Gönderen Konu: [Muğla] Büşra Saç Ekim Merkezi 6100 Greft Yaş: 29 / 01.05.2025  (Okunma sayısı 3207 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Saç ekim sürecin normal seyrinde devam ediyor dostum ekilen bölge sağlıklı duruyor
Resimlerini foruma yükle hızlı resim uygulaması bir sonra siliniyor otomatik linkler kendiliğinden sürecin kaybolur sonra emeğin çöpe gider uyarayım seni
Global Moderator

Sonfenerli3222

• Jr. Member
  • **
hintel hocam bu kadar açıklığa niye 6100 greft ekilmiş garibime gitti 3 bin greft'e burası tamamlanamaz mı?

Hairnolamaz

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
 |-nazarboncugu-|O greft sayısına göre ense ve yan kısımlar iyi toparlamış. Maşallah diyelim

Beyonder

• Hero Member
Merhabalar hayırlı olsun
Greft sayısı benim de benim de dikkatimi çekti daha gençsiniz dökülmeler devam edecek çünkü.
Şuan da hızlı toparlanıyorsunuz gibi gözüküyor normal seyrinde devam ediyor umarım 4. ay fotoğraflarınızda güzel şeyler belli olur :)
  • Yaşınız 30
Prozinc Plus

Arslandoqan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ekim sürecin normal seyrinde devam ediyor dostum ekilen bölge sağlıklı duruyor
Resimlerini foruma yükle hızlı resim uygulaması bir sonra siliniyor otomatik linkler kendiliğinden sürecin kaybolur sonra emeğin çöpe gider uyarayım seni
Teşekkür ederim uyarılarınız için şimdi dikkatimi çekti evet eskiden kalma alışkanlık benimki  :) eski yüklediklerimi değiştirme imkanım var mıdır acaba

Arslandoqan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
hintel hocam bu kadar açıklığa niye 6100 greft ekilmiş garibime gitti 3 bin greft'e burası tamamlanamaz mı?
fotoğrafta gördünüz biraz karanlık olduğu için ön yan  kısımlar dökülmüş görünüyor ama ön taraf baya bi dökülmüştür. Normalde 5 bin greft ekilecekti. tepe bölgesine arşimet tekniği çalışıldığı için ve donör bölgem müsait olduğu için bu kadar greft alındı.

Arslandoqan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhabalar hayırlı olsun
Greft sayısı benim de benim de dikkatimi çekti daha gençsiniz dökülmeler devam edecek çünkü.
Şuan da hızlı toparlanıyorsunuz gibi gözüküyor normal seyrinde devam ediyor umarım 4. ay fotoğraflarınızda güzel şeyler belli olur :)

Merhabalar, teşekkür ederim.
orta kısım dökülecek gibi ama ilerde 5-6 yıl sonra 2.ekimi düşünüyorum. ön tarafları sık bi ekim ve tepe bölgesine arşimet tekniği uygulandığı için greft sayısı max o kadar çıktı :)

Arslandoqan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
|-nazarboncugu-|O greft sayısına göre ense ve yan kısımlar iyi toparlamış. Maşallah diyelim
Teşekkür ederim. Klinik 2 kutu ense spreyi verdi kullandıktan sonra 2 hafta sonra çok hızlı toplanmaya başladı.

Fakin10

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun süreç aynı gidiyor benimde sabırsızlıkla bekliyoruz aynı gün ektirmişiz 😁 şu süreç geçsede rahatlasak artık hep bi beklemedeyiz takviye olarak ne kullanıyosunuz acaba

Beyonder

• Hero Member
Merhabalar, teşekkür ederim.
orta kısım dökülecek gibi ama ilerde 5-6 yıl sonra 2.ekimi düşünüyorum. ön tarafları sık bi ekim ve tepe bölgesine arşimet tekniği uygulandığı için greft sayısı max o kadar çıktı :)

Finasterid kullanırsanız dökülmeler olmayacaktır (normal herkesin günlük olanlar hariç)
İsterseniz şans verip en az 1 sene kullanın durumun gidişiatına göre yol alabiliriniz.
  • Yaşınız 30
Prozinc Plus

enesss.1990

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun ekimin dostum. Greft sayısı benim de dikkatimi çekti. Umarım istediğin sonuca ulaşırsın

Kullanıcı2333001

• Full Member
Finasterid ne zaman etkisini göstermeye başlıyor 45 gündür kullanıyorum hala bi etkisini göremedim değişiklik yok gibi hatta daha fazla döküldü

Beyonder

• Hero Member
Finasterid ne zaman etkisini göstermeye başlıyor 45 gündür kullanıyorum hala bi etkisini göremedim değişiklik yok gibi hatta daha fazla döküldü

Dostum hadi ama 45 gün :) Ki şok dökülme evresindesisin. İlacın tam etkisi 1-1.5 yılda sonuç gösteriyor. Biraz daha sabır etmelisin. Finasterid ayrıca DHT kaynaklı dökülmeyi durduruyor. Dahiliyeden testlerini yaptırın eksik vitaminlerini belirle, yeme içme düzenini ayarla ve sıcak havalarda dökülme oranı artabiliyor. Yakında dökülmeler epey azalacaktır.
  • Yaşınız 30
Prozinc Plus

Arslandoqan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhabalar hayırlı olsun

teşekkür ederim ense bölgesi ve yan bölgeler cok iyi toparlandı evet. Sonbahar aylarında herşey belli olur  ;)

Facebook Twitter Instagram