Herkese merhaba,küçük bir ilçede ekim gerçekleşti. İlk olarak dhi tekniği ile ekim yapmak üzere anlasmistik. Fakat yüzüyüze görüşmeye gittigimde Beyaz tenli olmam ve cildimin çok hassas olmasindan / yaralarimin geç iyilesmesinden dolayı nekroz ihtimalimin yüksekliği nedeniyle sac ekim yöntemini safir fue olarak değiştireceklerini söylediler.
Sedasyonlu bir ekim oldu ve çok rahattı. Doner bolgemden mikromotor ile kökler alindi. Sac ekiminin ön hatlarinda sıklık yüksek olmasi için dhi kalem ile aralara girildi, fakat genel olarak sapphire fue ile ekim gerçekleşti. Zaten gelen hemsireler İstanbul'da en iyi yerlerde calisan ekiplerden olduğundan dolayi cok sorunsuz bir işlem gecirdim. Totalde 3600 greft ekildi. Şuan 4. Gundeyim, doner bolgemde cok hafif batma vs haricinde hicbir sekilde ağrı ve yaşamadım.
Ekim şıklığı ile alakali ve son durum ile alakalı görüşlerinizi bekliyorum. Umarım güzel bir süreç olur.
İlk resimler operasyon öncesine aittir. Sac kesimi oncesindeki sac durumumu da koydum