Gönderen Konu: 16 yaşımda kel kalacağım  (Okunma sayısı 143 defa)

MrTyln

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 16 yaşımda kel kalacağım
« Yanıtla #1 : 10 Mayıs 2025, 12:07:54 »
Doktora gitmekle başla. Kan tahlillerine baksınlar. Bence gıdalarımızla alakalı bu durum ama elden gelen bişey yok. Eski nesil ile bugünün nesli arasında en ciddi fark gıda farkı. Başka bir ortak nokta bulamıyorum. Yemeni içmeni düzenle kan tahliline baktır. Önceden 18 yaşında kellik problemi yaşayan insan yoktu bu topraklarda gıdanın kirlenmesiyle başladı bunlar diye düşünüyorum. Tabi bu benim fikrim aksini düşünenler olabilir.

wild horses

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 10 Mayıs 2025, 20:45:51 »
Yeni nesilde saç dökülmesi çok görüyorum bizim zamanımızda böyle bir şey yoktu lise bitene kadar herkesin saçı gürdü
  • Yaşınız 36
Günlük 1 mg finasterid
Günde iki defa biotin

geleceğin keli

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 10 Mayıs 2025, 20:47:46 »
usta genetik dökülme mi saç çizgisinden anlaşılamaz mi 16ya bile girmeme 5 ay var 15im daha

wild horses

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 10 Mayıs 2025, 20:49:42 »
usta genetik dökülme mi saç çizgisinden anlaşılamaz mi 16ya bile girmeme 5 ay var 15im daha

Evet genetik dökülme saç çizgisi bozulur geriye gider ailende kellik durumu nasıl o onemli
  • Yaşınız 36
Günlük 1 mg finasterid
Günde iki defa biotin

MrTyln

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 10 Mayıs 2025, 20:50:21 »
Yeni nesilde saç dökülmesi çok görüyorum bizim zamanımızda böyle bir şey yoktu lise bitene kadar herkesin saçı gürdü

Kesinlikle öyle ve bu durumu genetik diye geçiştiremeyiz. Genetikse eğer bizden önceki neslin saçı ne zaman dökülüyorsa bizimkide o zaman dökülecek 16 yaşında adamın saçımı dökülür 18 yaşında adamın tepesi otoban gibi açılırmı ya bu insanlar daha çocuk. Bir toplumda saç dökülme yaşı neden değişmiş olabilir tüm toplumu aynı anda değiştiren şey ne olabilir diye düşündüğümde kullandığımız ilaçlar diyemeyeceğim zira bu yaşlardaki insanlar doğru düzgün hasta bile olmuyorlar. Çoğunun en fazla yaşadığı basit bir grip doktora bile gitmiyorlar salya sümük iyileşiyorlar. Bizi değiştiren şey yediğimiz gıdalar kesinlikle. Koca bir nesli bozabilecek tek şey gıda diye düşünüyorum. Alkol diyemeyiz sigara diyemeyiz bunlar bizim ortak özelliklerimiz değil herkes kullanmıyor bunları. Başka etkenlerde vardır elbet ama en önemli şeyin ben gıdalarımız olduğunu düşünüyorum. Bizden önceki nesil organik tohumdan organik tarımdan besleniyordu bizimle beraber bu değişti.

geleceğin keli

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 10 Mayıs 2025, 20:55:21 »
Evet genetik dökülme saç çizgisi bozulur geriye gider ailende kellik durumu nasıl o onemli
hocam dayım babam ikiside kel benim anlamadığım durum saçım arkadan da yandan da aynı oranda dökülüyor genetik dökülmede arka taraf yan taraf dökülür mü top oynayacağım yaşta uğraştığım şeylere bakın inanın kafayı yiyeceğim

wild horses

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 10 Mayıs 2025, 20:59:44 »
Kesinlikle öyle ve bu durumu genetik diye geçiştiremeyiz. Genetikse eğer bizden önceki neslin saçı ne zaman dökülüyorsa bizimkide o zaman dökülecek 16 yaşında adamın saçımı dökülür 18 yaşında adamın tepesi otoban gibi açılırmı ya bu insanlar daha çocuk. Bir toplumda saç dökülme yaşı neden değişmiş olabilir tüm toplumu aynı anda değiştiren şey ne olabilir diye düşündüğümde kullandığımız ilaçlar diyemeyeceğim zira bu yaşlardaki insanlar doğru düzgün hasta bile olmuyorlar. Çoğunun en fazla yaşadığı basit bir grip doktora bile gitmiyorlar salya sümük iyileşiyorlar. Bizi değiştiren şey yediğimiz gıdalar kesinlikle. Koca bir nesli bozabilecek tek şey gıda diye düşünüyorum. Alkol diyemeyiz sigara diyemeyiz bunlar bizim ortak özelliklerimiz değil herkes kullanmıyor bunları. Başka etkenlerde vardır elbet ama en önemli şeyin ben gıdalarımız olduğunu düşünüyorum. Bizden önceki nesil organik tohumdan organik tarımdan besleniyordu bizimle beraber bu değişti.

