Saç Ekimi Sonuçları
Süper sonuç. Maşallah diyelim. Darısı biz ektireceklerin başına. Ayrıca k7 derken k2 vitaminin m7formumu hangi marka kullanıyorsunuz ve dermaroller hangi marka 0.5 lik olan mı ?
Çok başarılı bir sonuç olmuş. Özellikle dikkat ettiğim şey ön tarafta başarılı sonuç alanların bile çoğunda saç dipleri ince ve tel tel görünüyor yukarı doğru gürleşiyor sizinkinde böyle bir durum yok. Önümüzdeki ay bir yer seçip ekim için adım atacağım kafamdaki yer asmed idi ama birkaç gündür forumda sonuçlara bakıyorum açıkçası asuman'da ektirenlerin son halleri çok daha başarılı ve çok daha gür görünüyor. Tabiki kişiden kişlye değişiklik gösteren bir şey saç ekimi olayı ama bu forumdaki "sonuç" başlıklarından sonra Serkan Aygın ve Asuman arasında kaldım. Sakıncası yoksa 3000 küsür graft için ne kadar ödediğinizi öğrenebilir miyim özelden de yazabilirsiniz eğer fiyat yazmak kural dışı ise
Güzel olmuş hayırlı olsun
Bu saç bence harika olur tramp
Teşekkürler daha iyisi sizin olsun
Hayırlı olsun, güzel bir ekim olmuş
Maşallah. Güzel ekim olmuş. Hayırlı olsun
Derma Roler ve kullandığınız takviyeleri Asuman hanım mı önerdi mesela konozol Alpha lipoik asit
Maşallah senin saçlar baya iyi olmuş, benım ön hat çıksada arka kısımlarda hala çıkmayan bölgeler var.