Gönderen Konu: Medeks saç ekimi, 40 yaş  (Okunma sayısı 5301 defa)

nitsuga

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Medeks saç ekimi, 40 yaş
« Yanıtla #46 : 12 Eylül 2025, 02:41:04 »
3. ay son durum bu şekilde arkadaşlar; üst bölgede enfeksiyon sonrası oluşan çukurlar canımı sıkmıyor değil. Anladığım kadarıyla oralarda saç da çıkmayacak. Bu kadar hasarlı olacağını bilseydim ektirir miydim? Sanmıyorum.
« Son Düzenleme: 12 Eylül 2025, 02:53:11 Gönderen: nitsuga »
  • Ekim Merkezi ismi Medeks

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 12 Eylül 2025, 12:03:50 »
Kestirdiniz mi saçları ?
Global Moderator

........

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #48 : 12 Eylül 2025, 14:59:17 »
3. ay son durum bu şekilde arkadaşlar; üst bölgede enfeksiyon sonrası oluşan çukurlar canımı sıkmıyor değil. Anladığım kadarıyla oralarda saç da çıkmayacak. Bu kadar hasarlı olacağını bilseydim ektirir miydim? Sanmıyorum.

Grupta bilindik olan bazı kişiler var abi onlara pek bakma yaklaşık 200-300 konu okumuşum belkide daha fazla bilindik Ekim yerleri olunca kötülemezler farklı yer olunca umursamaz olurlar konuma bakmazlar merdivenalti derler bende de yüzeysel nekroz oluştu konuma bakabilirsin benim düşüncem sık Ekim yapmaya çalıştıkları için ve fazla kanal actiklarinda olabilir yani orda saç çıkma ihtimali %10-15 çıkmasa da etraftaki saçlar.az.da olsa kamufle eder revize istersin şimdiden sözünü al abi . İnşallah saçların iyi çıkar

nitsuga

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 15 Eylül 2025, 16:39:27 »
Kestirdiniz mi saçları ?
Evet kısa saçlarla uzunlar çok birbirine girmişti.

nitsuga

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 15 Eylül 2025, 16:46:19 »
Grupta bilindik olan bazı kişiler var abi onlara pek bakma yaklaşık 200-300 konu okumuşum belkide daha fazla bilindik Ekim yerleri olunca kötülemezler farklı yer olunca umursamaz olurlar konuma bakmazlar merdivenalti derler bende de yüzeysel nekroz oluştu konuma bakabilirsin benim düşüncem sık Ekim yapmaya çalıştıkları için ve fazla kanal actiklarinda olabilir yani orda saç çıkma ihtimali %10-15 çıkmasa da etraftaki saçlar.az.da olsa kamufle eder revize istersin şimdiden sözünü al abi . İnşallah saçların iyi çıkar
Daha önce, “6. aydan sonra da çıkış olmazsa revize ederiz” şeklinde bir ifade kullanılmıştı; ancak bu sözün ne kadar arkasında duracaklarından emin değilim. Elimde resmi bir dayanak yok sonuçta.

........

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #51 : 15 Eylül 2025, 19:42:26 »
Daha önce, “6. aydan sonra da çıkış olmazsa revize ederiz” şeklinde bir ifade kullanılmıştı; ancak bu sözün ne kadar arkasında duracaklarından emin değilim. Elimde resmi bir dayanak yok sonuçta.

Bence dikkatli ol bildiğim kadarıyla 1 yıldan sonra revize edilir 6 ay erken gibi doğru biliyorsam

nitsuga

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 23 Eylül 2025, 17:08:56 »
Üç buçuk ayın son durumu

İleas

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 23 Eylül 2025, 17:34:44 »
Hocam öncelikle geçmiş olsun . Donör bölgen iyi toparlamış . Senin işleminde benimki gibi açık büyük alan . Paylaşımlarını takip ediyor olacağım .

makkim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 23 Eylül 2025, 17:52:48 »
Donor toparlamaya başlamış. İnşallah bundan sonra saçların cikmasina odaklanirsiniz. Açıkçası ben de ikinci ekimi burada yaptırmayı düşünüyordum ilk ekimden dolayı yalnız paylasilan konular gerçekten çok fikir veriyor. Olumsuz da olsa paylaşımlar yapılması bu açıdan çok değerli. Ben de dün ektirdim inşallah sonuçlanana kadar paylaşıma devam edeceğim olumsuz olursa da ekim yeriyle alakalı fikir olur

nitsuga

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #55 : 23 Eylül 2025, 22:18:46 »
Hocam öncelikle geçmiş olsun . Donör bölgen iyi toparlamış . Senin işleminde benimki gibi açık büyük alan . Paylaşımlarını takip ediyor olacağım .

Teşekkürler, donör önceki zamanlara göre daha iyi ama hala seyrek. Bakalım ne kadar toparlayacak.

nitsuga

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #56 : 23 Eylül 2025, 22:21:14 »
Donor toparlamaya başlamış. İnşallah bundan sonra saçların cikmasina odaklanirsiniz. Açıkçası ben de ikinci ekimi burada yaptırmayı düşünüyordum ilk ekimden dolayı yalnız paylasilan konular gerçekten çok fikir veriyor. Olumsuz da olsa paylaşımlar yapılması bu açıdan çok değerli. Ben de dün ektirdim inşallah sonuçlanana kadar paylaşıma devam edeceğim olumsuz olursa da ekim yeriyle alakalı fikir olur

2. ekimi nerede yaptırdınız?

makkim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #57 : 24 Eylül 2025, 03:32:52 »
Muğla da Büşra Can Hair da yaptırdım ikinci ekimi pazartesi. Bakalım şuana kadar süreç çok erken ama ilgi alaka ve ise saygısından ötürü çok memnunum inşallah sonu da iyi olur

nitsuga

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #58 : 27 Eylül 2025, 11:44:55 »
Muğla da Büşra Can Hair da yaptırdım ikinci ekimi pazartesi. Bakalım şuana kadar süreç çok erken ama ilgi alaka ve ise saygısından ötürü çok memnunum inşallah sonu da iyi olur

Hayırlı olsun.

makkim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #59 : 27 Eylül 2025, 12:10:56 »
Hayırlı olsun.
Çok sağolun hocam inşallah siz de istediğiniz sonuca ulaşırsınız ben de

Facebook Twitter Instagram