Gönderen Konu: Sizce saç ektirmelimiyim  (Okunma sayısı 184 defa)

Crowtiel

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Sizce saç ektirmelimiyim
« : 22 Nisan 2025, 18:41:17 »
Merhabalar yaşım 24 yaklasık 18 yasımdan beri saçlarım dökülüyor ama artık açılmaya basladı şakaklarımda açılma  kafa tepeme kadarda seyreklik var bu benim artık canımı sıkmaya basladı sizden ricam nelere dikkat etmrm gerekiyor çocuklugumdan beri yoğun bir egzemam var bu sebeple saçlarımı 1 saat önce yıkamama rağmen kepekli bunun icin kusura bakmayın değerli yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum eğer saç ekimi yapıcaksam yazın ortası yaptırmayı düşünüyorum

Crowtiel

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Sizce saç ektirmelimiyim
« Yanıtla #1 : 22 Nisan 2025, 18:43:19 »
Nasıl fotoğraf ekleyecegimi bulamadım forumda yeniyim

Crowtiel

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 22 Nisan 2025, 18:46:24 »
.

Crowtiel

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 22 Nisan 2025, 18:46:59 »
.]

Crowtiel

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 22 Nisan 2025, 18:47:41 »
Dönor bölge

Crowtiel

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 22 Nisan 2025, 18:53:03 »
[

Crowtiel

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 22 Nisan 2025, 18:53:36 »
Normalde kıvır kıvırdı saçlar

Crowtiel

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 22 Nisan 2025, 18:55:22 »
[

kutsal bilge

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 22 Nisan 2025, 19:00:34 »
Merhaba dostum,
Benim saçlar da 24 yaşımda seninkiler gibiydi. Minox, Finasterid ve Aga-E kullandım, PRP bile yaptırdım. Belki biraz yavaşlatmıştır ama şu an 27 yaşındayım ve dün saç ektirdim. Yani bu durumun pek kaçışı yok gibi. Biraz daha bekleyip ektirmek en sağlıklısı olur bence.

Ben bu saydığım şeylere bayağı masraf yaptım ama en fazla 3-4 yıl kadar yavaşlatabildim. Sonunda da gereksiz yere o kadar para harcadığımı anladım. Yine de önlem almak istersen, kendi deneyimime göre Finasterid ve PRP diğerlerine göre daha etkili oldu.

Ama Finasterid'in yan etkileri de vardı bende. Aşırı göz kuruluğu yaptı ve hafif jinekomasti (göğüs büyümesi) oldu gibi hissettim, o yüzden onu da bıraktım.

brezilya98

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 22 Nisan 2025, 19:04:26 »
Kral şimdilik tedavilerle devam et derim. Çok fazla açıklık veya seyreklik yok. Tedavileri araştır. Hangisi sana iyi geliyorsa onunla devam et.

Crowtiel

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 22 Nisan 2025, 19:14:01 »
Geçici seylere para ödemek istemiyorum çünkü genetikte var yani şuan hele okadar agresif bir dökülme şekli varki 1 hafta öncesinde böyle açılma yoktu öbek öbek saç bıraktım muhtemelen yaza ektirene kadar açıldıkca açılacak saçlar

OnNumero

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 22 Nisan 2025, 20:32:35 »
kesinlikle hayır.
saç ekimini kafanda çok basit  ve kolaylıkla sonuç alınabilen bir işlem olarak canlandırdın heralde  :)

Crowtiel

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 22 Nisan 2025, 22:17:27 »
Kolay ve basit bir yöntem olarak asla görmedim çevremde ektiren insanlar var benim fikrim şu yönde daha yaşım genç dönor bölgem kuvvetli ve sıkken saç ekimi yaptırmak elbetki kalan ywrlerdr yavaşca dökülecektir işte o vakitte 2.bi ekimle bi operasyon daha geçirmek bekledigimde izleyecegim tek şey dökülüp dökülüp açılan saçtan fışkıracak özgüvensizlik...

Crowtiel

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 22 Nisan 2025, 22:19:50 »
18 yaşımdan 24 üme kadar demir vitaminide kullandım xpecia dutasterid biotin çinko bioxcin şampuan minoxidil akla gelecek her türlü yöntemi denedim uzun vadede böbreklere ve cinselligr zarar veren şeyler kaş çizmek isterken göz çıkartmak istemiyorum çünkü geçici çözümler dökülecekse dökülüyor

pisikletadam

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 23 Nisan 2025, 20:26:08 »
Ön çizgiden şikayetin yoksa bekle derim ,ekime uygun olmak için belirli bir seyreklik olması gerekiyor yoksa ekilenler çıkmıyor hocam.

Facebook Twitter Instagram