Gönderen Konu: SERKAN AYGIN SAÇ EKİMİ (5670 GREFT) DHI YAŞ 24  (Okunma sayısı 572 defa)

MarcineV

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
SERKAN AYGIN SAÇ EKİMİ (5670 GREFT) DHI YAŞ 24
« : 07 Mayıs 2025, 19:42:28 »
Selamlar,

Sitedeki araştırmalarımdan sonra 12 Nisan tarihinde Serkan Aygın klinikte saç ekimi yaptırdım. Operasyonu İbrahim Bey ve ekibi yürüttü. Yaklaşık 10 saat sürdü, ağrı kesici türevleri verildiği için zaten operasyon boyunca çok bir şey hissetmedim. Operasyon öncesi neredeyse alnımı son oynatabildiğim yere kadar saç çizgim çizildi. Kliniğin verdiği ekim sertifikasını ve operasyon öncesi ve sonrası fotoğraflarını da paylaşıyorum.  Takviye, şampuan ve serum olarak da kliniğin sattığı 3 aylık paketi satın aldım onlarla devam edeceğim. Ek olarak kan tahlileri sonucu eksik çıkan d vitamini ve b12 vitamini de kullanmaya başladım. 2. ay ile birlikte de prp+mezoterapiye de başlayacağım. Bundan sonraki süreçte de bu paylaşım üzerinden güncellemeleri paylaşırım.

MarcineV

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: SERKAN AYGIN SAÇ EKİMİ (5670 GREFT) DHI
« Yanıtla #1 : 07 Mayıs 2025, 19:44:11 »
Ekim sertifikası ve 1. ayın sonuçlarını da ekliyorum.
MD plus bio food supplement(5000mg biotin+saw palmetto,çinko demir,
MD plus bio şampuan
Md plus bio serum
Coledan-D3
B12 iğnesi

avcib9592

• Yeni üye
  • *
Ynt: SERKAN AYGIN SAÇ EKİMİ (5670 GREFT) DHI YAŞ 24
« Yanıtla #2 : 07 Mayıs 2025, 21:22:00 »
Merhaba, hayırlı olsun saç ekiminiz. Merak ettiğim bir şey var. Ekiminizde choi kalemleriyle ekim işlemini aynı anda tek kişi mi yaptı yoksa 2 kişi mi yaptı? Sadece ekim aşaması mı 10 saat sürdü yoksa tüm operasyon mu ?

MarcineV

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 07 Mayıs 2025, 21:44:25 »
Merhaba, hayırlı olsun saç ekiminiz. Merak ettiğim bir şey var. Ekiminizde choi kalemleriyle ekim işlemini aynı anda tek kişi mi yaptı yoksa 2 kişi mi yaptı? Sadece ekim aşaması mı 10 saat sürdü yoksa tüm operasyon mu ?

Teşekkür ederim, alım ve ekim işlemlerini İbrahim beyin ekibi yaptı, ikisi toplam 10 saat sürdü. Bana planlamayı gösterdiklerinde sanki her kişinin farklı bir yeri varmış gibi gördüm. Sormadım ama 2-3 kişi ekimi gerçekleştirdi.
MD plus bio şampuan
Md plus bio serum
Coledan-D3
B12 iğnesi

avcib9592

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 07 Mayıs 2025, 21:50:18 »
Şunu merak ettim aslında. Ben de yakın zamanda ekim yaptırdım. Kökler alındıktan sonra 2 kişi kalemlere kökleri yerleştirdi. Bir kişi de ekim işlemini yaptı. Ancak bazı ekimlerde aynı anda iki kişi kafada aynı anda çalışıyor. Sizin ekiminizde kökü kaleme yerleştiren kişiler hariç kafanızda çalışan mı 2 3 kişi vardı? Çünki benim operasyonumda tek kişi söylediğim gibi kafamda çalıştı. 4650 kök yerleştirdi. Açıkçası yaklaşık 6 saatte o kadar kçk yerleştirmesi normal mi? Bhnu anlamak için soruyorum hocam :)

kelbabangida

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 07 Mayıs 2025, 21:56:54 »
hayırlı olsun ekim gayet güzel görünüyor .kullanılan teknik nedir acaba ? dhi mi yoksa normal fue mi.

