Gönderen Konu: minoxidil döngü  (Okunma sayısı 587 defa)

Kenan134443d

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
minoxidil döngü
« : 06 Haziran 2025, 20:00:36 »
Merhaba, arkadaşlar. Yaklaşik 7 aydir vertex bölgeme minoxidil kullaniyorum, daha önce sebore illetiyle uğraştim, çok seyreltti orada saçlari, ekim yaptirmayi düşündüm ama kafa derisi orada çok kalin olduğu için ekim tutmaz dendi, bende 7 ay önce minoxidil kullanmaya başladim

ilk 3 ayda saçlar siklaşti, 3.aydan sonra 1cm boyutundaki saçlar dökülmeye başladi, birkaç hafta sonra da bitti bu

Ama 6.ayin başlangiciyla birlikte uzun saçlar dökülmeye başladi, çok aşiri dökülmeye başladi, 1 ay sonra saç dibi görünüyordu

Bu döngü geçer mi? Yoksa Minoxidil birakmali miyim?

Kenan134443d

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: minoxidil döngü
« Yanıtla #1 : 06 Haziran 2025, 20:40:04 »
Rogaine Foam kullansam bu döngü devam eder mi?

Abi İnci

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 06 Haziran 2025, 23:46:30 »
Merhaba, arkadaşlar. Yaklaşik 7 aydir vertex bölgeme minoxidil kullaniyorum, daha önce sebore illetiyle uğraştim, çok seyreltti orada saçlari, ekim yaptirmayi düşündüm ama kafa derisi orada çok kalin olduğu için ekim tutmaz dendi, bende 7 ay önce minoxidil kullanmaya başladim

ilk 3 ayda saçlar siklaşti, 3.aydan sonra 1cm boyutundaki saçlar dökülmeye başladi, birkaç hafta sonra da bitti bu

Ama 6.ayin başlangiciyla birlikte uzun saçlar dökülmeye başladi, çok aşiri dökülmeye başladi, 1 ay sonra saç dibi görünüyordu

Bu döngü geçer mi? Yoksa Minoxidil birakmali miyim?
Kullanmaya devam et bu geçici ayrıca bu normal bişey fazların çakışması yüzünden oluyor
1 seneyi tamamla

Kenan134443d

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 07 Haziran 2025, 15:56:03 »
Kullanmaya devam et bu geçici ayrıca bu normal bişey fazların çakışması yüzünden oluyor
1 seneyi tamamla

Teşekkürler

Hiç dökülme yokken, sadece arada 1cm uzunluğundaki ince saçlar dökülürken, birden bire saçlarin bu kadar fazla dökülmesine şaşirmiştim.

Dün Redditte de okudum birkaç kişi de ayni durumu yaşamiş, birkaç ay sonra saçlari eskinden de iyi olmuş

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 08 Haziran 2025, 09:52:07 »
Döngü normal. Rogaine foam tedarik edebiliyorsan seboreik yönünden de sıkntı yaşamazsın.

Facebook Twitter Instagram