu alamadım
bence vichy saçını dökmüyor başka etmenler var genetik dökülme agresifleşmiş olabilir yada saç derin aşır iltihap tutmuş olabilir
Tedavim ;
Proscar sprey %0,035
Avodart(Dutasterid) Sprey %0,020 (haftada 1)
Ketokonazol %2 şampuan 2 günde 1
Hint yağı
Glutensiz laktozsuz beslenme

TAMAMEN ANDROJENSİZ BİR SAÇ DERİSİ☑️

wild horses

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 21 Nisan 2025, 13:38:57 »
bence vichy saçını dökmüyor başka etmenler var genetik dökülme agresifleşmiş olabilir yada saç derin aşır iltihap tutmuş olabilir

Saç derimde bir sey yok hic agresif dokulme yasamadim yıkanalı iki gün olacak tek tük dökülüyor ben şunu da ekleyim yıllar evvel de kullandım Vichyi o zaman da üç dört kez kullanınca döküyor bunu daha once de deneyimledim ben zaten yazımda da belirttim kendim kaşındım diye
  • Yaşınız 36
Günlük 1 mg finasterid
Günde iki defa biotin

Facebook Twitter Instagram