Gönderen Konu: 18 yaşında saç ekimi tavsiyesi  (Okunma sayısı 66 defa)

Ahmet Burak Olkun

• Yeni üye
  • *
18 yaşında saç ekimi tavsiyesi
« : 10 Mayıs 2025, 11:40:13 »
Merhabalar 18 yaşındayım ve küçüklükten beri saçım seyrek ve bu artık canımı fena halde sıkmaya başladı Allaha şükür öyle aşırı bi durum değil ama şu yaşta saçımı azcık kısaltınca o seyrekliğin öne çıkması yada saçımı istediğim gibi tarayıp kestirememek zoruma gidiyor bende bu yazın saç ekmeyi düşünüyorum saçlarımı sıklaştırırsam bu beni ve psikolojimi iyi etkiler diye düşünüyorum. Acıbadem saç ekim merkezinden bilgi ve fiyat aldım 4000 ila 5000 arası greft ekim olur dedi değişkenlik gösterebilirmiş ve 70000tl fiyat çıkardılar, çok şükür maddi olarak sıkıntımız yok ailem yapıcaksan iyi biyere yaptıralım diyor daha sonra pişman olmamak için.
Sizlere sorum
-Tavsiye edebilceğiniz aşırı pahalı olmayan (300 400 bin gibi) ve iyi sonuçlar çıkartan sizinde memnun kaldığınız istanbul içi saç ekim merkezleri nelerdir?
-Donör bölgesinde ekim sonrasında aşırı bi seyreklik olur mu?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Nerterver

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 18 yaşında saç ekimi tavsiyesi
« Yanıtla #1 : 10 Mayıs 2025, 20:55:57 »
18 çok  erken hocam benim 16 yaşından beri dökülüyor 21 yaşından gün almaya başladığımdan beri inanılmaz dökülüyor ve geri çıkışlarda zor oluyo hadi anasını ağlattı diyebilirim  tepeden çekince açıklık fazla gibi geliyor insana ama ön çizgin bozulmamış yaptırma saç ekimi az bekle saçların açık renkli birtık güneşte fotoğrafta falan ışık fazla olunca moralin bozuluyordur seni çok iyi anlıyorum benim ailemde kel yok mesela ne anada ne babada ama piyango bana çıktı bekle çevrene falan bakma finasteride xpecia falanda kullanma 18 erkekliğe ilk adım yaşları sakal penis gelişimi cinsel kimlik vs 18den sonra rayına oturmaya başlıyor minox için erken baya saçın var 1 yıl sabret bakalım ne kadar ileryecek olmadı seneye çok dökülürse minox'a başlarsın 20'e oldunmu xpecia derken 21-22 e kadar dayanmaya çalış çünkü inan belli olmuyor ne zaman kuduracağı dökülmenin üstte yazdım 20 yaşını doldurduğumdan beri anasını ağlattı saçımın ama sakalım vücud kıllarımda dökülmenin arttığı yaşlarda çıktı sakalım saçımla eş değer gidiyor saçım dökülüyor sakalım çıkıyor:)

Ahmet Burak Olkun

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 10 Mayıs 2025, 21:13:21 »
Yazın için sağol abim dediklerinde haklısın tamamen. tahminimce saçlarım dökülürse şuan dökülmüyor ama babamınki gibi erkek tipi önlerde açıklık olur oyüzen ona göre planlancak bir saç ekimi hala mantıklı geliyor donör bölgem sağlıklı zaten bakalım işin ustası bir hekimle konuşup karar vericeğim

Ahmet Burak Olkun

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 18 Mayıs 2025, 12:03:10 »
neden kimse yardımcı olmuyor :-\

Facebook Twitter Instagram