Gönderen Konu: EKSOZOM TEDAVİSİ HAKKINDA  (Okunma sayısı 199 defa)

erdoganugur

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: EKSOZOM TEDAVİSİ HAKKINDA
« Yanıtla #1 : 05 Mayıs 2025, 22:49:41 »
Ben yaptırdım. 2 haftada bir seans a çağırıyorlar kafaya iğneleme yapıp serum sürüyorlar, geri kalan günlerde de sabah akşam verdikleri serumu kullanıyorsun. Ben 8. Seansımdayım gelişmenin g si yok. Çoğu resim yalan. Ama tabi sende denemeden bilemezsin. Hep içini kurcalar. O yüzden kararı sen ver.

Yesilone

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 06 Mayıs 2025, 00:29:53 »
Ben yaptırdım. 2 haftada bir seans a çağırıyorlar kafaya iğneleme yapıp serum sürüyorlar, geri kalan günlerde de sabah akşam verdikleri serumu kullanıyorsun. Ben 8. Seansımdayım gelişmenin g si yok. Çoğu resim yalan. Ama tabi sende denemeden bilemezsin. Hep içini kurcalar. O yüzden kararı sen ver.

Anlattığın biraz da prpye benziyor ama. Eksozom o kadar kısa aralıklarla yapılmıyor doktorun söylediğine göre. 3-4 haftada bir tekrarlanıyormuş

erdoganugur

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 06 Mayıs 2025, 09:12:24 »
PRP dediğin senin kan ını alıp beyaz kan ı saçlı deriine enjekte ediyorlar. Eksozom dediklerinde ise dermaroller gibi saçını tarıyorlar kendi hazırladıkları serumu kafana sürüyorlar sonra yallah diyorlar. Ve sonra sana bi şişe serum veriyorlar tabi bunlar hep ekstra para serumu da sabah akşam kafana sürüyorlar. Piyasa da herkes böyle yapıyor. Ay 1 gelin diyen de var 2 hafta da 1 seans a gelin diyen de var. Aslında senin evde yaptığını süsleyip püsleyip senin kafana yapıyorlar. İnsanlar da birşey sanıyor.

Facebook Twitter Instagram