Gönderen Konu: topical dutasterid...  (Okunma sayısı 67 defa)

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
topical dutasterid...
« : 29 Nisan 2025, 12:08:45 »
yakında topical dutasterid jele başlayacağım inşallah,topical finasterid kullanıyordum her gün uygulaması zor oluyordu birde dökülme tipim hiç elverişli olmadıgından sürekli her tarafa uygulamak zorunda kalıyordum bunu aldıgımda haftada 1 uygulasam yeterli olur dht salınımı stabil engellenir hem daha pratik
çoğu kullanıcı yan etki bildirmemiş bu ilaçta zaten, aldıgımda denedigimde burayı güncelleyeceğim. kimi moleküler ağırlığa takılsada bu ilaç öyle bi ilaç değil deri altından emiliyor ama finasterid kadar emilmez dht düşürme gücüde buna bağlı olarak kalır fin kadar düşürür

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: topical dutasterid...
« Yanıtla #1 : 29 Nisan 2025, 14:19:49 »
Fakat aklımda bazı sorular var... şimdi ben bunu %0.015 oranında alacağım ama her insanın vücudu farklı çalıştığından ötürü farklı yan etkilere neden olacaktır.
dutasterid sistemik hale gelir kücük bi miktar

birincisi : finasteridin saç derisinden emilimi çok yüksek seviyelerde ki etkili bi ilaç ama hem pahalı hemde daha zahmetli bi uygulamaya sebep veriyor fakat yan etki açısından daha güvenilir

ikincisi : dutasterid haftada 1 kez 2 ml uygulansa yeterli oluyor kafa derisi dhtsini epey düşürüyor fakat yan etkilerin bazıları çok aşırı nadir kalıcı hale gelebiliyor finasteridde öyle bir sıkıntı yok. genelde bırakıldıgında kendiliginden geçiyor finasteridde

kısacası finasterid daha güvenli etkisi biraz daha az, dutasterid daha riskli ama kabaca daha etkili
« Son Düzenleme: 29 Nisan 2025, 14:26:29 Gönderen: Ahmetbsr21 »
Tedavim ;
Proscar sprey %0,035
Avodart(Dutasterid) Sprey %0,020 (haftada 1)
Ketokonazol %2 şampuan 2 günde 1
Hint yağı
Glutensiz laktozsuz beslenme

TAMAMEN ANDROJENSİZ BİR SAÇ DERİSİ☑️

Facebook Twitter Instagram