Gönderen Konu: Minoxile başlamalı mıyım ?  (Okunma sayısı 548 defa)

Atibbaba

• Sr. Member
Ynt: Minoxile başlamalı mıyım ?
« Yanıtla #1 : 15 Mayıs 2025, 11:19:27 »
Genel tepeden böyle sadece önlere kullanmayı düşünüyorum
  • Yaşınız 23
  • Medikal Tedavi Propecia,Xpecia,B12,Folik Asit, D vitamini
Mevlam bir çok dert vermiş beraber derman vermiş,bu öldürücü saç dökülmesine neden ilaç vermemiş? Psikolojim aşırı bozuldu bittim saygılar…

Atibbaba

• Sr. Member
« Yanıtla #2 : 15 Mayıs 2025, 11:41:52 »
+
  • Yaşınız 23
Mevlam bir çok dert vermiş beraber derman vermiş,bu öldürücü saç dökülmesine neden ilaç vermemiş? Psikolojim aşırı bozuldu bittim saygılar…

Gkmn

• Full Member
« Yanıtla #3 : 15 Mayıs 2025, 23:49:11 »
Hayır böyle devam

Atibbaba

• Sr. Member
« Yanıtla #4 : 16 Mayıs 2025, 13:59:39 »
Islak
  • Yaşınız 23

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 16 Mayıs 2025, 14:42:00 »
Başlarsan kendi saçlarınıda kaybedersin minoxil kullanılıcak bi illet diil
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

Saymın

• Full Member
« Yanıtla #6 : 28 Mayıs 2025, 07:34:30 »
6 aydır propecia kullanıyorum.

Hocam ben uzun yıllar minox dut kullandım. Forumda sana ait diğer konularını da okuyunca çok şaşırdım. Sana tavsiyem asla ama asla minoxa başlama. Ben bıraktım nerdeyse kel kaldım. Minox ömür boyu kullanman gereken bir sprey . Etkisi kullandığın dönemle sınırlı ve saç bağımlı hale geliyor. Sana moral vermek için vs söylemiyorum ama ciddi anlamda saçına tedavi gerek yok. Sen bu tarz yerlerde takılırsan daha fazla stres yaparsın gerek yok hayatına odaklan. Saçın için maximum biotin derma keta bunları yaparsın birde biberiye yağı. Fin konusunda bir sürü yazı vs okudum. Bu saç için o yan etkiyi almaya değmez. Fin kullanırken yan etki almıyorum demişsin. Zaten asıl yan etki uzun yıllar kullanımdan sonra başlıyor. Yani sana olacağını söyliyim. Bu saç seni en az 40 a kadar götürür. Ve 40 ında bile max olacak şey şakaklardan açııma olacaktır öyle gözüküyor.45 te saç bu kadar değerli olursa senin için ekim yaparsın. Kaldı ki şuanki saçının halinin yarısına sahip olsa bayram edecek insanlar var. Elin yüzün düzgün birine benziyorsun. Hiç hemde hiç gerek yok tedaviye. O bebek saçlar olsa ne olur sende olmasa ne olur. Yazıktır hocam vucuda kimyasal sokup hormonlarınla oynamaya değmez. Burda bu kadar uzun yazma sebebim üzülüyorum şöyle toplu iğne ucu kadar sorun var belki saçında (keza bence asla yok da). Bunun için hormon baskılamalar vs gerek yok. O hormonların yan etkisi sadece cinsellikle sınırlı değil haberij olsun. Psikolojik sıkıntısı cinsellikten daha kötü. Sorun olursa hem min hem dut fin için yardımcı olurum.
  • Yaşınız 27

Facebook Twitter Instagram