Aslijda birkac nedeni var bunun gıda değişimi tek basına bir ölçü olamaz bizim zamanımızda da ahım şahım beslenmedik bizim zamanımızda da abur cuburlar vardı her türlüsü bence sorun bizden sonraki nesil asiri stresli yaşıyorlar küçükken başlayan baskı evde çocukluk geçirme sınav gelecek kaygısı bu çocukları erkenden kellestiriyor biz çocukken enerjimizi sokaklarda attık dayak da yedik annemizden babamızdan öğretmenden ama yapımız cok sağlam bence cok etkilenmedik psikolojik terimleri bilmiyorduk şimdiki gibi anksiyete falan hic duymadım ben enerjimizi iyi atıyorduk biz tabi henuz bozulmamış gıdalara da erişiyorduk otuza kadar sac dökülmesi yaşayan görmedim geneld otuzdan sonra başladı benim gibi bu konu cok onemli bence şimdiki nesil neden erkenden sac döküyor bunu tartışalım
  • Yaşınız 36
Günlük 1 mg finasterid
Günde iki defa biotin

wild horses

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 10 Mayıs 2025, 21:03:08 »
hocam dayım babam ikiside kel benim anlamadığım durum saçım arkadan da yandan da aynı oranda dökülüyor genetik dökülmede arka taraf yan taraf dökülür mü top oynayacağım yaşta uğraştığım şeylere bakın inanın kafayı yiyeceğim

İki
Taraftan kellik geni almış olabilirsin hemen korkma seni kendine getirecek psikolojik çözüm saçını kısaltmak bir süre saç dökülme sorununu unutursun diye düşünüyorum çünkü senin yaşında biri ne medikal tedavi ne de ekim falan bunlara giremez çok tehlikeli saçını kısalt beklemeye almalısın kan tahlili yaptıracaksın baska bir sey yapamazsın su an
  • Yaşınız 36
Günlük 1 mg finasterid
Günde iki defa biotin

geleceğin keli

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 10 Mayıs 2025, 21:06:21 »
İki
Taraftan kellik geni almış olabilirsin hemen korkma seni kendine getirecek psikolojik çözüm saçını kısaltmak bir süre saç dökülme sorununu unutursun diye düşünüyorum çünkü senin yaşında biri ne medikal tedavi ne de ekim falan bunlara giremez çok tehlikeli saçını kısalt beklemeye almalısın kan tahlili yaptıracaksın baska bir sey yapamazsın su an
hocam saçım hem alnımı kapatmama yardımcı oluyor hem de kıvırcık kumral olduğu için herkesin dikkatini çekiyor  gittiğim ortamlarda hep iltifat alırım bu konuda kestirmem özgüvenimi azaltır saçımı öne atıp alnımı kapatmak umarım bir kaç sene beni kurtarır

wild horses

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 10 Mayıs 2025, 21:09:12 »
hocam saçım hem alnımı kapatmama yardımcı oluyor hem de kıvırcık kumral olduğu için herkesin dikkatini çekiyor  gittiğim ortamlarda hep iltifat alırım bu konuda kestirmem özgüvenimi azaltır saçımı öne atıp alnımı kapatmak umarım bir kaç sene beni kurtarır

Sen bilirsin ama alnınız kapatamayacak duruma gelirsen o kötü insanları kısa saçına alıştır birkac kız beğenecek diye bu işkenceyi çekme yine de sen bilirsin tabi
  • Yaşınız 36
Günlük 1 mg finasterid
Günde iki defa biotin

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 11 Mayıs 2025, 00:31:07 »
Genetik dökülmeni stresle aşırı agresifleştirirsin dikkat et beslenmenede dikkat et 20 ye kadar dayan sonra finasteridi çek baba
Tedavim ;
Proscar sprey %0,035
Avodart(Dutasterid) Sprey %0,020 (haftada 1)
Ketokonazol %2 şampuan 2 günde 1
Hint yağı
Glutensiz laktozsuz beslenme

