Gönderen Konu: MS HASTASINA SAÇ EKİM YAPAN HASTANE ?  (Okunma sayısı 53 defa)

Kartal1903333

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
MS HASTASINA SAÇ EKİM YAPAN HASTANE ?
« : 05 Mayıs 2025, 00:58:27 »
Arkadaşlar merhaba benim bu konuyla ilgili bir sorum var da sizlerden yardım almak istiyorum.
Şöyle ki ben 15 senedir MS hastasıyım. Çok ki hastalığım ileri bir seviyede değil ilk evreden devam ediyor.
Saç ekimi yaptırmak istiyorum bu konuyla ilgili doktorumla görüştüğümde ekim yapabilecegimi bunun benim durumumla ilgili bir problem yaratmayacağını ,hiçbir alakası olmadığını ancak temiz ve hastane ortamında yapılmasını önerdi. Bununla ilgili görüştüğüm birkaç yer bana ms hastalığına ekim yapmadıklarını söylediler. Hatta bu olaylardan sonra son doktor kontrolümde (senede bir olur) doktor doktoruma tekrar sordum durumu anlattım ve tekrar hayır bunun bir problem olmadığını normalde yapılabileceğini söyledi tekrardan.
Sorum şu ki böyle bir durum duyan karşılaşan var mı bu durumda saç ekimi yaptırmak için nasıl bir yol izlemem gerekir bilginiz var mı?
Teşekkür ederim herkese şimdiden

Hietzsche

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: MS HASTASINA SAÇ EKİM YAPAN HASTANE ?
« Yanıtla #1 : 05 Mayıs 2025, 01:24:43 »
hastalığın aktif dönemde ise bence ekime girmesen iyi olur ama şu sıralar kontrol altındaysa ve yakın zamanda atak geçirmediysen yapılabilir. kortizon kullanıyorsan o da biraz sıkıntı olabilir işin gerçeği .ekim sonrası yaraların iyileşmesi konusunda sıkıntı yaşayabilirsin .bana kalırsa bunun için özellikle dikkat et ,ekim sonrası tek nekroz vakası bile olan kliniklerden uzak dur .

Kartal1903333

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: MS HASTASINA SAÇ EKİM YAPAN HASTANE ?
« Yanıtla #2 : 05 Mayıs 2025, 02:32:14 »
15 senedir hastalığım var 2 atak geçirdim bunlarıda hastalıgımın ilk senesinde geçirdim.

Facebook Twitter Instagram