Saç Ekimi Sonuçları
Saç ekim sürecin normal seyrinde devam ediyor dostum ekilen bölge sağlıklı duruyor Resimlerini foruma yükle hızlı resim uygulaması bir sonra siliniyor otomatik linkler kendiliğinden sürecin kaybolur sonra emeğin çöpe gider uyarayım seni
hintel hocam bu kadar açıklığa niye 6100 greft ekilmiş garibime gitti 3 bin greft'e burası tamamlanamaz mı?
Merhabalar hayırlı olsunGreft sayısı benim de benim de dikkatimi çekti daha gençsiniz dökülmeler devam edecek çünkü. Şuan da hızlı toparlanıyorsunuz gibi gözüküyor normal seyrinde devam ediyor umarım 4. ay fotoğraflarınızda güzel şeyler belli olur
|-nazarboncugu-|O greft sayısına göre ense ve yan kısımlar iyi toparlamış. Maşallah diyelim
Merhabalar, teşekkür ederim.orta kısım dökülecek gibi ama ilerde 5-6 yıl sonra 2.ekimi düşünüyorum. ön tarafları sık bi ekim ve tepe bölgesine arşimet tekniği uygulandığı için greft sayısı max o kadar çıktı
Finasterid ne zaman etkisini göstermeye başlıyor 45 gündür kullanıyorum hala bi etkisini göremedim değişiklik yok gibi hatta daha fazla döküldü