TAMAMEN ANDROJENSİZ BİR SAÇ DERİSİ☑️

thatkerem3

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 11 Mayıs 2025, 01:10:26 »
herkese merhabalar kıvırcık ve uzunluğu dudağıma kadar gelen bir saçım var her banyoda resimdeki kadar saçım dökülüyor
benimde 15-16 yaşımda kıvırcık ve çok saçım vardı saç çok dökülüyordu ama kellik belli değildi yinede tr de gitmediğim doktor kalmadı prp mezoterapi kök hücre eksozom majistral bilinen tüm tedavileri yaptırdım sabah akşam mınoksil topikal finastried başka vitaminler kafama sürdüm düzenli vitaminler ve xpecia kullandım hem vaktim gitti hemde babamın bu süreçte 300 bin tl nin üstünde parası gitti şimdi 4 ay sonra 20 yaşına gireceğim sonuç ne hüsran kel kalmak üzereyim kullandığım ilaçlardan dolayı cinsel olarak sıkıntılar yaşıyorum sana tavsiyem kardeşim bu kellik sana atadan mirassa hiç tedavilere fln başlayıp doktorlara paranı kaybetme kendine yatırım yap kel kalacağına kendini ikna et çünkü saçında belli seyreklikler olunca arkadaşların dalga geçmeye kalkacak senin normalde bakmayacağın kız sana bakmayacak 3 4 seneye kel kalırsan yaşıtın kızlarla hiç uğraşma 30+ milflere oyna onlar için kelliğin önemi en güzellerinii bile düşürürsün bir şekilde para kazan bok gibi paran olsun hiçbir olumsuzluklara kafanı takma unutma kılda keramet olsa malum yerlerde çıkmazdı bide burdaki 40 yaşının üstündeki dayıların finastried dutastride kullan gibi tavsiyelerini dinleme erkekliğin biter onlar çoluk cocuk yapmışlar takılacakları kızla takılmışlar 40 yaşında saçları dökülmüş dht bloklayıcı bu ilaçları kullanmışlar yani senin için önemli cinsellik bir sıkıntın sorun olursa yaz bana kardeşim
« Son Düzenleme: 11 Mayıs 2025, 01:20:35 Gönderen: thatkerem3 »

thatkerem3

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 11 Mayıs 2025, 01:28:43 »

Aslijda birkac nedeni var bunun gıda değişimi tek basına bir ölçü olamaz bizim zamanımızda da ahım şahım beslenmedik bizim zamanımızda da abur cuburlar vardı her türlüsü bence sorun bizden sonraki nesil asiri stresli yaşıyorlar küçükken başlayan baskı evde çocukluk geçirme sınav gelecek kaygısı bu çocukları erkenden kellestiriyor biz çocukken enerjimizi sokaklarda attık dayak da yedik annemizden babamızdan öğretmenden ama yapımız cok sağlam bence cok etkilenmedik psikolojik terimleri bilmiyorduk şimdiki gibi anksiyete falan hic duymadım ben enerjimizi iyi atıyorduk biz tabi henuz bozulmamış gıdalara da erişiyorduk otuza kadar sac dökülmesi yaşayan görmedim geneld otuzdan sonra başladı benim gibi bu konu cok onemli bence şimdiki nesil neden erkenden sac döküyor bunu tartışalım
abi biz türkler tarihtede yüzyıllardır keliz bu saç dökülme yaşı nesilden nesile 3-4 yaş geriye çeker mesela babamın saçı 18 de dökülmeye başlamış benimki de 14 de hatta bununla ilgili geçerli bir araştırma vardı yani demek istediğim kellik her zaman varmış size denk gelmemiş yani

wild horses

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 11 Mayıs 2025, 01:32:32 »
abi biz türkler tarihtede yüzyıllardır keliz bu saç dökülme yaşı nesilden nesile 3-4 yaş geriye çeker mesela babamın saçı 18 de dökülmeye başlamış benimki de 14 de hatta bununla ilgili geçerli bir araştırma vardı yani demek istediğim kellik her zaman varmış size denk gelmemiş yani

Kardeşim olabilir bu ama
Genelde kimsenin kelleştiğini görmedim lise boyunca onu demek istiyorum hayatımda gördüğüm insan sayısı on degil yanı yüzlerce binlerce insan gördük sınıfta 45 kişiydik yarısından 30 kişi erkekti otuzu da mi gür saçlı olur hadi benim sınıf tesadüf diyelim baska sınıflarda öyleydi ya da okul dışında olanlar da saçlıydı bence nesilde bir sorun var
  • Yaşınız 36
Günlük 1 mg finasterid
Günde iki defa biotin

Facebook Twitter Instagram