Saç ektirenler kervanına sonunda katıldım gençler alırım bi hayırlı olsun

Dökülmelerin durmasını beklemek , olanları da kurtarmanın stresi epey uğraştırdı beni bu yorucu sürecinde sonunda kalanlarla güzel bir ekim yaptırmayı hedefledim 1 senedir aktif dökülme yok omega 3 + xpecia günde 1 ekim öncesinde kullandığım takviyeler bunlara birinci aydan sonra tekrar başlayıp kökleri desteklemeyi düşünüyorum yaşım 33 bu arada
Merkez araştırmamda yaklaşık 5-6 aylık araştırma , forum konu takibi ve görüşmeler neticisinde karar verdim saç ekimi işlemi pek riske atılabilecek işlem değil bu konu dada işi ince eleyip sıkı dokuyanlardanım forumun katkısı büyük ama benzer kalite de bir ekim için çok yüksek meblaglar ödemek te bana pek mantıklı gelmedi diyebilirim ve öyle bir bütçemde yoktu bütçeme en uygun ve ekim kalitesini iyi gözlemlediğim Ers clinic de 5700 greftlik işlemim yapıldı
Operasyon beklediğimin aksine kolay geçti tam 9 sürdü ama ameliyatta film vs internette dolaşırken ara ara da ekimci arkadaşlar muhabbettle zamanın nasıl geçtiğini anlamadım ama ta ki ameliyat bitince oluşan boyun tutulmasında farkına vardım
Velhasıl kelam saç ekimi yaptırdım fue methodu kullanıldı şuan antibiyotiklere devam akabinde yıkamalara başladım ilk yıkama resmi ektedir yorumlarınızı bekliyorum
TEŞEKKÜRLER !