MarcineV

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 07 Mayıs 2025, 22:07:34 »
Şunu merak ettim aslında. Ben de yakın zamanda ekim yaptırdım. Kökler alındıktan sonra 2 kişi kalemlere kökleri yerleştirdi. Bir kişi de ekim işlemini yaptı. Ancak bazı ekimlerde aynı anda iki kişi kafada aynı anda çalışıyor. Sizin ekiminizde kökü kaleme yerleştiren kişiler hariç kafanızda çalışan mı 2 3 kişi vardı? Çünki benim operasyonumda tek kişi söylediğim gibi kafamda çalıştı. 4650 kök yerleştirdi. Açıkçası yaklaşık 6 saatte o kadar kçk yerleştirmesi normal mi? Bhnu anlamak için soruyorum hocam :)

Aynen öyle hocam haricinde 2-3 kişi daha vardı
MD plus bio şampuan
Md plus bio serum
Coledan-D3
B12 iğnesi

MarcineV

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 07 Mayıs 2025, 22:08:02 »
hayırlı olsun ekim gayet güzel görünüyor .kullanılan teknik nedir acaba ? dhi mi yoksa normal fue mi.

Teşekkür ederim DHI tekniği ile ekildi.
MD plus bio şampuan
Md plus bio serum
Coledan-D3
B12 iğnesi

OnNumero

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 08 Mayıs 2025, 19:29:25 »
hayırlı olsun güzel ekim umarım sonuda güzel biter.
bu arada sakıncası yoksa dostum ekim maliyetini öğrenebilirmiyiz.

MarcineV

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 08 Mayıs 2025, 19:33:49 »
hayırlı olsun güzel ekim umarım sonuda güzel biter.
bu arada sakıncası yoksa dostum ekim maliyetini öğrenebilirmiyiz.

Teşekkür ederim ekime 2500 euro ödedim. 3 aylık set de 8500 tl tuttu.
MD plus bio şampuan
Md plus bio serum
Coledan-D3
B12 iğnesi

thatkerem3

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 08 Mayıs 2025, 19:38:34 »
Selamlar,

Sitedeki araştırmalarımdan sonra 12 Nisan tarihinde Serkan Aygın klinikte saç ekimi yaptırdım. Operasyonu İbrahim Bey ve ekibi yürüttü. Yaklaşık 10 saat sürdü, ağrı kesici türevleri verildiği için zaten operasyon boyunca çok bir şey hissetmedim. Operasyon öncesi neredeyse alnımı son oynatabildiğim yere kadar saç çizgim çizildi. Kliniğin verdiği ekim sertifikasını ve operasyon öncesi ve sonrası fotoğraflarını da paylaşıyorum.  Takviye, şampuan ve serum olarak da kliniğin sattığı 3 aylık paketi satın aldım onlarla devam edeceğim. Ek olarak kan tahlileri sonucu eksik çıkan d vitamini ve b12 vitamini de kullanmaya başladım. 2. ay ile birlikte de prp+mezoterapiye de başlayacağım. Bundan sonraki süreçte de bu paylaşım üzerinden güncellemeleri paylaşırım.
hayırlı olsun bende 19 yaşındayım serkan aygınla görüşmüştüm ekim için yaşımdan dolayı ekime uygun olmadığımı ifade etmişlerdi

spokesperson

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 08 Mayıs 2025, 23:31:11 »
Hayırlı olsun çok güzel ve kaliteli bir saç ekimi olmuş umarım sonucuda sizi mutlu eder sıklık ön çizgi çok güzel duruyor

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 09 Mayıs 2025, 02:39:22 »
Selamlar saç ekiminiz hayırlı olsun planlama gayet güzel işçilik harika
Saç ekimi tasarımız çok güzel ön çizgi saç yönleri sıklık kabuk sonrası görüntü çok başarılı duruyor
Sağlıklı bir saç ekimi süreci umarım güzel bir sonuç elde ederiz 12 ayın sonunda geçmiş olsun
Global Moderator

MarcineV

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 09 Mayıs 2025, 10:01:44 »
Selamlar saç ekiminiz hayırlı olsun planlama gayet güzel işçilik harika
Saç ekimi tasarımız çok güzel ön çizgi saç yönleri sıklık kabuk sonrası görüntü çok başarılı duruyor
Sağlıklı bir saç ekimi süreci umarım güzel bir sonuç elde ederiz 12 ayın sonunda geçmiş olsun

Hintell hocam çok teşekkürler, anladığım kadarıyla şok dökülme süreci de başladı gibi duşta olsun serum sürerken olsun elime bayağı saç teli geliyor
MD plus bio şampuan
Md plus bio serum
Coledan-D3
B12 iğnesi

Facebook Twitter Instagram