Diffüz incelme (Diffuse Thinning) Gibi geldi hocam. Daha önce bir tedaviye başlayıp bıraktınız mı , spor vs yapıp kullandığınız bir takviye var mı , son dönemlerdeki stres uyku durumunuz nedir, aile de kellik durumu vs
Sağ olun hocam diffuse thinning tipi dökülme doğru ama tüm kafa boyunca olduğunu hiçkimsede görmedim sorulara gelirsek:
Minox kullandım sonra işe yaramayıp daha çok zarar verdiğini öğrenince bıraktım o zamandan bei vitamin eksikliklerini kapattım, vitamin eksikliği 3 ayda 25 kilo vermem ile başladı bütün kan değerlerim çok düşüktü ve saç dökülmesi o zaman başladı bir ara biotin kullanıyordum sonra millet işe yaramıyor diyince bıraktım ama saç kalınlığı ve saç uzama hızı çok fark etti o yüzden tekrar başladım.
Stres olarak yks senesi zaten stresi yeme de yanında yat derecesinde.
Sınav senem başlayana kadar 1 sene spor yaptım takviye kullanmadım, testosteronum düşük çıktı ve yağ oranım bu sene baya arttı çünkü 0 hareket ve stres kaynaklı yemeden dolayı boy 1.77 kilo 84 öyle düşün, testosteronum da 417 çıkmıştı çok düşük.
Ailede ise babamda ve dedemde kellik var, benim bu aşırı kilo vermemden önce saçlarım çok gürdü ama anneme çekmişim bildiğin parmak girmiyordu aralara ama böyle oldu yazın da finasterid haftada 3, biotin 5000 her gün, tretinoin dermoroller sonra ve saç masajı ile tedaviye başlamayı planlıyorum doktorlara kan tahlili yaptırıp hormonlara baktırdıktan sonra ve koşu artı fitnessa devam edip yağ oranımı düşürücem çünkü östrojen özelinde sıkıntı ve stres ve testo düşüklüğünden mi bilmiyorum ama sabah ereksiyonu ve rüyalanma olmuyor bende ama libido düşüklüğü yok teşekkürler.